er havregrøt syredannende

Alternativ behandling for migrene hodepine

by Fernando

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Matvarer for å gi små barn å hjelpe med anemi

by Fernando

Anemi er en medisinsk tilstand som skyldes en mangel på friske røde blodceller (RBC). Mange typer anemi finnes, og hver variant blir behandlet annerledes. Barn vanligvis utvikle anemi skyldes ikke får nok jern til å lage nye RBC. I tillegg til å legge jern til ditt barns kosthold, er vitamin B12 og folsyre også nødvendig for å kurere anemi.

Leveren og annet kjøtt

Menneskekroppen er flinke til å absorbere rike jern nivåer som finnes i kjøtt. Leveren spesielt, samt oksekjøtt, svinekjøtt, lam og mørk fjørfekjøtt er jern-rik mat. Alltid velge en mager kutt av kjøtt. Kjøtt er en god kilde til vitamin B12 også. Å ta vitamin C piller eller forbruk av mat og drikkevarer med høyt vitamin C (for eksempel sitrusfrukter og juice) sammen med jern-rik mat kan hjelpe kroppen absorbere jern mer effektivt. Sitrus mat er også rik på folsyre.

Tørket frukt og nøtter

Du kan finne massevis av jern i tørket frukt som aprikoser, rosiner, dadler, svisker og fiken. Nøtter er også en rik kilde, for eksempel mandler, cashewnøtter, valnøtter, solsikkefrø, sesamfrø og tahini. Vurdere å gjøre barnet ditt en hjemmelaget blanding av trail mix fra disse jernrike matvarer.

Beans

Hvis barnet ditt ikke er en kjøtt eater, vurdere å prøve jernrike bønner (spesielt lima bønner). Andre typer bønner er rike på jern inkluderer kidneybønner, marineblå bønner, soyabønner, kikerter (garbanzos) og Pinto bønner. Barnet kan nyte en matbit av hjemmelaget hummus (laget med tahini og kikerter) som en dip for pita chips.

Grønne bladgrønnsaker

Spinat og broccoli er to rike kilder jern, samt folsyre. For blandet salat greener, velger den mørkeste forlater mulig. Asparges, grønne grønnsaker, sennep greener, grønnkål, nepe greener, persille og kål også faller inn under denne kategorien. For barn som ikke vil spise spinat, vurdere å innlemme noen spinat inn i en ost pizza eller spaghetti saus.

Hele korn og jern-forsterkede Foods

Mange brød og korn samt havregryn, pasta, ris og havregrøt er hele korn og / eller jern befestet. De er ofte gode kilder til folsyre, også. Sørg for å sjekke etiketten.

Lavt fosfor Diet for Nyresyke

by Fernando

Fosfor fungerer i kroppen for å bidra til å bygge sunne bein. Nyrene filter fosfor fra blodet, noe som eliminerer den fra kroppen. Når nyresykdom hemmer fjerning av fosfor fra blodet, kan den bygges opp, tappe kalsiumnivåer og fører til bentap. Selv om dialyse bidrar til å fjerne noen fosfor, spise en lav fosfor diett som anbefalt av en lege, holder nivåene lave for de med nyresykdom.

Low-Fosfor Diet

Hvis du har kronisk nyresykdom eller gjennomgår dialyse, kan legen anbefale en lav-fosfor diett for å holde overskytende nivåer av fosfor i blodet fra å forårsake bentap eller hjerteproblemer. Ideelt sett bør fosfor nivåer bo mellom 3,5 og 5,5 mg / dL. Hvis blodnivå av fosfor måler høyere enn dette området, spør din lege eller ernæringsfysiolog om å starte en lav-fosfor kosthold. I tillegg til en lav-fosfor diett, kan legen foreskrive medikamenter eller kalsiumtilskudd.

Hvis en lege foreskriver en lav-fosfor diett for nyresykdom, unngå mat med høyt fosfor. Balansere kostholdet og opprettholde riktig ernæring ved å jobbe tett med en ernæringsfysiolog for å erstatte sunn mat i stedet for de du unngå. Husk legen din anbefale ytterligere endringer i kostholdet, som å senke natrium, kalium og proteiner.

På en lav-fosfor diett, unngå alle melkeprodukter. Velg ris melk eller ikke-meieri Creamer stedet. Spis frukt ices eller sorbeter i stedet for is til dessert. Bruk kjøttkraft eller vann når du gjør suppe i stedet for melk eller fløte.

Unngå hele korn brød og pasta. Spise hvitt brød, hvit ris og hvit pasta i stedet. Velg lav-natrium kjeks laget av hvitt mel, hvite bagels og engelsk muffins. Spis forberedt hvetekim eller havregrøt i stedet for havregryn. Kontroller informasjonen ernæring for natrium og kalium nivåer hvis legen din har bedt deg om å begrense dem også.

Unngå alle belgfrukter og tørkede bønner og erter. Ikke spis peanøtter eller soya eller produkter laget med soya. Friske voksbønner og grønne bønner lage en deilig salat eller suppe alternativ. Unngå bakte bønner. Spis ferske grønnsaker som gulrøtter, sommer squash og asparges. Velg air-poppet popcorn krydret med urter i stedet for salt som snacks i stedet for peanøtter.

Unngå sjokolade og cola-drikker. Sug på karamellen med harde drops eller gelé bønner i stedet. Velg ingefærøl eller sitron-lime soda. Drikk nybrygget iste i stedet for boks eller flaske te.

Ikke spis innmat. Unngå sjømat høy i fosfor som østers og kreps. Velg magert kjøtt som fisk, kalkun, kylling og biff. Spis kjøttet i små porsjoner hvis nyresykdom diett begrenser protein i tillegg til fosfor. Sesong kjøtt med urter i stedet for salt for å redusere natrium.

Kjerne Plan Food for Weight Watchers

by Fernando

The Weight Watchers kjernen plan er et vekttap program. På kjernen plan er det ingen telling av poeng eller kalorier, forutsatt at du velger kun matvarer fra forhåndsgodkjente programlisten. Kjernen Planen inkluderer mat fra alle fire viktigste mat grupper for å hjelpe deltakerne å oppnå en sunn balanse i sitt daglige kosthold. Kalorier er kontrollert ved å fokusere på høy-fiber, lav-fett elementer, slik at deltakerne kan føle seg tilfreds med sine måltider lenger samtidig unngå tomme kalorier som bidrar til vektøkning.

Frukt og grønnsaker

Mens følgende kjernen plan, oppfordres deltakerne til å nyte alle de ferske, frosne eller hermetiske frukter og grønnsaker de vil - forutsatt at de inneholder ikke tilsatt sukker, fett eller saus. Dette inkluderer elementer som vanligvis er begrenset, for eksempel bananer, avokado, søtpoteter, mais, erter og bønner. Imidlertid er søtet eplemos og tørket produsere ikke er tillatt, og heller ikke er juice, først og fremst fordi pressing prosessen har en tendens til å fjerne mesteparten av det fordelaktige fiber. Alle hermetisk frukt må tømmes før du spiser.

Kjøtt og fjørfe

For protein, inneholder kjernen plan en rekke kilder, og legger vekt på å fjerne overflødig fett. På kutt som biff, stek eller koteletter, må all synlig fett fjernes før koking. Kjøttdeig må være minst 93 prosent lean, og bakken kylling eller kalkun bakken kjøtt kan brukes i kun ett måltid per dag og må være helt hvitt kjøtt.

Fisk og sjømat er tillatt, men de må være hermetisk, i stedet for fersk, og pakket i vann. Egg og egg substitutter er tillatt, som er soyaprodukter som tofu burgere. Bearbeidet kjøtt som pølser, pølser, Bologna, salami og bacon er ikke tillatt.

Meieri og Milk

Kjernen plan oppmuntrer anvendelse av fettfritt melkeprodukter, slik som skummet melk, fettfri ost og fettfri rømme. Soyaprodukter er også tillatt i ubegrensede mengder. Unntaket er her fettfri yoghurt, som er begrenset til kun rent. Men siden frukt er tillatt, er det ingen grunn til at du ikke kunne legge det selv til vanlig yoghurt for et hjem versjon av yoghurt med frukt.

Som en ekstra bonus, er fettfritt, sukkerfrie pudding kopper tillatt i ubegrensede mengder. Weight Watchers smoothies eller kalorifattig iskrem behandler er begrenset til én per dag, som er sukkerfrie varm sjokolade drikke.

Brød og korn

I motsetning til mange populære diett planer, inkluderer Weight Watchers kjernen plan brød, korn og kornprodukter. Hele korn som havregrøt, bygg og couscous kan nytes i ubegrensede mengder. Men andre kornprodukter, slik som frokostblandinger, pasta og ris, må begrenses til ett måltid pr dag.

Poteter må også være begrenset til ett måltid om dagen. Selv om det teknisk ikke et korn, de er tatt med her fordi de er først og fremst brukes som en kilde til stivelsesholdige karbohydrater.

Extras

Deltakerne kan bruke ubegrensede mengder av non-stick cooking spray, no-kalori søtstoffer, fettfrie dressinger, fettfritt margarin, fettfri majones, urter og krydder. De kan drikke alle kaffe, te, club soda og diett brus de ønsker, og de oppfordres til å drikke minst åtte glass vann per dag.

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

by Fernando

Gastric bypass operasjon (GBP) er en voksende elektiv kirurgi i Amerika så vel som andre land. Dietten etter operasjonen varierer med hver klinikk utfører operasjonen, men det er visse kosttilskudd regler å følge for å unngå vektøkning og underernæring.

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

•  Drikk kun klare væsker for tre dager etter operasjonen. Klare væsker er definert som alt flytende ved romtemperatur enn det som er gjennomskinnelig. Eksempler på væske tillatt på denne dietten inkluderer buljong, eplejuice, druejuice, vann, jello og popsicles. Nippe veldig sakte, så magen er nå svært liten. Hvis du drikker for fort, kan det føre til oppkast.

Begynne å spise most mat når klarert av din spesielle kirurg å gjøre det. Most betyr at konsistensen er lik babymat. Eksempler på matvarer tillatt på most kosthold er cottage cheese, eggerøre, yoghurt, pudding, havregryn og havregrøt. For de mer eventyrlystne gastric bypass pasient, kan blenderen brukes til puré noe som vil passe. Kylling enkelt most når den kombineres med en liten mengde av kjøttkraft for å holde på fuktigheten. Veldig fin tunfisk eller kylling salat er også et populært valg av matvarer på denne dietten, som det er lett fordøyd og mye protein. Proteinet trenger for de fleste pasienter etter gastric bypass range mellom 75 til 100 g per dag. En pasientens ernæringsekspert eller kirurg kan beregne de spesifikke behov basert på kroppsvekt ved tidspunktet for kirurgi. Avhengig magen posen størrelse, måltider tendens til å være rundt 4 oz. hver. Det kan være mindre enn dette umiddelbart etter kirurgi på grunn av svelling. The most diett fasen varer vanligvis fra 4 til 8 uker.

drikke bare mellom måltidene. En persons magen ikke lenger er stor nok til å holde både mat og væsker på en gang. Hvis en person skulle drikke under måltider etter GBP kan de potensielt bli underernært på grunn av ikke å få nok mat i, eller de kan strekke ut posen sin, forårsaker vektøkning i fremtiden. Ikke drikke 20 minutter før du spiser. Etter et måltid er fortært, vent 30Y minutter før du drikker igjen. Hvis det føles som om et stykke av mat setter seg fast på vei ned, kan en liten slurk vann tas for å flytte den gjennom. En annen viktig ting å vite om væsker er at mediene ikke med kalorier bør inntas etter GBP mindre det er skummet melk eller en protein shake. Juice, søt te og sportsdrikker er ikke tillatt. De inneholder for mye sukker og kan føre til dumping syndrom og igjen i vekt. Sukkerfrie drikker som Crystal Light, Sugar Free Kool-Aid og unsweet koffeinfri te er tillatt etter GBP. Ikke drikk brus etter GBP. Koffein bør bare inntas i små mengder, som det kan fremskynde mage-tarmkanalen motilitet og også forverre dehydrering.

Spis en lav-sukker, lav-fett, høy-protein diett etter most fasen av dietten. En høy-proteindiett er viktig fordi det hjelper en person som taper betydelige mengder vekt beholder muskelmasse. Protein er avgjørende i sårheling, og gjør en person føler deg mett raskere. Foods høy i protein inkluderer kjøtt, kylling, fisk, egg, bønner, protein shakes og protein barer. Protein pulver kan finnes i dagligvarebutikker, ernæring spesialforretninger og apotek, og kan legges til de fleste matvarer og drikke for å øke proteininnholdet.

ta vitamin-og mineraltilskudd hver dag etter GBP. Generelt er to tyggemultivitaminer daglig anbefales. En person etter GBP trenger 200 prosent RDA av vitaminer og mineraler. Kalsium er også viktig å ta daglig etter operasjonen. Den spesifikke type kalsium må være kalsium-citrat. Andre typer av kalsium, såsom kalsiumkarbonat kan ikke fullt ut absorberes i mage-tarmkanalen etter operasjonen. Det er en overflod av bariatric nettsteder tilgjengelig som selger vitamin-og mineraltilskudd for etter operasjonen (se Ressurser nedenfor). Den andre vitamin som er viktig å ta regelmessig etter kirurgi er B-12. Dette vitamin er ikke lenger absorbert fra mat etter operasjonen. Det er nødvendig å ta det enten sublingualt (under tungen) en gang per dag, gjennom en nasal spray en gang per uke, eller i et skudd formen en gang per måned. Bloodwork bør trekkes minst hver 6 til 12 måneder for å sjekke for eventuelle mangler. Vanlige næringsstoffer mangler etter kirurgi inkluderer jern, sink og vitamin D. Hvis en mangel er oppdaget er det viktig å erstatte dette med et tillegg umiddelbart.

Gjør noen form for trening i minst 30 minutter de fleste dagene i uken etter GBP operasjonen. Trening er en viktig faktor i å opprettholde vekttap. Det finnes ingen spesifikk øvelse som er anbefalt, ettersom hver person har sine egne begrensninger og evner. Turgåing er en god måte å trene, så er videoer og løfte vekter. Som en person taper vekt, og er mer fysisk i stand til aktivitet, bør utøve nivå og intensitet øker. Drikking kalorier er også en svært vanlig måte folk vil opp i vekt etter GBP.

Unngå fettrike matvarer etter GBP operasjonen. En person som spiser stekt mat hver dag vil få vekten tilbake uansett ha kirurgi eller ikke. Kalorier forbrukes med en fettrik diett vil fortsatt påvirke vektøkning etter operasjonen. Høy fett matvarer består av stekte produkter, kaker, mat med smør eller fløte, og høy-fett kjøtt som bakken chuck.

Hint

  • Være mentalt forberedt på de endringer i kostholdet som er nødvendige etter operasjonen før du søker til et program for å se de mest suksess mulig.
  • Ikke send inn til siste kveldsmat syndrom før operasjonen. Det er virkelig ingen matvarer som du aldri kan spise igjen etter operasjonen. Størrelsen på porsjonene og frekvens er det eneste som vil forandre seg.

Hvordan øke alkalitet å miste vekt

by Fernando

Effektiviteten av kroppens immun og kardiovaskulære system, så vel som benhelse, er avhengig av den skjøre alkaliske og sure balanse av blod og celle fluider i kroppen. Metabolisme kan også hengsel på denne balansen, som er målt på en skala som kalles pH. PH for optimal helse faller mellom 6,8 og 7,1., Og syre-alkaliske balanse kan påvirkes av kosten og livsstilsvalg.

Mens ideen om at å øke kroppens alkalitet for å fremme vekttap ennå ikke er akseptert av mainstream medisin, alternativ helse eksperter hevder at den typiske amerikanske dietten av surhet fremkallende matvarer - for eksempel bearbeidet mel, hvitt sukker, trans-og mettet fett, som samt snacks riddled med kunstige konserveringsmidler - fører til vektøkning.

Ifølge Dr. George M. Wolverton, MD, en langvarig utøver av integrerende medisin som spesialiserer seg på holistiske terapier, forbruker syredannende matvarer i kombinasjon med påkjenninger i dagens moderne liv tips kroppens pH balanse ufordelaktig mot surhet. Den resulterende tilstand av "acidose" kan føre til at kroppen til å forbrenne muskler og lagre fett - en sta problem i kampen for å miste vekt. Wolverton påstand er gjentatt av andre alternative helse-eksperter, for eksempel Dr. Robert O. Young og professor Loren Cordain, skaperne av pH Miracle Stue tilnærming og The Paleo Diet serien hhv. De foreslår å øke alkalitet for å hjelpe kroppen din fungerer mer effektivt generelt, og som kan føre til vekttap spesielt. Du kan gjøre dette ved å følge noen få trinn, alt fra den enkle og raske til den mer involvert.

Hvordan øke alkalitet å miste vekt

•  Drikk 3 til 4 liter filtrert vann per dag. Riktig fuktighet bidrar til å fjerne acidose fremkallende giftstoffer fra kroppen din.

I en blender, bland en kopp kombucha te med en kopp organisk svart rem melasse. Oppbevar blandingen i en glasskrukke (nedkjøling er ikke nødvendig). Ta 2 til 4 ss. per dag. Du kan finne kombucha te på de fleste helse og naturlig mat butikker, samt online.

eliminere matvarer som alvorlig heve PH nivå surhet: alle mel, de fleste korn, hvitt brød, hvitt sukker, hvit ris, soya nudler, soya brød, pasta, havregryn, tørkede bønner, mais, rødbeter, ost, homogenisert melk, peanøtter, svinekjøtt, skalldyr, sjokolade, sukret saft og tyttebær.

Også eliminere alkohol, kunstige søtningsmidler, koffein, tobakk og unødvendige OTC narkotika.

Redusere matvarer som moderat heve PH nivåets surhet: Smør, margarin, smult, brun ris, kulturmelk, egg, lever og annen innmat, fisk, fugl, plommer, svisker, brunt sukker, honning, kokos, gelé og syltetøy, pekannøtter og hasselnøtter, druer, ketchup, rømme og tofu. Også huske på at noen B vitamintilskudd øke kroppens syrenivå.

Husk at maten du bør redusere eller eliminere er ikke nødvendigvis sure selv, men føre til en sur reaksjon når de er inntatt, som kroppen forsøker å kalibrere pH-nivå. Et balansert kosthold består av bare 35 prosent syredannende matvarer.

Spis mer mat som øker kroppens alkalitet: streng og grønne bønner, moderat modne bananer, løvetann i form av greener eller te, dadler, fiken, svisker, rosiner, tørkede fersken, plommer, granatepler, epler, meloner, sitroner, lime , grapefrukt, bær, avokado, bladbete, spinat, gulrøtter, gressløk, endive, grønnkål, squash, søtpoteter, lønnesirup, stevia, de fleste urter, hvitløk, løk, urtete, mandler, olivenolje, linfrøolje, raps olje og yoghurt innehold acidophilus.

De fleste frukter og grønnsaker har en alkaliserende virkning på kroppen.
Velg økologisk mat når det er mulig.

Counter den daglige angrep av stress og dens negative effekt på kroppens pH balanse ved å trene hver dag. The American Heart Association anbefaler minimum 30 minutter med moderat kardiovaskulær trening (tilsvarer rask gange / beskjeden jogging) en dag, de fleste dagene i uken. Øk denne tid til 60 til 90 minutter per dag for å hjelpe til med vekttap og for å redusere risiko for sykdommen. Inkluderer også styrketrening (vektløfting) i rutinen, samt mind / body øvelse, for eksempel yoga og meditasjon, som fremmer avslapning. Andre stressreduserende aktiviteter og vaner inkluderer læring og implementering av tid-ledelse og organisatoriske ferdigheter og skape og opprettholde støttende relasjoner.

Kontakt en kvalifisert utøver som gir chelation terapi (uttales "ke-LA'shun), som er behandling for noen aluminium, arsen, jern, bly og kvikksølv forgiftning du har opplevd på grunn av uunngåelig eksponering for visse miljøfaktorer - som luft og vann forurensing, rengjøringsmidler, mat konserveringsmidler og plantevernmidler. Utøveren forvalter til deg en chelatdanner, som binder og fjerner giftstoffer, intravenøst ​​eller oralt. En behandling koster vanligvis mellom $ 50 og $ 100 (per juni 2009) og varer fra to til fire timer. Ditt utøveren vil avgjøre hvor mange behandlinger du trenger avhengig av nivået av forgiftning.

Selv overvåke pH-verdier daglig eller ukentlig ved å kjøpe en pH test stripe hjem kit, som er tilgjengelig på enkelte apoteker og mest alternative helse-butikker og nettsteder.

Hint

  • Utenfor empiri grunnlag av noen holistisk helse utøvere, har ingen offisielle humane studier blitt gjennomført for å påvise en direkte sammenheng mellom pH og miste vekt. Men leger og ernæringseksperter synes å være enig at dietten foreskrevet for å senke acidose er en sunn en, siden det er stort sett består av frisk frukt og grønnsaker, sunt fett som finnes i olivenolje og mange nøtter, samt små til moderate mengder magre proteiner. Disse matvarer faller holdent innenfor den amerikanske regjeringen kosten retningslinjer. Kombucha te, som med alle andre kosttilskudd eller naturlig produkt, ikke er påkrevd av FDA for å bevise noen av dens helsemessige krav. The Mayo Clinic anbefaler at en person snakke med sin lege før du bruker kombucha te. The American Heart Association sier at fordelene forbundet med chelation terapi, som hevdet av mange holistiske helse utøvere, er ubegrunnet.

Alkaline Food Diet Plan

by Fernando

Et alkalisk mat diett plan understreker frisk frukt og grønnsaker, belgfrukter, nøtter, røtter og knoller. Det er en diett basert på forbruk av mat og drikke i henhold til deres mineralinnhold, og som har en alkalisk effekt på kroppen på grunn av aske rester disse matvarene la bak i kroppen din.

Grunnleggende

Humant blod har en normal pH-verdi mellom 7,35 og 7,45, slik at det er svakt alkalisk. De fleste av de matvarer vi forbruker slipper enten en alkalisk base (kalt bikarbonat) eller en syre i blodet når det blir fordøyd, metabolisert eller absorbert. Med bruk av landbruket, den typiske vestlige dietten besto av et økt inntak av sure matvarer som korn, kjøtt, ost, melk, fjærfe, kjøtt og salt - forbruket av frisk frukt og grønnsaker gikk ned. Tilhengere av alkaliske dietter tror at dietter å ha for mye syre-produserende matvarer i forhold til alkaliske matvarer forstyrrer den nødvendige balansen og resultater hos personer som er utsatt for sykdom. Ettersom kroppen forsøker å normalisere pH-nivået i blod, er essensielle mineraler som kalium, kalsium, natrium og magnesium tapt.

Tilhengere av Alkaline Diet Plans

For tiden er det ingen store eller veldesignede kliniske studier som tilbyr bevis for alkalisk kosthold effektivitet for generelle helseformål. Konvensjonelle leger mener redusere forbruket av salter, kjøtt og raffinert korn er gunstig for et individs generelle helse; men de fleste vil ikke fremme det svært sure dietter er årsaken til kroniske sykdommer. Konvensjonell medisin har bevis på at alkaliske dietter kan forhindre osteoporose, aldersrelatert muskeldegenerasjon, og dannelsen av kalsium nyrestein.

Alternative utøvere og tilhengere av alkaliske diett planer tror dietter høy i surhet er den ledende årsak til mange kroniske sykdommer og symptomer, inkludert:
Å ha en mangel på energi
Tett nese
Å ha hyppige forkjølelser og / eller influensa
Angst, nervøsitet, irritabilitet
Cyster på eggstokkene, polycystisk eggstokker, godartet bryst cyster
Hyppig hodepine

Sikkerhetsbekymringer

Som med alle diett plan, er det alltid en god idé å rådføre seg med legen din før du starter å sikre at det er trygt for kroppen din. Hvis du har akutt eller kronisk nyresvikt, er alkalisk kosthold anbefales ikke uten lege tilsyn. Folk som er på medisiner som påvirker kaliumnivået i kroppen eller som har et forhåndsdefinert hjertesykdom bør også sørge for å sjekke med sine leger før du starter et alkalisk mat diett.

Alkaline Foods

Forbruker friske grønnsaker, salater, nøtter og oljer er en god måte å innlemme mer basisk mat i kostholdet ditt. De beste fordelene er oppnådd fra å spise grønnsaker og frukt i rå form, og ved å drikke 3 liter ren, destillert vann daglig.

Ideelt sett bør folk følge 80/20 regelen når du velger alkaliske eller syredannende matvarer. Å spise 80 prosent alkaliske matvarer og maksimalt 20 prosent syreproduserende mat er det forholdet du bør satse på i løpet av hvert måltid. Mens noen dietter krever målekopper og skalerer for å få de riktige porsjonsstørrelser, kan du enkelt "øyeeple" et alkalisk kosthold ved å sikre hvert måltid inneholder 70 til 80 prosent av alkalisk mat på tallerkenen din før du legger noen sure matvarer.

Grønnsaker:

Asparges
Artisjokker
Kål
Salat
Løk
Blomkål
Reddik
Svensken
Lambs salat
Erter
Squash
Rødkål
Purre
Brønnkarse
Spinat
Nepe
Gressløk
Carrot
Grønne bønner
Rødbeter
Hvitløk
Selleri
Hvete
Agurk
Brokkoli
Kale
Rosenkål

Frukt:

Lemon
Lime
Avocado
Tomato
Grapefrukt
Rabarbra

Drikke:

Fersk grønnsaksjuice
Destillert vann
Sitron vann (destillert vann + frisk sitron eller lime).
Urtete
Grønnsaksbuljong
Ikke holdig soyamelk
Mandel melk

Frø, nøtter og korn:

Mandler
Pumpkin
Sunflower
Sesame
Flax
Bokhvete gryn
Linser
Spisskummenfrø
Enhver spiret frø

Fett og oljer:

Flax
Hemp
Avocado
Olive
Nattlysolje
Kokosolje

To ukers Detox Diet

by Fernando

Starter en to-ukers detox diett krever nøye planlegging og noen samråd med helsepersonell. Selv om denne guiden ikke vil skissere eller godkjenner en bestemt detox diett program, vil det gi grunnleggende strategier for mat, drikke og fiber inntaket.

Advarsel

Ifølge Health24.com ("Health 24"), bør vitaminer og kosttilskudd tas før du starter en detox diett program samt i løpet av programmet og umiddelbart etter ferdigstillelse. I tillegg til å ta kosttilskudd, er tilstrekkelig hvile også sterkt oppmuntret. Uavhengig av type to-ukers detox diett programmet du ønsker å begynne, er det en rekke grunnleggende strategier som vil hjelpe eliminering prosessen.
Det er alltid best å konsultere en medisinsk faglig om kosttilskudd restriksjoner og antall kalorier som bør forbrukes (helsepersonell kan gjøre en beslutning basert på din alder, vekt, høyde og kjønn).

Foods

I løpet av to-ukers detox program, unngå sukker, meieriprodukter, hvete og gluten. I stedet for disse matvarene, legge friske eller frosne frukter, friske grønnsaker, ris og annet korn, bønner, nøtter og frø. Bruk olivenolje og krydder som vegetabilske salt, havsalt, og tamari å legge smaken.
Lag variasjon med hvert måltid og avverge kjedsomhet i løpet av to-ukers detox program ved å planlegge måltidene på forhånd. For eksempel spise en bolle med brun ris med ferske grønnsaker strødd med gresskarkjerner og olivenolje.

Drikkevarer

I løpet av to-ukers detox program, unngå kaffe, brus, sukkerholdige drikker, kunstig søtet diett drikker og sportsdrikker. I stedet for disse drikker, drikker te inkludert grønn og hvit, vann, sitron vann, rene usøtet frukt og grønnsaker og ris melk.
Under detox program, sørg for å drikke minst åtte glass varm eller romtemperert vann per dag. Varmt vann hjelper til å rense kroppen. For variasjon, legg sitron å tone nyrene, lime å tone leveren din, oransje for vitamin C eller kiwi for vitamin C.

Fiber-Intake

Når detoxing, er det viktig å rense ut tarmen. Ifølge Health24.com ("Health 24"), "Frisk, rå, skrellet frukt og grønnsaker, tørket frukt, wholewheat brød, høy-Bran frokostblanding, havre, brun ris, wholewheat kjeks og snacks brød er gode kilder for fiber."
Nettstedet anbefaler også soaking tørket frukt i varmt vann over natten slik at vannet for å nå en byll og deretter småkoke i hele natt. Legg honning for smak. Kompliment med frisk frukt og havregrøt for en deilig, fiberrik frokost.
Til lunsj, bruke en kombinasjon av fiberrike grønnsaker som agurk, rød, grønn og gul paprika, bønnespirer, gulrøtter, sopp, babygresskar og selleri.

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

by Fernando

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

Nøytraliser Syrer og Balance Body pH

Mange av de matvarene vi spiser er syredannende. Dette betyr at i løpet av fordøyelsen lage de sure avfall. Disse acid avfall går inn i blodet og lymfesystemet, der de reiser til nyrene og leveren. I deres syre tilstand kan de forårsake forsuring av disse organene. Kronisk systemisk surgjøring har blitt identifisert som årsak til en rekke sykdommer, inkludert kreft. Alkalisk vann nøytraliserer de sure avfallsstoffer, og de er fjernet fra kroppen. I tillegg kan en altfor surt system føre til at kroppen å lekke mineralene fra bein og hjertet i et forsøk på å balansere systemet pH-verdi, noe som kan føre til osteoporose eller hjerteproblemer. PH assosiasjoner surhet eller alkalitet av en løsning. PH-skalaen går fra 0 til 14. Nøytrale løsninger er sagt å ha en pH-verdi på 7. Solutions under 7 anses surt, og løsninger for ovennevnte 7 anses akaline. Ved å balansere pH og alkalyzing systemet, reduserer alkalisk vann skaden surt avfall kan skape i systemet.

Avgifte og Hydrate

Alkalisk vann har mindre molekylære klynger som maksimerer alkalisk vann avgiftning fordeler. På grunn av deres mindre størrelse og form, er de også i stand til å passere gjennom cellene og presse ut giftstoffer, så vel som å øke total hydrering til cellene. Denne økte hydration resultater i større cellular stabilitet og bedre levering av næringsstoffer og mineraler til kroppens celler.

Kraftige antioksidant egenskaper

Prosessen alkalyzing vann skaper hydroksylioner som ifølge ImmuneSystemRemedies.com, skuring kroppen av frie radikaler og nøytraliserer disse. Frie radikaler er svært reaktive atomer som har uparede elektroner. De kan forårsake betydelig skade på cellulært og antas å være den skyldige i en rekke sykdommer, inkludert kreft. Den nøytraliseringen danner en stabil atom og etterlater et oksygenrikt miljø som resulterer i økt energi.

Limited Calorie Diet

by Fernando

Telle kalorier var populær lenge før dagens ideen om å telle karbohydrater, og en sikker måte å gå ned i vekt er å spise mindre kalorier. En måte å gjøre dette på er rett og slett å spise mindre, men som ikke er ansett som den sunneste måten av de fleste leger og ernæringsfysiologer. I stedet dieters som ønsker en lav-kalori diett plan bør spise omtrent like mye som alltid, og bare være mer selektiv om sine valg.

Frukt og grønnsaker

Frisk frukt og rå grønnsaker er den sunneste måten å se på kaloriinntaket - som en typisk eple (med skall) består av ikke mer enn 55 kalorier. Bananer har vanligvis ikke mer enn 75, og en frisk stykke brokkoli har så få som 10. Tatt i betraktning at de fleste raske vekttap planer består av alt fra 950 til 1500 kalorier per dag, Kosten er fri til å spise så mange frukter og grønnsaker som de ønsker.

Korn & Oats

Mest sunne frokostblandinger og havregrøt inneholder ikke mer enn 150 kalorier per kopp, og inneholder andre verdifulle næringsstoffer som fiber og kalium. Kosten bør passe på å unngå korn lastet med sukker og bør i stedet nå for sunnere valg, for eksempel Special K eller Total. Det samme gjelder for øyeblikkelig, smakstilsatt havremel, som ofte inneholder en stor mengde sukker. Vanlig Quaker Oats er et mye bedre valg og kan tilberedes like raskt som "instant" pre-flavored varianter. Kosten kan legge til en lav-cal søtningsmiddel for smak.

Magert kjøtt

Kyllingbryst og fisk er de perfekte kjøtt hvis du ønsker å følge en lav-kalori diett, med en 6-oz. broiled skinn kylling bryst vanligvis inneholder ikke mer enn 285 kalorier. Også 4 oz. av laks vil vanligvis ikke ha mer enn 285 kalorier. Både kylling og fisk er fullpakket med protein og inneholder andre viktige vitaminer og mineraler.

A Simple Plan

Kutte kalorier trenger ikke å bety å sulte deg selv. I stedet bør det bety å spise mindre måltider oftere i løpet av dagen - i nærheten av fem eller seks måltider to til tre timer fra hverandre. Frokost kan bestå av en skål med Special K frokostblanding med skummet melk og en appelsin (250 kalorier totalt), etterfulgt av en Slim-Fast High Protein Shake som snacks (190 kalorier). Lunsj kan være en salat med salat og lav-fett dressing, toppet med gulrøtter, brokkoli og en spiseskje av lav-fett tunfisk og skive vanlig grovbrød (150 kalorier). Dette kan bli etterfulgt av et annet protein shake (190) og en middag med laks, salat, og fettfattig yoghurt (400). Under denne planen, vil den totale kaloritelling være mindre enn 1200 for dagen - og kombinert med regelmessig mosjon, ville etterfølgere kunne gå ned i vekt ganske raskt.

Hva er en 1500 Calorie Diet?

by Fernando

En 1500 calorie diett er en diett som består av 1500 kalorier eller mindre per dag. Tatt i betraktning den daglige kaloriinntak for å opprettholde vekten faller et sted i 2000 til 2500-serien, en diett bestående av 1500 kalorier hjelper vanligvis følgere miste vekt raskt. Imidlertid bør disse planene bestå av sunne valg og bli supplert med regelmessig mosjon og mye drikkevann.

Grunnleggende

En diett bestående av 1500 kalorier per dag er best når det består av mindre, hyppigere måltider. Det bør også matvarer som inneholder nødvendige vitaminer og mineraler, med massevis av sunne karbohydrater og protein. Frukt, grønnsaker, fisk, kylling og magert kjøtt bør være stifter av noen lav-kalori diett. Stekt og panerte matvarer må unngås.

Frukt og grønnsaker

Laster opp på frukt og grønnsaker er den enkleste måten å holde kaloriinntaket til 1500 eller mindre per dag. Epler typisk bestå av ikke mer enn 60 kalorier, inkludert huden. Bananer er rundt 75 stykk, og en frisk stykke brokkoli har så få som 10 år Nøkkelen er å spise bare frisk frukt og grønnsaker, og unngå de som har vært frosset eller hermetisert. Under denne planen, kan dieters spise så mange frukter og grønnsaker som de vil og fortsatt bo under 1500-målet uten å sulte seg selv eller følelse som om de mangler energi.

Cereal & Oats

De sunneste frokostblandinger og havregrøt inneholder ikke mer enn 150 kalorier per kopp. Men hvem som helst etter en 1500-kalori plan bør ta vare for å unngå korn lastet med sukker og bør i stedet nå for sunnere valg, for eksempel Special K eller Total, topping dem med lav-cal søtstoffer. Det samme gjelder for instant havremel, som ofte er lastet med sukker. Vanlig Quaker Oats er et mye bedre valg og kan tilberedes like raskt som "instant" pre-flavored varianter.

Fjørfe og fisk

En 6-oz. kyllingbryst inneholder vanligvis ikke mer enn 290 kalorier. Det samme gjelder for en 4-oz. servering av laks. Egg (ca 100 kalorier hver) og tunfisk (ca 30 kalorier per oz. I vann) er andre stifter av en lav-kalori diett. Alle disse matvarene er fulle av protein, en viktig komponent når ideen er å bygge muskler og brenne fett.

A Simple Plan

Alle som håper å beholde sin kaloriinntaket til 1500 eller mindre per dag kan ha en cheddarost omelett (to egg med fettfattig ost), skive med vanlig hvete brød og eple til frokost (450 kalorier totalt), etterfulgt noen timer senere med en banan for en matbit (75 kalorier). Lunsj kan bestå av en middels stor bolle med salat med Romaine salat, toppet med gulrøtter, brokkoli, lav-fett dressing og en spiseskje med tunfisk (350 kalorier). Følger det et par timer senere med en appelsin (80 kalorier) eller servering av fettfattig yoghurt (120), etterfulgt av en middag på 4 oz. av laks (290) og friske dampede grønnsaker (100). Det er bare 1385 kalorier, noe som gir deg muligheten til en annen banan eller servering av yoghurt hvis en sult Pang streik senere.

Hvordan redusere parasitter med en pH-balansert kosthold

by Fernando

Hvordan redusere parasitter med en pH-balansert kosthold


Parasitter krever en vert for å leve, og når de kommer inn i kroppen, kan de leve i tarmen hos mennesker og dyr. Men de trenger riktig miljø for å blomstre. I uhygieniske situasjoner, kan parasitter overføres fra forurenset mat, men det er ofte sett at mens noen mennesker får voldsomt syk, andre opprettholde sin helse. En av de viktigste grunnene til dette er at noen mennesker har sterkere immunforsvar enn andre. Evnen av immunsystemet til å beskytte kroppen og redusere interne parasitter kan økes ved å balansere kroppens pH-nivåer. Her er noen trinn som du kan ta for å skape et sunt, alkalisk og pH balansert tilstand av kroppen der skadelige bakterier, sopp, gjær og mikroorganismer som parasitter ikke vil være i stand til å vokse.

Hvordan redusere parasitter med en pH-balansert kosthold

•  Lær om hva slags mat er syredannende og hva slags mat er alkalisk-forming fordi maten vi spiser kan endre vår kropp pH-nivå. Den normale blod fra et menneske vil være svakt alkalisk, med en pH-nivå på 7,356 på pH-skalaen.

Unngå syredannende matvarer. Matvarer som inneholder store mengder sukker, høy fruktose mais sirup, hvete og enkle karbohydrater - inkludert tradisjonelle stifter som godteri barer, brus, kaffe, te, brød, ris, poteter og pasta - er syredannende matvarer. En høy syre balanserer skaper høye nivåer av gjær og sopp i kroppen som hjelper parasitter leve og formere seg i vev og organer i deres infiserte humane verter.

Unngå store mengder av tradisjonelle høy-protein matvarer som egg, ost og kjøtt, fordi de også til slutt føre til høyere syre nivåer i kroppen.

Spis mer alkalisering foods.Consume minst 80 prosent alkaliske-forming mat inkludert grønnsaker, greener, rosenkål, soyaprodukter og de ​​fleste typer frø. Aldri gjøre mer enn 20 prosent av kosten nøytrale eller syre lage mat.

Drikk mye rent, renset vann for å skylle ut parasittene. Alkalisk vann har en pH-verdi mellom 9 og 11 på pH-skalaen og har blitt rapportert å nøytralisere skadelige sure avfallsstoffer og forsiktig demontere parasitter fra vev og organer.

Nyt god helse! Når pH balanse er oppnådd, er det sure miljøet og grobunn for parasitter elimineres. Parasittene kan ikke lett å reprodusere, og de resterende parasitter slutt dø ut.

Kosthold og øvelser etter gastric bypass

by Fernando

Gastric bypass kirurgi resultater i vekttap ved å begrense matinntaket og redusere frekvensen av mat absorpsjon i kroppen, ifølge National Institutes of Health. Gastrisk bypass reduserer størrelsen på magen til en liten pose omdirigert direkte inn i tynntarmen, utenom de fleste av magesekken og den øvre tarm. Denne operasjonen er for sterkt overvektige og de som ikke klarer å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon alene. Imidlertid er gastric bypass bare et verktøy, og de som gjennomgår operasjonen må følge en streng diett og mosjon regime for å lykkes til slutt i sine vekt-tap innsats.

Den Gastric-Bypass Diet

Etter gastric-bypass kirurgi, vil du trenger å følge en spesialdesignet diett av flere grunner: for å la magen stifting å helbrede, til å bli vant til å spise mye mindre mengder mat, for å bistå i vekttap og å unngå andre bivirkninger og komplikasjoner, som kan inkludere ernæringsmessige mangler, som strekker seg i magen, kvalme og oppkast. Oftest, vil du begynne med flytende matvarer og utdannet til most mat, etterfulgt av myke, halvfast mat og endelig fast føde.

Din flytende diett vil vare i noen dager, og vil omfatte buljong, juice, melk, klart vann, ikke-kullsyreholdige diett drikker og noen supper. Under denne og alle faser av mage-bypass kosthold, bør du spise sakte for å unngå å strekke magen og forhindre oppkast.

En most diett vil følge for ca to til fire uker og vil inkludere matvarer som kan gjøres enkelt i en lime eller væske, uten mat biter. Din most kosthold bør være godt avrundet og inkludere protein, frukt, grønnsaker og korn. Eksempler på matvarer er lav-fett kjøtt, eplemos, bananer, varme frokostblandinger som havregryn eller havregrøt, og litt snacks, som sukker-fri pudding. Blanding matvarer med en væske, slik som melk, kjøttkraft eller fettfritt saus, inntil glatt.

Den tredje fasen av gastric bypass kosthold er myke, halvfast mat som er lett moses med en gaffel. Dette kan omfatte fuktig protein som tunfisk, cottage cheese og myk tofu, usøtet hermetisk frukt og grønnsaker og kornblanding dynket i melk. Du må tygge disse matvarene godt og spise sakte. Som med alle andre faser av gastrisk bypass kosthold, er du begrenset til noen få gram av mat ved hvert måltid.

Etter åtte uker med å spise myke, halvfast mat, du kan "oppgradere" til fast føde, men du må likevel være forsiktig med å spise sakte og tygge maten til grøt. Unngå tøffe eller chewy kjøtt og matvarer som popcorn, nøtter og frø som ikke er skånsom mot din mye mindre mage.

Generelle Diet Retningslinjer

Siden du er en risiko for underernæring, legen din vil mest sannsynlig anbefale daglige vitamin-og mineraltilskudd. Du vil ikke være i stand til å drikke væske under måltider. Vanligvis vil du ønsker å fokusere på høy-protein matvarer og begrense mat med høyt fett og sukker. Planlegging dine daglige måltider og snacks vil hjelpe sikre at du får riktig ernæring og vil bistå i sunn vekttap.

Trening etter Gastric Bypass

Forskeren Dr. Dale Bond of Brown Alpert Medical School og Miriam Hospital i Providence, Rhode Island, og hans kolleger fant at mage-bypass pasienter som trener regelmessig etter deres kirurgi miste mer vekt enn de som ikke gjør det, ifølge en studie publisert i 2008 i forskning journal, fedme. De fleste pasientene i studien Gående som sin primære oppgave, som Bond bemerket er den "sikreste og mest praktiske" måte å begynne å trene etter gastric bypass.

Allina Sykehus og klinikker tyder på at-pasienter bypass mage begynner å trene sakte, begynner med fem minutter om dagen og jobbe seg opp til 45 minutter. De også si Turgåing er den beste trening etter operasjonen, men andre trygge øvelser inkluderer aerobic, svømming og dans. Innlemme trening i dagen i 15-minutters intervaller ved å gå under lunsjpausen og bruke trappene i stedet for heisen. Finne en øvelse partner eller bli med et treningsstudio er andre alternativer for trening etter gastric bypass. Gastric bypass pasienter kan også innlemme styrketrening for å bygge muskler, når deres lege fjerner sine begrensninger løft.

I tillegg til å hjelpe vekttap, utøve etter gastric bypass vil styrke ditt hjerte og bein, øke stoffskiftet og hjelpe mot stress.

Hva kan jeg spise på en klar væske kosthold etter Lap Band Surgery?

by Fernando

Legen din vil forskrive en klar væske diett for deg etter den første dagen eller to av din Lap-Band drift. De fleste pasientene følger den klare væsken kosthold i flere dager, og deretter gå videre til en "full" flytende diett som inneholder mer mat. Etter flere dager pass, kan du deretter legge enda flere matvarer i kostholdet ditt. Gitt den strenge arten av den klare væske diett, de første få dager er ofte de vanskeligste.

Den klare væsken Diet

En klar væske kosthold består av mat og drikke som er ekstremt lett for fordøyelsessystemet å behandle og vil forlate ingen ufordøyd spor i tarmen. Det er svært begrenset i naturen, slik at det bare kan brukes i noen dager, og bare av de som er vel-ernært; det vil ikke gi nok kalorier eller ernæring for kroppen din til å fungere i lengre perioder av gangen.

Etter Lap-Band prosedyre, vil en klar væske diett gjeninnføre fordøyelsessystemet til mat som er lett å fordøye. Dietten gir også sårt tiltrengte elektrolytter, hydrering og små mengder energi, slik at du kan gjenopprette.

Matvarer tillatt på en klar væske diett

Elementer som du kan konsumere på din post-prosedyre klar væske diett inkluderer rent vann, cellulose-fri fruktjuicer, cellulose-fri lemonade eller frukt punch, sportsdrikker, vanlig gelatin uten frukt eller andre tilsetningsstoffer, vanlig klar buljong, honning, vanlig frukt juice is spretter gratis frukt biter eller andre tilsetningsstoffer, svart kaffe og vanlig te.

Noen klar væske diett planer tillater brus som skal forbrukes, men dette vil ikke være sant for deg etter at du har hatt Lap-Band prosedyre. Carbonation i brus kan forstyrre din Lap-Band og forårsake ubehag.

Hvorfor en klar væske diett er foreskrevet

En klar væske diett vil bli skrevet ut til deg etter at du mottar Lap-Band prosedyre fordi magen trenger tid til å gro og bli vant til Lap-Band selv. "Ekte" mat vil bli innført svært langsomt tilbake i kostholdet ditt.

Den klare væsken kosthold følges vanligvis for bare et par dager. Etter dette vil du sannsynligvis fortsette til en "all-flytende diett", som vil tillate meieri elementer som kumelk og iskrem, most frukt, pudding, smør, juice med fruktkjøtt, kremet suppe, havregryn, protein shakes og havregrøt eller krem av hvete.

Kalsium Oxalate Diet

by Fernando

Kalsium Oxalate Diet


Den kalsium oksalat diett er avhengig av ideen om at for mye oksalat i kosten setter deg i større risiko for nyrestein. Hvis du har en familiehistorie med nyrestein eller har hatt dem selv, disse er enkle endringer i kostholdet ditt som alle kan gjøre. Husk å konsultere legen din før du endrer din diett.

Nyrestein

Kalsium oxalate steiner er den vanligste formen for nyrestein, og rammer ca 1 million mennesker hvert år. Nyrestein kan være svært liten og passere uten smerte, men de fleste er store nok til å føre til store smerter og kirurgi. Nyrestein er mest vanlig hos menn mellom 20 og 40 år. Du kan også være i fare hvis du har en familiehistorie med nyrestein.

Oksalat

Oksalat kombinerer med kalsium i tarmene, og det hindrer for mye kalsium fra å bli absorbert. Når du ikke spiser nok kalsium, da for mye oksalat er sendt til nyrene, forårsaker steiner for å danne. Oksalat finnes hovedsakelig i plantebasert mat.

Mat Forskrift

Mat med høyt oksalat skal konsumeres sjelden hvis du er i faresonen for nyrestein. Disse matvarer inneholder rabarbra, spinat, sjokolade, hvetekli, nøtter, sort te og havregrøt. Foods moderate i oksalat kan forbrukes ikke mer enn to til tre ganger per dag og inkluderer yoghurt, epler, ananas, brun ris, fennikel og salat. Det finnes også mat som er lav i oksalat og kan forbrukes så ofte du vil, inkludert grønn te, melk, vin, ost, smør, avokado, bananer, kirsebær, pasta, villris, kål, blomkål, honning og lønnesirup .

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?

by Fernando

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?


Plutselig, trenger klærne ikke passer rett. Det skjer: Bare noen få pounds kan forårsake alt i garderoben din til å passe litt for tettsittende. Å miste vekt trenger ikke å være en stor, langsiktig ildprøve. Du kan miste omtrent seks pounds i en uke med lite problemer.

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?

•  Drikk mer vann. Dette fungerer som en naturlig kropp flush og hjelpemidler kroppen i Shedding giftstoffer og natrium buildup, hjelpe deg å miste disse seks pounds. Plus, med en mage full av vann, vil du være mindre tilbøyelige til å snack og unødvendig konsumere mat.

Curb karbohydrat inntaket. Karbohydrater fungerer som kroppens drivstoff og er først i køen for kroppen å brenne. Når færre karbohydrater er fortært, vil kroppen din være mer sannsynlig å slå til fett deponert i hele kroppen din til å brenne som drivstoff. Foods høy i karbohydrater omfatter de fleste brød eller bearbeidet korn, mat med høyt sukker og mest bearbeidet mat.

Konsumere en høy-fiber diett for å hjelpe deg å miste six pounds i en uke. Fiber bidrar til å kontrollere appetitten, øke stoffskiftet og fjerne fett fra kroppen din. Det fungerer som en intern scrubber og hjelpemidler i toksin fjerning. Foods høy i fiber inneholder de fleste frukter og grønnsaker, hele korn, kli og nøtter.

Hold kroppen din pH balansert. Å ha et nivå for høyt i surhet eller alkalisk kan føre til at kroppen til å være ute av balanse og ikke operere optimalt. Foods høy i protein, fett og karbohydrater er syredannende matvarer, og alkaliske-forming matvarer er frukt og grønnsaker, som inkluderer sitrus. Test urinen med en pH testing stripe for å hjelpe deg å opprettholde en sunn balanse --- og i sin tur en kropp mer tilbøyelige til å droppe six pounds i en uke.

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen

by Fernando

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen


Begrense kaloriinntaket er viktig i en vellykket veie-tap plan. Kvinner som ikke er kraftig Trene kan opprettholde en sunn kaloriinntaket ved å spise bare 1100 kalorier per dag. Dette kan ikke virke som mye kalorier. Imidlertid kan du enkelt nyte tre måltider og to snacks på en 1000-kalori plan. Begrens hvert måltid til 300 kalorier og hver snack til 100 kalorier. Du må kutte ut alle kalori-laden drikker på denne dietten plan, så sørg for å drikke mye vann.

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen

•  Prøv en kalkun bacon og spinat omelett til frokost med en skive helkorn toast. Bruk fire eggehviter, to skiver av kalkun bacon og 1/2 kopp spinat for å gjøre omelett. Du kan selv ha en teskje smør på toast. For en annen frokost måltid under 300-kalorier, prøv 1/4 kopp tørr stål-kuttet havregryn, 1 kopp skummet melk og 2 ts. av brunt sukker. Pass på at du koker havregrøt.

Spis en granola bar for mid-morgen snack. Du kan finne granola barer som er bare 100 kalorier per bar, så sørg for at du kjøper denne varianten.

Lag en deilig kalkun sandwich til lunsj. Gjøre sandwich med to skiver grovt brød, to biter av salat, tre 1 oz. skiver av deli-skiver kalkun kjøtt og 2 ts. sennep. Du kan også spise 1/2 kopp coleslaw og en mellomstor eple å bo under 300 kalorier. Du kan legge en skive amerikansk ost til sandwich hvis du ikke ønsker å spise coleslaw og eple.

Klargjør 3 oz. baby gulrøtter med 2 ss. av fettfri ranch dressing. Denne deilige og fylling snack er bare 100 kalorier.

Spis 1/2 kopp langkornet brun ris, en 3 oz. skinn kylling bryst og en kopp hakket brokkoli. Dette kan virke som mye mat, men du vil bare være å spise 300-kalorier.

Homeopatiske Care for munnherpes

by Fernando

Munnherpes, ellers kjent som forkjølelsessår, er re-forekommende blister-lignende sår som vises på lepper, munn og nese. Forårsaket av herpes-virus, de er smittsom og kan være noe smertefulle. Vanligvis varer alt fra ti dager til to uker, feber blemmer forårsake fysisk ubehag samt forlegenhet for dem som lider av dem på grunn av deres betent utseende. Selv om det er ingen "kur" for munnherpes, er det homøopatiske skritt du kan ta for å forebygge og ta vare på dem.

Mat

For å unngå forkjølelsessår utbrudd samt forkorte deres varighet, unngå matvarer som inneholder arginin. Denne aminosyren utløser herpes virus, og fremmer veksten. Arginin rike matvarer inneholder rosiner, nøtter, erter, sjokolade, frokostblandinger og havregrøt.
Mat rik på lysin, på den annen side, slik som yoghurt (uten gelatin), poteter, meieriprodukter og ølgjær kan øke motstand mot viruset. Lysin kosttilskudd er også tilgjengelig og kan hjelpe på både forebygging av munnsår og hastigheten deres helbredelse.

Egg, fisk, kalkun og solsikkefrø er også god mat å spise under et utbrudd på grunn av deres sinkinnhold. Ifølge legen Milos Chvapil, professor i kirurgi ved University of Arizona College of Medicine, griper sink med herpes virus DNA og hindrer den fra å reprodusere. Sink kan også administreres topisk.

Aktuelle behandlinger

Ifølge altMD.com, kan aktuelle behandlinger av vitamin E bidra til å avlaste kaldt sår smerte. De anbefaler også å bruke en blanding av grapefruktkjerneekstrakt med olivenolje på den første prikke av en kald sår. Grapefruktkjerne har både antibakterielle og antivirale egenskaper for å redusere varigheten av et utbrudd. Bruke en sinkløsning lokalt ved de første tegn på et utbrudd er en annen behandling som har vist seg å øke hastigheten helbredelse. Bruk en liten mengde sink-sulfat (en 0,025 prosent konsentrasjon) blandet med camphorated vann.

Forebyggende arbeid

Det er mange skritt du kan ta for å bidra til å forhindre en kald sår utbruddet. Stress, for eksempel, kan utløse utbrudd. Lære å kontrollere stress med avspenningsteknikker kan bidra til å redusere antall utbrudd opplevd per år. Beskytte ansiktet fra soleksponering er et annet godt forebyggende tiltak for å ta. Sørg for å bruke solkrem daglig på ansiktet ditt, selv om vinteren. Wind er et annet element som kan skade huden din utløse et utbrudd.

Skifte din tannbørste etter en kald sår utbruddet er viktig for å forebygge en andre utbrudd. Moistness av en tannbørste tilbyr perfekte forhold for herpes viruset å formere seg, derfor å bli kvitt en infisert man så snart som mulig er viktig. Tannlege Richard T. Glass antyder i "The Doctors Book of Home Rettsmidler" at lagring tannbørsten i et tørt sted utenfor fuktig, varmt miljø av badet kan også bidra til å hindre fremtidige utbrudd.

Iron & Acid Reflux

by Fernando

Iron & Acid Reflux


Når lukkemuskelen i bunnen av spiserøret ikke lukker ordentlig, kan magesyre strømmer opp i halsen. Det er mange over-the-counter og reseptbelagte medisiner for å behandle acid reflux sykdom, men å ta dem kan gjøre det vanskeligere å fordøye nok jern.

Jern behov

Som en del av hemoglobin i blodet vårt, bærer jern oksygen i hele kroppen vår. Det hjelper også musklene lagre oksygen og er en del av mange enzymer og andre cellefunksjoner i kroppen vår.

Jernmangel

Mild jernmangel kan ha noen merkbar effekt, men hvis kroppens jernlagre er alvorlig, kan du bli trøtt, tregere til å flytte og din mentale smidighet kan også tregere. Anemi er den mest ekstreme formen for jernmangel.

Acid Reflux

Acid reflux kan forårsake brystsmerter så ille at det føles som et hjerteinfarkt. Det kan også føre til oppkast eller raping, forverre astma og, hvis ubehandlet, skade slimhinnen i halsen din.

Acid Reflux medisiner og Iron

Acid tilbakeløp medisinering styrer problemet ved å redusere mengden av syre magen pumper ut. Fangsten er at det etterlater deg med mindre syre for å fordøye maten, noe som kan hindre deg i å absorbere nok jern for kroppens behov.

Mulige løsninger

Iron kosttilskudd kan gi nok ekstra jern for deg å fordøye alt du trenger. Du kan også se på alternative behandlinger for acid reflux, som for eksempel å unngå røyking, alkohol og syredannende matvarer, ikke spise i fire timer før sengetid, eller sove med kroppen din hevet slik syre måtte flyte oppoverbakke å forlate magen.

Cure for gikt Pain

by Fernando

Urinsyregikt er en svært ødeleggende form for leddgikt som er forårsaket av en opphopning av urinsyre rundt leddene. Når en blusse opp skjer, kan en felles bli utsatt for ekstrem smerte. Selv om gikt kan behandles med medisiner, er det også noen andre måter å bremse den ned, og det å stoppe helt.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, er det ca 2 millioner mennesker i USA som lider av gikt. Urinsyregikt kan også føre til ytterligere komplikasjoner, for eksempel nyreskader, akutte gikt angrep og urin steiner.

Typer

Rydder opp kostholdet er en stor bidragsyter til gikt smerte. Det er flere matvarer som kan være fordelaktig. Spis mat som er høy i essensielle fettsyrer, som laks og nøtter, tofu og mørke bær.

Identifikasjon

Å være at gikt er forårsaket danne en opphopning av urinsyre, spise alkaliske matvarer kan bidra til å redusere syrenivået i kroppen. Noen av disse matvarer inneholder babyen spinat, brokkoli, grønnkål, kålen, selleri, spirer, sitroner, lime og avokado. Spise alkaliske matvarer bidrar til å øke kroppens pH-nivå.

Betraktninger

Noe å ta hensyn er å unngå mat som er høy i et stoff som kalles puriner som er hva som forårsaker urinsyre å utvikle. Det er viktig å unngå alkohol, koffein, innmat, sopp, belgfrukter og gjær.

Forebygging / løsning

Trening kan bidra til å redusere og kontrollere urinsyre og også øke vekttap. Hvis du er overvektig og har gikt, kan dette overvekt sette ekstra belastning på leddene som vil forverre symptomene.

Expert Insight

Sammen med å spise riktig mat, drikke mye væske vil også bidra til å videre flush toksiner og syre fra kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at menn får ca 3 liter væske om dagen, og kvinner får ca 2,2 liter væske i døgnet. Bare sørg for at de ikke er syredannende. Vann er alltid det beste valget.