dusjkabinett funksjonshemmede

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

by Fernando

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

Hvis du blir ufør, kan en trappeheis bety forskjellen mellom gjenværende i din bolig og å være uavhengig, eller å måtte flytte fra hjemmet ditt. Hvis du er på funksjonshemming, men ville ha nytte av en trappeheis i ditt hjem for å forbedre livskvaliteten og vedlikeholde din selvstendighet, har du en rekke alternativer.

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

•  Mål din trapp gelender nøye. Få noen til å hjelpe deg med å måle avstanden fra første etasje til gulvet i andre etasje landing.

Forskning trappeheiser enten online eller via katalog. Begrens dine valg til to eller tre modeller som ville være egnet for din trapp. Bestem hvilke modeller er egnet for størrelsen på rullestolen du bruker, hvis det er aktuelt.

Sammenlign priser og alle installasjons avgifter. Sammenligne også servicekontrakter og garantier.

Begrens dine valg til to eller tre leverandører som bærer modellene du er interessert i, husk alle kostnadene involvert som beskrevet i trinn 3.

Kontakt hvert enkelt selskap for å få et gratis tilbud. Lag avtaler for dem å gå på person og ta målinger etter behov. Diskuter finansieringsalternativer for trappeheis og betalingsmetoder akseptert.

Utkast et brev om tema for din funksjonshemming og beløpet som trengs for å ha trappeheis installert.

Kontakt National Association of området Agencies on Aging (N4A) for informasjon om ditt lokale reisebyrå. Spør den lokale etaten hvilke muligheter du har for å finne hjelp til å betale for trappeheis som skal installeres dersom du er på funksjonshemming.

Kontakt Association of hjelpemiddelloven programmer for å finne plasseringen av ditt lokale reisebyrå og assistanse som kan være tilgjengelig for å hjelpe deg med å sikre dine rettigheter til å få tilgang til tekniske hjelpemidler, for eksempel en trappeheis.

Consult US Department of Housing and Urban Development for informasjon om bistand for funksjonshemmede med behov for endringer i sine eksisterende boligsituasjon.

Kontakt Federal Housing Authority å se hva bistand kan være tilgjengelig for deg i form av hjemme eierskap og Oppussing lån, eller informasjon om en omvendt boliglån til å betale for trappeheis og frigjøre noe av ditt hjem egenkapital til å betale for dine behov.

Hvis du ikke bor i en stor by, kontakt Rural Housing Services om sine tilskudd og lån programmer under US Department of Agriculture. RHS 502 Home Eierskap lån og tilskudd er utformet for å bidra til å betale for trappeheiser og andre adaptive enheter du kan kreve, for eksempel baderoms hjelpemidler.

Hold oversikt over all korrespondanse, og holde den organisert i passende filer for enkel referanse.

Hint

  • Undersøke oppussede trappeheiser for å prøve å få ned kostnadene for installasjon av trappeheis. Også be om noen form for rabatt eller salg som kan være tilgjengelig.
  • Hvis du trenger å betale for trappeheis ut av egen lomme, husk at i det minste noen av kostnadene vil være fradragsberettiget.
  • Beholde kopier av alle kvitteringer involvert med dine helserelaterte utgifter, inkludert skatteinngang til og fra alle relaterte medisinske avtaler. Etter en viss terskel, kan disse bli trukket fra din skatt.
  • Pass på at du ikke tillater noe arbeid å starte før du er sikker på din midler til trappeheis.
  • Sørg for å lese alle de fine print for noen omvendt boliglån du kan melde deg på. Diskuter konsekvensene av en omvendt boliglån med noen familiemedlemmer du har utpekt som arvtakere av din vilje, eller som nyter godt.

Hesteterapi til funksjonshemmede

by Fernando

Bruke hest terapi som et verktøy for å hjelpe både fysisk og mentalt handikappede mennesker er en kombinert innsats av familiemedlemmer, mange frivillige, helsepersonell og heste partnere alle arbeider for å forbedre den fysiske og psykiske velvære for deltakeren. Mens de mål og struktur av en hest terapi program er seriøs bedrift, gjør at rekreasjons innstillingen deltakerne til å fokusere på "moro" aspektet.

Hva Horse Therapy er

Hesteterapi fokuserer på den helbredende kraften i et forhold mellom hest og menneske. I tilfelle av fysisk handikappede mennesker, tar terapi form av å utvikle horsemanship ferdigheter som bidrar til å styrke og støtter ryggsøylen og bekkenet. Når det gjelder følelsesmessig handikappede mennesker, både horsemanship ferdigheter og un-montert aktiviteter arbeide for å hjelpe til emosjonell vekst og bedre ikke-verbale kommunikasjon ferdigheter, problemløsning og lederegenskaper. Hesteterapi bidrar til å bygge selvtillit og fremme en følelse av uavhengighet til alle sine deltakere.

Slik fungerer det

De fleste hesteassistert terapi sentre er non-profit organisasjoner. Frivillige utgjør flertallet av de ansatte, men alt arbeid i regi av en lisensiert profesjonell. Flere programmer finnes for å trene og sertifisere frivillige som avfallshåndtering, spotters og instruktører. For eksempel, det nordamerikanske Riding for funksjonshemmede Association tilbyr en tre-lags sertifiseringsprogram for instruktører som består av registrert, Advanced og masternivå. I tillegg må hver sertifisert instruktør være HLR-sertifisert og gjennomføre minimum 20 timers etterutdanning hvert år for å beholde sin instruktør status. Deltakernes familiemedlemmer ofte er opplært, slik at hele familien kan bli involvert.

De fleste terapihester komme som donasjoner til programmet. Hester går gjennom en streng evaluering for å sikre deres egnethet før de blir akseptert. Hester valgt å delta i terapi programmer er godt blakk, rolig og lett-å-tilnærming hopper eller vallaker stand til å tåle omtrent alt.

Hesteterapi deltakere varierer i alder fra ung til gammel. Noen programmer innrømme barn så unge som tre i pre-ridning ferdigheter utviklingsprogrammer. Hver deltaker fullfører en screening prosess som sikrer et program for å møte individuelle behov. Avhengig av fokus i programmet og behovene deltakeren, kan programmene omfatter undervisning på engelsk / Western ridning, kjøring (grunnarbeid), og hest omsorg i enten gruppe eller private innstillinger.

Fysiske fordeler

Hesteterapi kan arbeide for å bedre finmotorikk og koordinasjon, bedre balanse kontroll, styrke muskler og forbedre muskel tone, øke en deltakers utholdenhet og gi et middel for avslapning. Aktiviteter som grooming, montering og demontering kan bidra til å øke omfanget av bevegelse.

Psykologiske fordeler

Man kan ikke ignorere den psykologiske effekten at det å ha det gøy har på sinnet. Hesteterapi gir deltageren en sjanse til å være "normal" og nyte minst en liten grad av uavhengighet. Andre psykologiske fordeler inkluderer økt selvfølelse og mellommenneskelige ferdigheter. Hestebehandling synes å være spesielt nyttig til å autistiske individer, og mange ganger hjelper dem å bli mer utgående og mer i stand til generell humør kontroll.

SSI fordeler for funksjonshemmede barn

by Fernando

Funksjonshemmede barn kan noen ganger kvalifisere for Supplemental Security Income (SSI) drar nytte av den føderale regjeringen. Programmet administreres av Social Security Administration. Hver stat har muligheten til å legge til betalinger, så SSI utbetalinger varierer i henhold til staten der du bor.

Funksjon

Et barn kan kvalifisere for SSI hvis han oppfyller alle krav. Dette betyr at han må ha fysiske eller psykiske forhold som forårsaker "merket og alvorlige funksjonelle begrensninger", og han må ha hatt denne tilstanden i minst ett år. Hvis barnet er i stand til å arbeide, kan han ikke tjene mer enn $ 980 per måned.

Fordeler

I de fleste tilfeller, bare barn fra lavinntektsboliger kan motta SSI. Når du bestemmer om et barn er kvalifisert for SSI, ser Social Security Administration ved familiens inntekt og ressurser, samt alvorlighetsgraden av funksjonshemming.

Hvordan søke

For å søke om SSI for barnet ditt, kan du ringe ditt lokale Social Security Administration. Har barnet ditt personnummer og fødselsattest hendig. Som anmeldelsen inntektene, må du signere en utgivelse av informasjon, noe som gjør at tjenestemenn å snakke med helsepersonell og lærere som kjenner barnet ditt. Du må levere skole og medisinske poster. En representant fra Social Security Administration vil snakke med deg om ditt barns funksjonshemming. Når all informasjon er samlet inn, Uføre Bestemmelse Services i staten ta avgjørelsen om hvorvidt barnet kan motta SSI.

Betraktninger

En gjennomgang for SSI kan ta flere måneder. Hvis barnet ditt er sterkt funksjonshemmet, det er en mulighet for å få SSI betalinger mens gjennomgangen pågår. Noen av disse funksjonshemninger inkluderer cerebral parese, HIV, total blindhet eller døvhet, Down syndrom, muskeldystrofi, mental retardasjon og ekstremt lav fødselsvekt.

Klage

Hvis kravet ditt blir avslått, kan du klage. Du må gjøre din forespørsel om en anke innen 60 dager etter avslaget.

Time Frame

Hvis barnet ditt begynner å motta SSI, vil Social Security Administration gjøre en vurdering av saken minst hvert tredje år.

Ohio lover om Dedikert parkering for funksjonshemmede

by Fernando

Ohio lover om Dedikert parkering for funksjonshemmede


En rullestol krever mer manøvrering plass enn en kropp. Det kan være vanskelig å få rullestoler ned på siden av biler når de er parkert ved siden av hverandre. Ohio lover følge Americans with Disabilities (ADA) retningslinjer for tilgjengelige parkeringsplasser, som krever fellesområder for å ha tilgjengelige parkeringsplasser for rullestolbrukere og lister opp kravene i kapittel 4511,69 av Ohio Revidert Code, med forskrifter spesielt for funksjonshemmede funnet i del E gjennom jeg og § K.

Minimum Dimensjoner

Parkeringsplasser må være minst 96 inches bredt, og van parkeringsplasser må være minst 132 inches bred. Mellomrommene skal merkes for å definere bredden og bør ha en tilstøtende tilgang midtgangen. Van parkeringsplasser får lov til å være 96 inches bredt hvis tilgangen gangen er også minst 96 inches bred.

Tilgang Aisles

Tilgangsganger kan være delt mellom tilstøtende parkeringsplasser og kjøre ved siden av dem. De må være minst 60 inches bred og strekker seg i hele lengden av den plass som de tjener. Tilgangsganger skal merkes for å hindre parkering i dem. De ganger bør ikke overlapper den kjøretøy måte, og kan være plassert på hver sin side av parkeringsområdet, unntatt for van mellomrom, hvor de skal ligge på passasjersiden. Tilgangen gangen må være på samme nivå som parkeringsplass de tjener.

Vertikal Lagersalg

Oppstillingsplassene for varebiler og tilgangsskip og Vehicular ruter til dem må ha et minimum vertikal klaring av 98 inches.

Identifikasjon

Parkeringsplasser identifikasjons skiltene bør inkludere det internasjonale symbolet for Accessibility (en rullestolbruker). Hvis parkeringsplassen er for en van så skiltet bør utpeke "Van tilgjengelig." Skilt bør plasseres 60 inches over gulvet.

Forholdet til Accessible Routes

Den parkeringsplasser og tilgang gangen design bør bety at tilgjengelige ruter ikke er blokkert når kjøretøyet er parkert i dem.

Definisjon av Møte

Definisjonen av en handikappet person i Ohio er "enhver person som har mistet bruken av ett eller begge ben eller en eller begge armer, som er blind, døv, eller så sterkt handikappet som å være ute av stand til å bevege seg uten hjelp av krykker eller en rullestol, eller hvis bevegelighet er begrenset av et fast hjerte-, lunge-, eller annet handikap tilstand. "

Straff og forskrift

Ikke riktig merking dine funksjonshemmede parkeringsplasser kan resultere i bøter på opp til $ 25. Kjøretøy som bruker mellomrom bør ha frontruten plakater eller spesielle bilskilt, og kan parkere to ekstra timer i tillegg til juridiske parkeringsnormer, unntatt når bilen er ansett som en trafikkfarlig.

Problemer med funksjonshemmede barn

by Fernando

Problemer med funksjonshemmede barn


Det er en enorm rekke funksjonshemninger som påvirker barn, fra mindre fysiske eller nevrologiske problemer til dypt ødeleggende forhold. Hvordan funksjonshemming påvirker barnet avhenger ikke bare av alvorlighetsgrad og natur av tilstanden, men også på temperament av barnet og graden av støtten han får fra sin familie og samfunnet.

Skam og usikkerhet

Med mindre et barn er dypt deaktivert, han sannsynligvis kan gjøre innkvartering for å tillate ham å samhandle med andre barn. På noen måter, måten han mener om sin funksjonshemming kan gjøre en større forskjell i sitt sosiale liv enn selve funksjonsnedsettelsen. Hvis han er i stand til å akseptere det og jobbe rundt det med støtte fra sin familie, kan han ikke lider noen sosial awkwardness fra uførhet. Dersom barnet er skammer seg over sin funksjonshemming, kan det imidlertid gjøre det vanskeligere for ham å få venner og danne relasjoner. Hvis foreldrene er også skamme seg over sin funksjonshemming, kan det sementere disse følelsene, senke hans selvfølelse. Hans usikkerhet kan gjøre det vanskelig for ham å be om den hjelpen han trenger, eller gjøre det vanskelig for ham å nærme seg andre barn på hans alder.

Lærevansker

Det er et bredt spekter av fysiske, nevrologiske og psykiatriske funksjonshemninger som påvirker læring på ulike måter og i ulik grad. Processing forsinkelser, mental retardasjon, blindhet, døvhet og mange andre funksjonshemninger kan gjøre det vanskelig for elevene å lese, høre eller forstå sine leksjoner. Dysleksi kan alvorlig svekke en elevs evne til å lese og skrive, noen ganger ganske alvorlig, uten at det påvirker hennes evne til å forstå leksjonene. For å overvinne disse problemene, kan funksjonshemmede studenter trenger å ha en vesentlig presentert på en annen måte. For eksempel vil dyslektiske og synshemmede barn nytte av å ha kurs presentert for dem. Funksjonshemmede barn kan ha behov for å ha sin arbeidsmengden redusert eller tidsbegrensninger på tester og prosjekter utvidet slik som å fullføre sine oppdrag.

Akademisk Frustrasjon

Funksjonshemninger kan føre til frustrasjon når funksjonshemmede barn føler seg falle bak sine jevnaldrende i skolen. Studenter med læring, forståelse og sensoriske funksjonshemninger ofte må jobbe ekstremt hardt bare for å holde tritt, noen ganger motstridende med usympatiske lærere og hjem tidsplaner som ikke gir dem nok tid. I noen tilfeller kan dette føre til barna gi opp på skolen, og som hører med peer grupper som ikke verdsetter utdanning og engasjere seg i risikofylt atferd. Studenter med nedsatt funksjonsevne som påvirker skoleprestasjoner trenger hjelp fra sine foreldre, skolen og ofte utenfor veiledere for å holde dem på sporet.

Mobbing

Mobbing kan påvirke noen barn, men barn med nedsatt funksjonsevne er ofte spesielt utsatt for det. Bullies tendens til å tære på barn som ser ut som enkle mål. Barn med nedsatt funksjonsevne ofte faller i denne kategorien siden de skiller seg ut og har en kjent svakhet. Mobbing kan ta en rekke former fra åpenlys fysisk mobbing og navnet ringer til ryktene mongering, sadistiske pranks og sosial shunning. Hvis mobberne er sleipe om det, kan det være vanskelig for foreldrene å bevise problemet og få skolen til å ta affære.

Interessegrupper for familier med funksjonshemmede barn

by Fernando

Interessegrupper for familier med funksjonshemmede barn


Å ha et barn med en funksjonshemming kan drastisk endre livet du en gang hadde planlagt. Et barn med nedsatt funksjonsevne krever spesiell omsorg som kan inkludere spesialundervisning, konstant tilsyn, eller kontinuerlig medisinsk behandling og terapi. Denne spesiell omsorg kan ta en toll på en familie, både økonomisk og i tidsbruk. Interessegrupper er utformet for å sikre at barn med nedsatt funksjonsevne har tilgang til alle de ressursene de trenger for å føre en normal livsstil.

Partnerskap for Handling, Forkjempere for Empowerment

Partnerskap for Handling, Voices for Empowerment, også kjent som PAVE, opererer ut fra Washington statens Tacoma og Pierce County. Grunnlagt i 1979, er PAVE en forelder styrt organisasjon som er utviklet for å øke uavhengigheten, myndiggjøring og muligheter for barn med nedsatt funksjonsevne. PAVE gir også støtte for familier gjennom trening, henvisninger, støttegrupper og informasjonsmateriell. PAVE bruker nyhetsbrev, nettverk, telefonsupport og konferanser for å argumentere for barn med nedsatt funksjonsevne. En avdeling av PAVE betaler hensyn til behovene til militære familier med barn med spesielle behov. Disse militære tjenester tilbys over hele verden.

Foreldre hjelpe foreldre

Foreldre hjelpe foreldre har 22 grupper over hele landet og ble grunnlagt i 1976 i San Jose, California. Foreldre med funksjonshemmede barn kjøre denne organisasjonen og gi støtte til barn og foreldre. Det er ressurser tilgjengelig for funksjonshemmede barn med et bredt utvalg av sykdommer og tilstander som kan inkludere medfødte tilstander, lærevansker, og forhold som har oppstått som følge av en ulykke eller sykdom. Foreldre hjelpe foreldre gir informasjon, henvisninger, ansvarsgrupper, rådgivning, opplæring og spesialprogrammer for å berike livene til barn med nedsatt funksjonsevne.

Mødre fra helvete 2

Mødre fra helvete 2 er en online, nasjonalt nettverk som ble grunnlagt i 1992 i Eugene, Oregon. Lokallag i denne organisasjonen kan også bli funnet i det nordlige Illinois, Connecticut og Middle Tennessee. Med sine fargerike, flammende nettsted, mødrene i denne organisasjonen gir støtte og påvirkningsarbeid for familier med barn med alle typer funksjonshemninger. Konsernets mål er å forbedre livskvaliteten til barn med utviklings og andre lærevansker og til å argumentere for sin skikkelig utdannelse. Mødre fra helvete 2 også fremmer forståelse og aksept av en rekke funksjonshemninger. Sin humor delen inneholder "Topp 10 tegn ... at du kommer til å ha en dårlig IOP forsamlingen."

Nasjonale Utfordret Homeschoolers

Nasjonale Utfordret Homeschoolers, også kjent som NATHHAN, er et nasjonalt nettverk som fokuserer på støtte til familier som homeschool sine funksjonshemmede barn. Denne organisasjonen ble grunnlagt i 1990 og er en kristen, ideell organisasjon som gir støtte og oppmuntring for disse familiene. Det har hovedkontor i Moyie Springs, Idaho, der det ble grunnlagt. Det er et bibliotek, telefon nettverk, henvisning program, og programmer for foreldre og deres barn. National Utfordret Homeschoolers talsmenn for betydningen av utdanning for funksjonshemmede barn og gir familier med ressurser til beste utdanne sine barn hjemme.

Typer av kommunikasjonshjelpemiddel for funksjonshemmede barn

by Fernando

Typer av kommunikasjonshjelpemiddel for funksjonshemmede barn


Kommunikasjonsvansker, som for eksempel å være døv eller stum, gjør det vanskelig, om ikke nesten umulig, for noen barn å kommunisere ved å snakke eller lytte. Disse barna trenger ferdigheter eller verktøy for å hjelpe dem med å kommunisere med andre. Det finnes flere alternativer, til noen som krever andre mennesker har den samme kommunikasjons-ferdigheter og noen som gjør det mulig funksjonshemmede barn til å kommunisere med nesten hvem som helst.

Tegnspråk

Tegnspråk bruker hånd og kroppsbevegelser for å snakke. Disse bevegelser, eller tegn, står for bokstaver, ord, tall og setninger. Det har eksistert siden 1600-tallet. Barn som ikke kan snakke eller som ikke kan høre kan bruke tegnspråk for å kommunisere. Men det er en grense for hvor mye tegnspråk kan hjelpe barn kommunisere. Denne type kommunikasjon krever at andre skal forstå eller være i stand til å bruke tegn språk.

Høreapparater

Et høreapparat kan hjelpe barn som ikke har total hørselstap. Høreapparater er enheter med mikrofoner inni dem som fanger opp lyder og forsterke dem. Den mest brukte høreapparat for barn er en som sitter i øret og har en arm som passer bak øret lignende et par briller. Disse kommunikasjonsverktøy hjelpe noen barn som ellers ville trenge for å se tegnspråk eller lese leppene til å kommunisere.

Cochlea-implantater

Et cochlea implantat er en enhet som en lege setter inn det indre øret. Den simulerer lydsignaler med en elektrisk puls, hjelpe noen døve til å høre. Et cochlea implantat kan ikke gjenopprette høre godt nok til å tillate kommunikasjon uten å signere eller munnavlesning, men det ofte gjør. Selv om et cochleaimplantat kun tillater delvis hørsel, kan det utføre en kritisk funksjon i kommunikasjon.

Tekst, Tekst-til-tale og skriving

Barn som ikke kan snakke, men beholde mobiliteten av deres hender og bruk av deres øyne kan bruke skrevet eller skrevet språk til å kommunisere. Moderne verktøy, for eksempel datamaskiner og mobiltelefoner som lar texting, la mute barn å skrive ut hva de ønsker å si. Tekst-til-tale-programmer tillate dem å skrive hva de vil si og ha en datamaskin si det for dem. Hvis moderne teknologi ikke er tilgjengelig, vil en skriveredskap og papir hjelp i kommunikasjon.

Døvetolk

Selv barn som er flytende i tegnspråk og gjøre godt med munnavlesning har noen kommunikasjons grenser. De kan ikke stå opp foran klasserommet for å lese en avis, og har hele klassen forstå. Døvetolk bidra til å bryte disse grensene ved å tolke barnas tegnspråk for andre mennesker.

Hvordan få IRS skattelettelser for funksjonshemmede

by Fernando

Hvis du er deaktivert, kan du kvalifisere for en rekke IRS skattefradrag, kreditter og betydelig skattelette i form av inntekt unntakene, som vil hjelpe til å senke skattbar inntekt. Du må oppfylle kravene for hver bestemmelse. For å kreve disse fradragene, må du sende inn skjemaet 1040 eller 1040A (ikke 1040ez).

Hvordan få IRS skattelettelser for funksjonshemmede

•  Finn ut om du kvalifiserer for en høyere standardfradrag. Hvis du er over 65 år eller svaksynt, bør du kvalifiserer for en høyere standardfradrag. Gjennomgang regneark 1040 eller 1040A å bestemme fradrag. Hvis du er delvis blind, må du ha en sertifisert uttalelse fra legen din bekrefter at du ikke kan se bedre enn 20/200 på det ene øyet, eller at synsfeltet er 20 grader eller mindre.

Finn ut hvor mye av din inntekt er fritatt. Dette kan inkludere Veterans Administration (VA) uføretrygd og Supplemental Security Income (SSI).

Finn ut om du er kvalifisert til å ta skattemyndighetene Credit for eldre og funksjonshemmede. Du må være over 65 eller pensjonert på grunn av varig uførhet og har mottatt funksjonshemming inntekt som er skattepliktig til å kreve skattelettelser.

Finn ut om din medisinske kostnadene oversteg 7,5 prosent av inntekten. I så fall kan du være kvalifisert for skattelette ved å trekke overskytende medisinske kostnader. Medisinske kostnader kan omfatte kostnader knyttet til funksjonshemming som for eksempel spesielle overnattingssteder i ditt hjem eller bil og medisiner eller behandling for din tilstand.

Finn ut om du er kvalifisert for lønnsinntekt Tax Credit (EITC). Hvis du ikke har barn, og er mellom 25 og 64, må inntekten være mindre enn $ 12 880 ($ 15 880 hvis gift innlevering fellesskap). Hvis du har ett barn, inntektsgrensene er $ 33 995, hvis enkelt; $ 36 995, hvis gift innlevering fellesskap. For to eller flere barn, inntektsgrensene er $ 38,646 hvis enkelt; $ 41 646, hvis gift innlevering fellesskap.

Hint

  • De fleste stater har eiendomsskatt lettelse for funksjonshemmede. Kontakte statlig kontor for mer informasjon.

Typer av hjelpemidler for funksjonshemmede

by Fernando

Typer av hjelpemidler for funksjonshemmede


Hjelpeteknologier benyttes av funksjonshemmede, for å fullføre oppgaver som de ellers ville finne skremmende eller tilnærmet umulig å oppnå. Heldigvis anerkjente USAs føderale myndigheter behovet for Hjelpemiddelsentralen (AT) og tok rettslige skritt. The American Foundation for the Blind (AFB) rapporterer at i 1998 "Tech Act", offisielt skrev hjelpemiddelsentralen Loven ble vedtatt av Kongressen som ga midler til AT utstyr og tjenester for funksjonshemmede.

Alternativ kommunikasjon og alternativ Lytte og se Devices

Alternativ og supplerende kommunikasjon (AAC) er en type hjelpemidler som er reservert for mennesker med nedsatt funksjonsevne som har problemer med å uttrykke seg med talte ord. Ifølge Microsoft.com, tekst-til-tale (TTS) enheter er ofte brukt av personer med nedsatt funksjonsevne. Disse enhetene tillater en person å skrive sine tanker inn i en datamaskin som igjen vil bruke en datastyrt stemme til resitere tanker høyt. Disse enhetene kan også hjelpe blinde høre hva som er skrevet uten å måtte se ordene, og de døve til å konvertere hørbar tale å skrive som kan vises på dataskjermen.

Tilpasset Computer Access

Ifølge Mississippi State University, datamaskiner er verktøy som mennesker med funksjonshemninger kan bruke til å være mer produktive i sitt liv. Tilpasset datatilgang innebærer å gjøre justeringer i datautstyr som gjør at en person med nedsatt funksjonsevne til å betjene den uten å måtte rote med en mus eller et tastatur som er for små til å drive med suksess. Denne formen for hjelpeteknologi kan komme i form av et tastatur som kan betjenes med en hånd eller en joystick som kan manipuleres med føttene eller haken. Touch-skjermer, Braille preget tastaturkontroller, skjermforstørrelses og styrekuler er også former for tilpasset datatilgang som er tilgjengelige for personer med nedsatt funksjonsevne.

Miljøkontroller

Tekniske hjelpemidler kan også komme i form av elektroniske enheter som hjelper personer med nedsatt funksjonsevne i deres hverdag. Miljøkontroller er en type hjelpemidler som kan være i form av en fjernkontroll eller en annen elektronisk enhet som kan styre lyskilder, varme, aircondition, telefoner eller dører; alle ved å trykke på en knapp. I boken "Common-Sense klasserommet ledelse Teknikk for arbeider med studenter med betydelige funksjonshemninger" forfatter Jill A. Lindberg forklarer at bruken av miljøkontroller kan være så enkelt som å installere en veggmontert bryter eller så intrikat som et trådløst system som styrer en rekke elementer med et trykk på en enkelt knapp.

Protetikk og mobilitet

Protetikk er en form for hjelpemidler som kan hjelpe de med funksjonshemninger nå sitt fulle potensial og overvinne sine begrensninger. Noen former for protetikk er cochlea implantat og kunstige hender. Men protetikk er ikke den eneste form for hjelpemidler som kan hjelpe funksjonshemmede levende fyldigere liv. Faktisk United Cerebral Parese National of Washington, melder DC som i 2003 føderale retningslinjer kartlagt ut et nytt sett med lover som gjorde det mulig for folk med funksjonshemninger å motta hjelpeteknologier som de trengte for å jobbe eller gå på skole. Mobilitet enheter som for eksempel rullestoler, krykker turgåere og van løfter alle faller inn under denne kategorien av føderale lover.

Universell utforming

Universell utforming (UD) er en hjelpeteknologi som handler om å fjerne barrierer og gi tilgang for alle personer, også de som har en funksjonshemming. North Carolina State University forklarer at ADA, også kjent som Americans with Disabilities Act av 1990, mandat av føderal lov fjerning av alle fysiske barrierer som hindrer tilgang til offentlige bygg, tjenester, programmer, telekommunikasjon og transport. Denne formen for hjelpeteknologi har inkludert omstruktureringen av bygninger, installasjon av cutout fortau, Braille minibanken og spaker på dører i stedet for tungvinte dørhåndtak.

Hvordan få en syv hundre dollar i året funksjonshemmede Veterans Klær Allowance

by Fernando

Hvordan få en syv hundre dollar i året funksjonshemmede Veterans Klær Allowance


Det er en måte for noen funksjonshemmede amerikanske militære veteraner å få en syv hundre dollar i året klær kvote. Federal Regulations si at Department of Veterans Affairs (VA) må betale funksjonshemmede veteraner, en årlig klær penger dersom de har en tjeneste-tilkoblet funksjonshemming eller tilstand, eller en funksjonshemming betalte under 38 USC 1151 som krever dem til å bære eller bruke en protese eller ortopedisk enhet som slites ut eller tårer klær, for eksempel, bukser, skjorter, etc.

Veteraner kan også betales klær kvote for en tjeneste-tilkoblet hudlidelse medisiner foreskrevet av lege, noe som fører til skade på ytre plagg som ikke kan repareres. Uopprettelig skade inkluderer ikke flekker som du kan fjerne gjennom vanlig hvitvasking eller kjemisk rensing. For å få godkjenning av et krav basert på bruk av medisiner krever en medisinsk besluttsomhet. Alle hudsykdommer som krever bruk av et medikament betraktes ikke som faste forhold, og en re-bestemmelse er nødvendig for hvert år. Når disse vilkårene er oppfylt, kan enkelte funksjonshemmede veteraner kvalifisere til å motta syv hundre dollar i året klær kvote

Hvordan få en syv hundre dollar i året funksjonshemmede Veterans Klær Allowance

•  For å få en syv hundre dollar i året deaktivert veteraner klær godtgjørelse, samle noen papirer du har knyttet til din betalt tjeneste-tilkoblede uførhet. Du må også ta med noen papirer eller bevis knyttet til bruk av VA foreskrevet protese eller medisiner for huden din tilstand.

Rapport til en lokal VA servicesenter for eksempel et sykehus eller klinikk. Tips en representant at du bære en protese eller du har en tilstand på grunn av en service-tilkoblet funksjonshemming og du ønsker å søke om syv hundre dollar i året klær kvote.

Vær forberedt på å bli re-evaluert for å etablere potensielle valgbarhet hvis det ikke kan etableres gjennom postene. Dette kan inkludere en medisinsk undersøkelse av tilstanden din.

Når en rating beslutning blir tatt som kvalifiserer deg til å søke om en syv hundre dollar i året deaktivert veteraner klær kvote, vil du bli informert om den potensielle valgbarhet for klær kvote ved Veterans servicesenter. Da bør du få beskjed om å søke om klær kvote fordel på en VA helsetjenester anlegget ved å fylle ut VA Form 10-8678, Søknad om Annual Klær Allowance, og sende det til nærmeste VA helsetjenester anlegget.

Fordeler for funksjonshemmede

by Fernando

Dessverre blir handikappet eller omsorg for noen som er handikappet vanligvis resulterer i en rekke ekstra kostnader. Avhengig av art av uførhet, kan det være regelmessige medisinske regninger, tap av inntekt og mange former for tilleggs dagligdagse anliggender. Funksjonshemmede mennesker kan trenge hjelp til å jobbe, spare penger eller går på skole. Det er fordeler tilgjengelig for funksjonshemmede i USA ment å lette belastningen og åpne nye dører av muligheter.

The Social Security Administration

En stor leverandør av fordeler for funksjonshemmede i USA er Social Security Administration (SSA). Social Security Income (SSI) betalinger kan gjøres til de kvalifiserer for dem. Ifølge SSA, SSI eller Social Security Funksjonshemming (SSDI) betalinger kan gjøres til barn med nedsatt funksjonsevne, de funksjonshemmede i barndommen, og til "folk med lav inntekt og begrensede ressurser som er 65 år eller eldre, eller blind eller funksjonshemmet". For å kvalifisere som deaktivert, må du "har merket og alvorlige funksjonelle begrensninger" som har vart eller er forventet å vare i minst 12 måneder.

Sysselsetting Support Program

SSA tilbyr også hjelp for unge funksjonshemmede voksne som jobber. Hovedsak, tenåringer og voksne som er ansatt kan spare penger og ikke har sine sparepenger telle mot dem når man skal avgjøre SSI eller SSDI betalinger. Funksjonshemmede voksne yngre enn 22 år kan kreve fritak på opp til $ 6600 per år når man skal avgjøre sin inntekt for SSI. Voksne som får SSDI betalinger kan også kreve det samme fritak.

Helsesektoren fordeler

Social Security Income betalinger er vanligvis laget til familier med funksjonshemmede barn. Social Security Funksjonshemming Forsikring betalinger er vanligvis for voksne som har blitt deaktivert siden barndommen. I mange stater, de som kvalifiserer for SSI også automatisk kvalifisert for Medicaid, et helseprogram for folk med lave inntekter. I noen stater, er dekningen ikke automatisk; du må kanskje be om Medicaid dekning individuelt. Medicare er helseprogram for de 65 år og eldre. Men du kan få Medicare dekning umiddelbart hvis du har hatt rett til trygd uføretrygd i 24 måneder eller barnet ditt "har en kronisk nyresykdom og trenger en nyretransplantasjon eller vedlikehold dialyse, eller har Lou Gehrig sykdom," i henhold til Sosial Security Administration. Hvis inntekten er for høy til å kvalifisere for Medicaid, men for lav til å ha råd til privat forsikring, kan staten Barnas Health Insurance Program bidra til å gi helseforsikring.

Time Frame

Voksne i alle aldre som blir ufør og ikke kan arbeide på grunn av deres forhold kan også motta trygd. For å kvalifisere må funksjonshemming kan forventes å vare i minst et år eller føre til dødsfall. Ifølge SSA, må du også møte to kvalifikasjoner: passere en "siste arbeid" kriterium basert på din alder på tidspunktet du ble handikappet, og bestå "varighet av arbeid" kriterium for å vise at du har jobbet lenge nok til å være rett til ytelser. For eksempel er den nyeste verk test for en 38-åring som du har jobbet i minst fem av de ti årene før uførhet. Varigheten av arbeidet som trengs for en 38-åring er tre år.

Søknad om fordelene

SSA anbefaler at du søker om ytelser så snart du blir ufør, som etterforskningen og behandlingstiden kan være alt fra tre til fem måneder. Du kan søke på nettet eller ring din lokale SSA kontor eller deres gratisnummer, 1-800-772-1213, for å sette opp en avtale for å komme inn og fylle ut et krav eller for noen til å ta din påstand over telefon . Det er også en TTY nummer for døve eller tunghørte: 1-800-325-0778. Du må også fullføre en funksjonshemming rapport, som kan lastes ned fra SSA hjemmeside.

Medisinsk utstyr for funksjonshemmede

by Fernando

Medisinsk utstyr for funksjonshemmede


Personer med nedsatt funksjonsevne står overfor en myriade av utfordringer som de manøvrere gjennom en verden designet for en sunn og sterk befolkningen. Gjennom bruk av spesielle enheter, men funksjonshemmede kan nyte økt bevegelighet og uavhengighet. Det er et hjelpemiddel for nesten enhver fysisk begrensning, og disse er i stor grad tilgjengelig gjennom medisinske utstyrsleverandører. De fleste helse forsikringsselskaper, inkludert Medicare og Medicaid, gi noen dekning for medisinsk utstyr for funksjonshemmede, fra de enkleste hjelpemiddel til high-tech utstyr.

Stair Lifts

For den personen som bor i et hus med en trapp, blir rammet med en funksjonshemming kan dramatisk begrense tilgangen i hjemmet. En trappeheis tilbyr funksjonshemmede en metode for trygt og komfortabelt tilgang til alle nivåer i en bolig. Disse enhetene har typisk en stol eller stativ som beveger seg opp og ned en trapp på et installert rekkverk.
For brukervennlighet og sikkerhet, kan trappeheiser har svingbare stoler og strøm-folding fotstøtter, og alle kommer standard med bilbelter. De er drevet elektrisk, vanligvis ved en enkel strømledning som plugges inn i en stikkontakt. Trappeheiser gi et rimelig alternativ til dyre boliger heiser og løfteplattformer. De kan også ettermonteres for å imøtekomme en buet trapp, selv om det vil kreve en lengre installasjonsperioden.

Ramper

Ramper at personer i rullestol-bundet personer til å gå inn og ut bygninger og kjøretøyer, eller leder tersklene av døråpninger. Disse ramper kan være permanente eller semi-permanente strukturer festet til en offentlig bygning eller privatbolig eller mindre bærbare enheter som kan brukes der det trengs. Ved valg av en rampe, er det viktig å bestemme hvorvidt det er beregnet for manuell eller elektrisk rullestol, opptatt eller tom. Kontroller vektspesifikasjoner, i tillegg, for å sikre at en bestemt rampe kan bære vekten av rullestolen og funksjonshemmede person.

Personer med bygningen opplevelse kan konstruere tilpassede ramper. Før du bygge eller leie noen andre til å bygge en rullestolrampe for deg, sjekk de Accessibility Guidelines (se Ressurser nedenfor) gjort tilgjengelig av Americans with Disabilities Act å sørge for at nødvendige spesifikasjoner og sikkerhetstiltak blir innarbeidet. En byggetillatelse kan også være nødvendig, avhengig av stat, fylkeskommune eller byen forordninger.

Mobility Scooter

Mobilitet scootere har hatt en betydelig innvirkning på livskvaliteten for personer med ambulerende restriksjoner. Mange funksjonshemmede har fått tilbake sin selvstendighet gjennom bruk av disse elektriske maskiner som lett kan manøvreres i en rekke innstillinger.

Disse medisinske scootere kommer i tre modeller: tre hjul, fire hjul, og kompakte. Hver har et sett med fordeler og ulemper som bør være fullt utforsket før du kjøper for å sikre at modellen som er valgt passer best til behovene til funksjonshemmede person. Kostnaden for disse scootere er relativt lav - et par hundre dollar - og mange forsikring planer vil betale noen del av kjøpesummen.

Løft Stoler

Personer som har begrenset evne til å stå fra sittende stilling eller vice versa vil dra nytte av en heis stol. Disse enhetene sakte løfte en person på bena eller gradvis senke henne til en sittende stilling. Disse stolene kan inneholde to eller flere posisjoner, med enkelte modeller som tilbyr en tilbakelent stilling og ekstra brede sitteplasser.

Selv om de ser ut som en gjennomsnittlig hvilestol, disse spesialiserte seter har fjernkontroller som lett kan betjenes av brukeren. Motorene er bygget inn i stolene, og sikkerhetsfunksjoner beskytte brukeren mot stolen tips overs og folding. Sjekk vekt krav før du kjøper som de fleste heisstoler er designet for å imøtekomme ikke mer over 375 pounds - tyngre personer vil trenge en tilpasset modell.

Hjelpemiddel Computer Technology

Hjelpemiddeldatateknologi bringer verden av datamaskiner til personer med begrensede fysiske, sensoriske og læringsfunksjoner. Adaptive maskinvare kan brukes med datamaskiner for å hjelpe funksjonshemmede med dataprogrammering, tolke data, ved hjelp av et tastatur og mus, sende e-post, og se en dataskjerm. Selv helt blinde personer kan bruke en datamaskin gjennom spesielle skjermleseprogram som overs ikoner, tekst og mer til tale.

Automotive Adaptive Controls

Personer med delvis bevegelseshemninger kan ofte fortsette å kjøre bil med bruk av automotive adaptive enheter. Dette er spesialverktøy som kan bli utstyrt i et kjøretøy for å møte de spesielle behov for de delvis deaktivert driver. For eksempel kan spesielle enheter installeres i et kjøretøy for å tillate en person uten bruk av sine føtter for å bryte og akselerere ved hjelp av håndkontrollene. Skjøte kontroller kan gjøre det lettere å sette en nødsituasjon pause eller slå en nøkkel i tenningen. Det er mange alternativer tilgjengelige for å møte ulike behov og de fleste bilforretninger vil ha informasjon om bestilling og installasjon.

Andre enheter

En funksjonshemming trenger ikke være katastrofale eller permanent for en person å dra nytte av et hjelpemiddel. For eksempel felles erstatnings pasientene trenger ofte gripe verktøy for å hjelpe dem satt på en sokk eller hente en droppet element. Leddgikt lider noen ganger synes det er enklere å åpne dører ved hjelp av en dør knott turner. Utendørs gadgets spesielt utformet for å lette trykket av bøying og kneler gjør det mulig for mange eldre og fysisk begrensede personer til å fortsette hagearbeid. Rekken av tilgjengelig medisinsk utstyr for funksjonshemmede gjør mange til å leve et mer selvstendig liv. Spør din medisinske utstyrsleverandøren for en katalog for å få et godt inntrykk av alt som tilbys.

Gruppe boliger for funksjonshemmede Teens

by Fernando

I løpet av 1980 føderale og statlige lover ble vedtatt med løfte om "deinstitutionalizing" funksjonshemmede personer, inkludert tenåringer. Community-basert behandling og støtte ble målet med denne lovgivningen.

Å sørge for tenåringer som flyttet fra institusjonelle til samfunnet innstillinger, er gruppe boliger for funksjonshemmede tenåringer etablert i byer og tettsteder over hele USA.

Typer

Det finnes en rekke typer gruppe boliger for funksjonshemmede tenåringer. De tre vanligste typer av disse community-baserte bolig programmer er de som er laget for tenåringer med fysiske handikap, de for tenåringer som er plaget med en slags mental helseproblem, og fasiliteter som er utformet for ungdom anses som utviklingshemmede.

I enkelte miljøer er det mer omfattende gruppe boliger for funksjonshemmede tenåringer som er egnet for ungdom med en kombinasjon av nedsatt funksjonsevne, inkludert mentale og fysiske problemer.

Funksjon

Funksjonen og gruppe boliger for funksjonshemmede tenåringer er å gi unge mennesker med en støttende og trygt bomiljø i samfunnet. Konseptet er at funksjonshemmede tenåringer er i stand til å ha flere hele og tilfredsstillende liv når gitt mulighet til å oppholde seg i samfunnet i en gruppe-hjem setting.

Historisk, når funksjonshemmede tenåringer ble plassert i institusjoner, deres kontakt med samfunnet for øvrig var svært begrenset hvis de likte noen i det hele tatt. Gruppe boliger tillate funksjonshemmede tenåringer en mer klar og tilgjengelig gateway til omverdenen og til mer oppfylle og tiltalende liv.

Effekter

Studier, inkludert de som er referert i "Safety In Numbers: Tenåringer skrive om gruppe boliger som fungerer," av Youth Communication organisasjonen, avslører at gruppe boliger ha en positiv effekt på livene til funksjonshemmede tenåringer i en rekke måter.

Tenåringer i gruppe boliger har tilgang til et bredere spekter av samfunnet baserte ressurser - inkludert behandling og sosiale ressurser som ikke er lett tilgjengelig i en institusjonell setting. Videre tenåringer som bor i gruppe boliger pleier også å ha hyppigere interaksjon med sine familier enn det som er tilfelle med ungdom som bor i institusjoner. Til slutt, tenåringer i disse typer samfunnsbaserte døgninstitusjon nyte en bedre sjanse til å maksimere sitt eget potensial uavhengighet i løpet av sin dag-til-dag lever.

Størrelse

Det er variasjoner i størrelsen på ulike gruppe boliger for funksjonshemmede tenåringer i drift i lokalsamfunn over hele USA. Selvfølgelig, størrelsen på lokalene dikterer hvor mange tenåringer kan leve i en bolig. I tillegg stater og kommuner har lover som regulerer det maksimale antallet beboere som kan leve i en gruppe hjem for funksjonshemmede tenåringer.

Vanligvis går antall innbyggere i en gruppe hjem for funksjonshemmede tenåringer fra fire unge mennesker til et dusin.

Time Frame

Hvor mye tid som en funksjonshemmet ungdom kan ligge i en gruppe hjem for tenåringer er normalt åpent. Disse typer boliger er ikke overgangs anlegg i de fleste tilfeller. De er designet for å gi langsiktig, er stabile bomiljøer for tenåringer med fysiske eller psykiske funksjonshemminger eller som utviklingshemmede.

Regjeringen hjelp for funksjonshemmede

by Fernando

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, er cirka 22 prosent av amerikanerne anses deaktivert. Offentlige programmer er tilgjengelige for å bidra til å hjelpe funksjonshemmede med å møte grunnleggende behov og potensielt tilbake til arbeidslivet.

Typer

Typer hjelp inkludere økonomisk bistand, helse-dekning, yrkesrettet bistand og bolig assistanse. Lokale, statlige og føderale programmer er tilgjengelig for å løse hver av disse behovene.

Financial Assistance

Den føderale regjeringen tilbyr Social Security Disability Inntekt (SSDI) for funksjonshemmede personer som har betalt nok i Social Security skatter mens de arbeidet, og Supplemental Security Income (SSI) for personer som ikke oppfyller arbeid historie krav.

Helse Dekning

Den føderale regjeringen tilbyr Medicare for funksjonshemmede personer. Hver stat tilbyr Medicaid, en helseforsikring program som er delvis finansiert av staten og delvis finansiert av den føderale regjeringen.

Yrkes Assistance

Hver stat tilbyr attførings kontorer for å hjelpe enkeltpersoner tilbake til arbeidslivet, gir midler til å kjøpe medisinsk utstyr for å hjelpe dem gjøre sitt arbeid, og hjelper personer med tjenestene de trenger for å holde ansatt.

Bolig

Den føderale regjeringens Department of Housing and Urban Development (HUD) tilbyr boliger assistanse for lav inntekt og funksjonshemmede individer gjennom § 8, et program som betaler for en del av leien hver måned. Samfunnet etater, som for eksempel området IV Council on Aging, hjelpe med oppvarming og kjøling kostnader for lav inntekt og funksjonshemmede personer.

Forskjellen mellom læring funksjonshemmede og psykisk funksjonssvikt

by Fernando

Forskjellen mellom læring funksjonshemmede og psykisk funksjonssvikt


Mentalt utfordret folk har under gjennomsnittet IQ og forventes å ha vanskeligheter læring. Men læring-funksjonshemmede mennesker har gjennomsnittlig eller over gjennomsnittet IQ men lærer på nivåer langt under forventet evne. Lærevansker er en rekke nevrologiske lidelser som produserer lærevansker og må ikke forveksles med de vanskelighetene av folk som er mentalt utfordret. De vanligste lærevansker er beskrevet nedenfor.

Dysleksi

Dysleksi refererer til problemer med å forstå skriftlige ord, og blir noen ganger kalt "lesing funksjonshemming."

Dyskalkuli

Dyscalculia er vanskeligheten med å forstå matematiske begreper og manipulere tall og kvantitative data.

Dysgraphia

Dysgraphia er problemer med å skrive, inkludert forming figurer og bor innenfor nødvendige grenser.

ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorders (ADHD) fungere som lærevansker når de forstyrre en persons evne til å fokusere og fullføre oppgaver.

Nonverbal Disorders

Nonverbal lidelser, slik som de i Aspergers spekteret, påvirke læring ved å forstyrre sosial atferd, samt intuitiv og evaluerende funksjon.

Australia Tilskudd til funksjonshemmede

by Fernando

Ifølge den australske Bureau of Statistics, er den nåværende befolkningen i Australia ca 22.130.427. Ut av dette nummeret, har omtrent 19% av befolkningen en slags funksjonshemming eller lyte. Heldigvis finnes det en rekke ulike organisasjoner innenfor Australia som støtter disse personer med ulike stipendmuligheter. Med denne støtten har funksjonshemmede befolkningen i Australia tilgjengelige ressurser slik at grunnleggende nødvendigheter lettere kan oppfylles.

Australian uførepensjon

Den australske uførepensjon er på plass for de personer 16 år eller eldre, som lider av funksjonshemminger, sykdommer eller skader som hindrer dem fra å arbeide utover 15 timer per uke, på deres territorium minstelønn. Pensjonen gir også penger for personer som må re-dyktig for en periode på minimum to år på grunn av sin sykdom, skade eller funksjonshemming.

De funksjonshemmede personer som i dag arbeider under det støttede lønnssystem (SWS) eller som er lovlig blind kvalifiserer til pensjonen også. De midlene som er tilgjengelige skal betales varierer fra $ 313,00 per annenhver uke til $ 671,90 hver uke.

Informasjon om Australias uførepensjon kan fås ved å gå til følgende nettsted: www.centrelink.gov.au.

Hjelper barn med autisme

De Hjelper barn med autisme stipendet ble påbegynt av den australske regjeringen, som begikk $ 190 millioner opp gjennom juni 2012 til rette for dette stipendet. Det er ment å gi støtte og tjenester for barn med noen av de autismespekterforstyrrelser (ASD).

Tilskuddet vil støtte foreldre, familier, omsorgspersoner og barn fra flere forskjellige kulturelle, språklige og urfolksbakgrunn, samt de som er bosatt i mer landlige eller fjerntliggende områder. Hvilke typer tjenester og støtte som er gitt er:

Rådgivere for familier av autistiske individer
Tidlig intervensjon tjeneste finansiering
PlayConnect Play tilgjengelighet
Early Days familie workshops

Informasjon vedrørende Hjelpe barn med autisme stipend kan få på følgende nettside: www.fahcsia.gov.au

Døve barn Australia Ungdoms Grants

De døve barna Australia Ungdoms Grants ble innstiftet i 2000 etter to eksisterende Stiftelser - Nelson & Brook Education Trust og Cecilia & Allen Tye Trust - ble kombinert. Deaf Children Australia fordobler finansiering dollar etter dollar. Formålet med tilskuddet er å gi oppmerksomhet og anerkjennelse til prestasjoner av unge døve hele Australia og å peke opp bidraget disse personene er i stand til å gjøre for samfunnet generelt.

Tilskudd kan være opp til $ 2000, og er ment kun for australske borgere i alderen 15-21 år. Disse personene er åpenbart nødvendig for å være døv eller tunghørt.

Informasjon med hensyn til å skaffe en av disse midlene finnes på følgende nettside: www.deafchildrenaustralia.org.

Tilskudd til ikke-service knyttet funksjonshemmede Vets

by Fernando

Tilskudd til ikke-service knyttet funksjonshemmede Vets


The Department of Veterans Affairs forvalter retten til støtte programmer for veteraner. De fører tilsyn med fordeling av bevilge penger til de som ikke klarer å engasjere seg i lønnet arbeid på grunn av funksjonshemming. To programmer bistå veteraner som har nedsatt funksjonsevne er ikke service-tilkoblet.

Selv om VA administrerer tildeling av aksjer, gjør avdelingen ikke annonsere tilgjengelighet. Det behandler midlene fra det første stipendet som en "pensjon utbetaling" og gjør prisen på et sak-til-sak basis. Det andre stipendet har to nivåer. Tilkoblede funksjonshemminger Non-tjenesten er kvalifisert for mindre prisen.

Kvalifiserte Pension Grant Søkere

Kvalifiserte veteraner har en funksjonshemming som følge av en hendelse uten noen forbindelse til deres opptjeningstid. Som et behov basert stipendprogram for veteraner, kan de med betydelige midler ikke gjelder. Regjeringen hevder en stor eiendom vil støtte behovene som veteran.

Søkere kan ha en tjeneste rekord dateres tilbake til første verdenskrig I. Veterans med 90 dager eller mer av krigstid service og en bedre enn vanærende utslipp, er kvalifiserte søkere. Tilkoblede funksjonshemminger Non-tjenesten må være total og permanent, noe som gjør det umulig å engasjere seg i lønnet arbeid.

Dokumenter, legitimasjon og Award Process

Veteraner søke skriftlig om tilskudd award. Programmet krever at en netto verdi uttalelse og bevis for gunstig utskrivning fra tjeneste (Form DD-214) følge den. En gunstig utslipp viser bevis på at separasjon fra tjenesten ikke var vanærende.

Søkere skaffe VA Form 21-526 på nærmeste lokale eller regionale VA-kontor. Når dokumentene er klare, går de tilbake til samme sted. Merk: Alternativet med å søke på nettet er tilgjengelig.

Pensjonsprogrammet søkere ikke har cut-off dato eller tidsfrister. Denne kontinuerlige prosessen begynner med å bestemme valgbarhet. Slik beslutning avhenger innsending av nødvendige dokumenter, herunder bevis på inntekt og formue.

Regionkontorer fordele tilskuddsmidler, vanligvis innen 90 til 120 dager. Dersom en søker får et avslag, vil at veteran motta detaljer om klagen prosessen. Veteraner med godkjenning for dette stipendet får utbetaling i en lump sum.

Under FY2010, er den totale utbetaling ca $ 2899009000 spredt over 180 + godkjenninger av $ 11 830 hver. Tellbar inntekt reduserer dette beløpet på et gjennomsnitt av $ 1283 per nivå, som passer for tilstanden til veteran.

I tillegg får $ 2686 mer veteraner fra første verdenskrig eller den meksikanske grensekonflikten. Bruk er ikke gjenstand for overvåking prosedyrer og mottakeren er i stand til å bruke pengene til noe presserende behov som oppstår.

Hjem Endring Grant

Dette tilskuddet er tilgjengelig for både service-tilkoblet funksjonshemming og ikke-service knyttet uføre ​​veteraner. Det er spesielt for å utvide dører, senke tellere og vasker, passer oppholdsrom med rekkverk, heiser og trappeheiser.

Skriftlige søknader er et krav for dette stipendet. Prisen har to nivåer og begge nivåer distribuere en flat fordeling beløp. Tilskuddsbeløp for tilkoblede funksjonshemminger ikke-tjenesten er $ 2,000. En veteran med tjeneste-tilkoblet funksjonshemming er kvalifisert for $ 6800. Dette er første gang siden 1992 at Kongressen gjort noen endring i verdi for disse tilskudd. Tilskuddene nå i samsvar med levekostnader og produkt inflasjon.

Veteraner som søker om dette tilskuddet gjør det under en valgbarhet periode. Stipender kommer etter en gjennomgang bekrefter tilstedeværelsen av alle krav. Dette tilskuddet er unik i at tjeneste-tilkoblet funksjonshemmede veteraner kan kombinere det med priser de kan få fra "spesielt tilpasset boligtilskudd." Disse andre boligtilskudd er ikke tilgjengelige for veteraner med en ikke-tjeneste koblet uførhet.

Tilskudd til Hjem Tilgang for funksjonshemmede

by Fernando

Tilskudd til Hjem Tilgang for funksjonshemmede


The National Institute of Disability and Rehabilitation Forskning hevder at om lag 17,5 prosent av amerikanerne er sterkt begrenset i sin fysiske funksjon. Ifølge Arbeidsgiver Forum på Disability, er det i overkant av 10 millioner funksjonshemmede personer i Storbritannia alene. Noen av disse personene kan være rullestol bundet eller kanskje trenger å komme seg rundt med en rullator eller stokk. Det er visse tilskudd som kan foran kostnadene for endringer i sine hjem som passer til deres spesielle funksjonshemming.

United States Department of Veterans Affairs - HISA

The United States Department of Veterans Affairs gi HISA (Oppussing og strukturelle endringer) støtte for veteraner som har tjenestegjort med grener av USAs militære. Disse typer tilskudd er ment å gjøre strukturelle endringer i en veteran hjem hvis hans funksjonshemming gjør det vanskelig for ham å fysisk manøvrere rundt boligen. Disse Hisa tilskudd tilbys til veteraner for funksjonshemninger ervervet i ikke-tjenesten samt aktiv tjeneste.

US Department of Veterans Affairs
810 Vermont Avenue, NW
Washington, DC 20420
(800) 827-1000
prosthetics.va.gov/HISA

Obie Harrington-Howes Foundation

Obie Harrington-Howes, bosatt i Darien, Connecticut, ble lammet i en drukningsulykke i 1997 Etter hans skade, innså han at de med ryggmargsskader har ikke bare fysiske og emosjonelle vansker, men finans de også. Den Obie Harrington-Howes Foundation ble født ut av hans behov for økonomisk støtte for å hjelpe ham å tilpasse seg livet blir rullestol bundet. I dag gir grunnlag finansiering i Connecticut til enkeltpersoner for, blant annet, mindre hjemme renoveringer - for eksempel rullestol ramper og døråpnere - som brukes til å gjøre livet lettere for rullestol-bundet mennesker.

Obie Harrington-Howes Foundation
Postboks 2221
Darien, CT 06820
(888) 265-5859
ohhf.org

Multiple Sclerosis Society of the United Kingdom

Spesifikt for innbyggerne i Storbritannia, vil Multiple Sclerosis Society hjelpe huseiere som arbeider med denne tilstanden i å pusse opp hjemmene sine for å hjelpe imøtekomme ulike fysiske begrensninger. Foreløpig kan innbyggerne i England, Wales og Nord-Irland sikre tilskudd for å utvide døråpninger eller bygge rullestolramper. For å kvalifisere for en av disse tilskudd, må personen være enten en eier-okkupant av hjemmet, et privat leietaker, en utleier med en funksjonshemmet leietaker, en kommune leietaker eller en Housing Authority leietaker.

Nettstedet for Multiple Sclerosis Society i Storbritannia er mssociety.org.uk

Hvordan gjennomføre Music Therapy for læring funksjonshemmede barn

by Fernando

Hvordan gjennomføre Music Therapy for læring funksjonshemmede barn


The American Music Therapy Association sier at musikk blir brukt terapeutisk å "fremme velvære, håndtere stress, lindre smerte, uttrykke følelser, bedre hukommelse, bedre kommunikasjon og fremme fysisk rehabilitering." Forskning har vist at musikk kan integrere sinnet og kroppen, noe som bidrar til endring "nevrologiske baner i hjernen, tilrettelegging endringer i atferd. En endring i ens nervesystemet direkte påvirker evnen til å lære, tilpasse seg og vokse," i henhold til sertifisert musikk terapeuter på Valley Music Therapy i Arizona. Barn kan ha ulike behov og hensyn, men alle barn kan ha nytte av musikkterapi. Læring funksjonshemmede barn spesielt nytte av musikkterapi på grunn av funksjonell atferd endrer den produserer og språkutvikling, sensorisk integrasjon og hjernestimulering som oppstår.

Hvordan gjennomføre Music Therapy for læring funksjonshemmede barn

Exporing Musikkinstrumenter

•  Etablere et mål som er spesifikke for befolkningen. For eksempel, for en gruppe barn med varierende lærevansker, kan målet være å utforske inngåelse av musikk.

Sett opp plass som skal brukes for musikkterapi ved å flytte møbler ut av veien, eller gå utenfor hvis været tillater det. Sett ut ulike musikkinstrumenter, som gitarer og små trommer eller bongos, rangler, og trekanter.

•  Begynn musikkterapi økt med barna sitter på gulvet i en sirkel med instruktøren. Begynn med en varm-up trening, med sanger som "Bingo the Dog". Instruktøren kan spille sammen med gitaren (se Resources).

Del ut instrumenter og instruere barna til å spille instrumentet foran dem i ett minutt eller mer. Hvis det er forskjellige typer instrumenter, passere hvert instrument til neste barnet, slik at hvert barn får spille hver type instrument i ett minutt eller mer.

Be alle tromme spillere, for eksempel, for å gjøre en trommel slå sammen, slik som "bom, 1, 2, bommen, 1, 2, bom." Etablere et mønster og deretter instruere de resterende barna til å være stille. Har barn med andre instrumenter gjør det samme, for eksempel shake "rasle, 1, 2, rasle," å lage en rytmisk mønster i et minutt og deretter stanse alle instrumenter. Hvis de "stille" barna ha problemer med gjenværende rolig eller fokusert mens andre spille, tillate dem å klappe i takt i stedet.

Be én gruppe med instrumenter for å begynne å spille sakte og deretter raskere med hver gruppe med instrumenter tar svinger. Diskuter hva hvert instrument hørtes ut som.

La alle instrumenter for å spille sammen i ett minutt eller mer, alternerende mellom å spille "myk" og deretter "høyt." Lukke økten med myke avslappende musikk spilt av barn, og ble gradvis roligere før det er stillhet. Et annet alternativ ville være å lukke økten med myk musikk på CD.

Hint

  • Autistiske barn har ofte sensoriske prosesserings lidelser forårsaker dem til å være altfor følsom for lyder. Det kan bli for overveldende for noen autistiske barn å være i et rom med høye lyder, ifølge Temple Grandin, forfatter av "Thinking in Pictures:. My Life med autisme"

Hvordan Do Datamaskiner Hjelp Funksjonshemmedes?

by Fernando

Hvordan Do Datamaskiner Hjelp Funksjonshemmedes?


Datamaskiner har gjort mye for å la personer med fysiske eller psykiske funksjonshemninger til å delta fyldigere liv. Datamaskiner kan hjelpe funksjonshemmede i mange forskjellige områder av livet, inkludert arbeids, lese og kommunisere.

Arbeids

Datamaskiner tillate folk å jobbe hjemmefra eller andre fjerntliggende steder. Dette er ideelt for personer med fysiske funksjonshemminger, som hindrer deres mobilitet, men også personer med psykiske handikap, for eksempel agorafobi. Å kunne jobbe hjemmefra tillater hjelper personer med kortvarige funksjonshemninger, slik som de som kan resultere fra en bilulykke eller annen fysisk skade.

Lesing for synshemmede

Det er dataprogrammer laget for å lese informasjon høyt for personer som enten er blind eller har betydelige synsvansker. Dette inkluderer tekst fra datafiler eller Internett, men også fra andre kilder. Disse programmene kan lese mail, aviser og magasinartikler som er skannet inn i datamaskinen.

Kommunikasjon

Datamaskiner hjelpe funksjonshemmede til å kommunisere med andre på to svært spesifikke måter. Først er gjennom tilgang til Internett. For personer med nedsatt funksjonsevne som begrenser deres mobilitet, tilgang til e-post, nettsamfunn, og andre former for kommunikasjon som instant messenger tillater dem å bo i kontakt med andre. Dernest kan personer som er ute av stand til å kommunisere gjennom tale kommunisere via en datamaskin. Det finnes programmer som tillater folk å skrive inn hva de ønsker å si, og maskinen vil gjenta det hørbart.