Stress på sykepleierstudenter i kliniske Eksponering

by Fernando

Stress på sykepleierstudenter i kliniske Eksponering


Sykepleiere trene for deres potensielle karrierer både teoretisk i klasserommet og praktisk, klinisk erfaring. Enkeltpersoner må være registrert i et undervisningsopplegg og deretter finne arbeid eller gå på plasseringer i sykehus. Inkludert i denne erfaringen er mange oppgaver, som fører til en livsstil sentrert på å møte tidsfrister og mestre kunsten av sykepleie. Resultatet er stress.

Nature of Clinical Eksponering

Sykepleierstudenter må observere et bredt spekter av spesialiserte avdelinger før de kan spesialisere og fremgang utover den første fasen av læring. Kliniske undersøkelser og ansvar føre til stress på arbeidsplassen. Arbeidet er gjort tett med etablerte ansatte, men å være i et travelt miljø betyr at disse sammenhengene er ikke alltid stabil eller tydelig. Hvis tilsynene er altfor opptatt, skaper dette en større byrde og belastning på elevene for å kompensere for underbemanning.

Viktig

Til tross for stress forbundet med dette bortkommen fra studentlivet, er den kliniske praksis avgjørende for utarbeidelse og utvikling av potensielle sykepleiere. Når du tar fatt på trening, må det treffes tiltak for å sikre de riktige menneskene utvikler seg og fylle uopphørlig sysselsetting ledige stillinger. Klinisk erfaring viser at studentene miljøet de skal jobbe i når fullt kvalifisert.

Fordeler

Så latterlig som det høres ut, stress pålagt sykepleierstudenter er mer fordelaktig enn skadelig. Noen av stress skapt av krevende tidsfrister er tilsiktet, men de som er opprettet av sykehusmiljø kan være utilsiktet, men viktig. Kliniske kilder til stress omfatter arbeider med døende pasienter.

Effekter

Manglende evne til å takle er demonstrert i noen sykepleierstudenter; en studie gjennomført og publisert av American Journal of Nursing aner knapphet noen sykehus opplever. Studien undersøkte erfaringer fra sykehus over 35 stater og av de 3226 elevene å bli tatt på for sysselsetting i en 12-måneders periode, bestemte 610 å fratre fra sine stillinger. Ifølge studien, sier 37,2 prosent deres grunn for å forlate var stressende arbeidsforhold. Den amerikanske Nurse Association fant i 2001 at 70,5 prosent av sykepleiere klaget over stress og overarbeid.

Løsninger

En rekke programmer bidra til å lindre stress, slik som stress-ledergrupper og team-building øvelser. Det viktige faktum er at den medisinske samfunnet er klar over stress sykepleierstudenter gjennomgå og tar tiltak for å redusere den.