jernrik mango

African Mango for Weight Loss

by Fernando

African Mango for Weight Loss


Ifølge AnneCollins.com, 58 millioner amerikanere er enten overvektige eller fete, et tall som har vokst jevnt de siste tiårene. Med økningen i fedme og overvekt kommer en økning i hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og type II diabetes blant overvektige eller overvektige personer. Mens mange produkter er på markedet for å hjelpe folk ned i vekt, en frukt, den afrikanske mango, viser store løftet i å hjelpe enkeltpersoner som sliter med overvekt kaste de ekstra pounds, som kan demme opp for fedme-relaterte sykdommer. I tillegg har frukt også viste lovende i å redusere kolesterolnivået.

Studiene

Studier utført av professorer ved Universitetet i Yaounde i Kamerun viser at den antatte rart fruktens frø inneholder et ekstrakt som, når den inntas som et supplement, hjelper pasienter til å gå ned i vekt og stabilisere kolesterolnivået.

Studien ble utført ved forskrivning 102 overvektige eller fete voksne til å ta afrikansk mango frø ekstrakt eller placebo (inaktiv sukkerpille) i 10 uker med en dose på to piller per dag. Ved avslutningen av studien, hadde gruppen som tok de afrikanske mango Seed Extract kosttilskudd mistet totalt 12,5 kilo - eller 28 pounds - mens placebogruppen hadde ingen merkbare endringer. Begge gruppene levd opp til sine vanlige dietter og vanlige mosjonsnivå.

Deltakerne i gruppen som tok kosttilskudd også hatt nedgang i LDL (dårlig) kolesterol og nominelle forbedringer i blodglukosenivåer, ifølge studien.

Betraktninger

Noen deltakere i studien rapporterte bivirkninger forbundet med supplement, men disse rapportene var like i raten blant gruppen som tok de inaktive placebo piller. De rapporterte bivirkningene var overflødig gass, søvnproblemer og hodepine.

Forskerne i studien spekulerer i at den afrikanske mango seed extract hjelper likene av overvektige pasienter bli mer følsomme for lepitin, et hormon som utskilles av kroppen som styrer fettlagring, spesielt i midsection. Ifølge forskerne ved Universitetet i Yaounde, mange overvektige eller overvektige personer er resistente mot lepitin. Den afrikanske mango ekstrakt hjelper kroppen for å overvinne denne motstand, noe som resulterer i vekttap, ifølge forskerne.

Hvor å kjøpe produktet

Kjøpe afrikansk mango ekstrakt kan være litt vanskelig, da det ikke er lett fylt av mange helsekostbutikker. Frukten vitenskapelige navnet er "Irvingia", så å utvide søket ved å ta dette navnet kan hjelpe.

Den mest populære supplement som inneholder kjerneekstrakt kalles "Integra-Lean Invingia" kapsler, som er tilgjengelig på de fleste VitaminShoppe steder så vel som på flere nettsteder.

Hvis du har en afrikansk butikk i ditt område, kan du være i stand til å finne den kjerneekstrakt i sin rene flytende form der.

Ettersom flere studier på den afrikanske mango påbegynne, er det sannsynlig at tillegget vil bli mer allment lager i butikkene.

Hvordan å miste vekt Med Mango Extract

by Fernando

Hvordan å miste vekt Med Mango Extract


Mango ekstrakt er avledet fra frøene av mango. Spesialister ved Universitetet i Yaoundé utført studier og tester på mango ekstrakt. Disse testene ble publisert i lipider i helse og sykdom og vise at mango ekstrakt kan hjelpe folk ned i vekt. Mango ekstrakt hjelper vekttap ved å stimulere produksjonen av fettforbrenningen enzymer. Som med alle nye diett, bør du kontakte lege før du starter.

Hvordan å miste vekt Med Mango Extract

Sjekk med legen din for å forsikre deg om at du er frisk og i stand til å starte denne dietten. Sørg for at du la ham få vite hva du har planer om å ta slik at han kan sikre det vil ikke forstyrre med noe du kan for tiden være å ta.

Søk etter et sted som selger en diett pille med mango ekstrakt som hovedingrediens. Du kan ha flaks å finne dem på helsekostbutikker.

Ta en pille to ganger om dagen. For eksempel ta en om morgenen og en om kvelden. Ta pillene før et måltid for å redusere bivirkninger og øke styrken på pillen.

Ta pillen i 10 uker. I lab studier gjort på 102 personer, halvparten av dem mistet en gjennomsnittlig 28 pounds i at 10-ukers periode. I tillegg, deres kolesterolnivå var faktisk lavere enn den gruppen som ikke mottok tilskudd.

Hold deg din regelmessig mosjon rutine. Det er ikke behov for å øke eller endre din trening når du tar denne pillen.

Hva er fordelene med Mango Tea?

by Fernando

Mango te er laget med tørkede biter av mango og te produsert fra Camellia sinensis anlegget, oftest med grønne eller sorte teblader, men noen ganger hvite teblader brukes. Den tørket mango legger ikke bare en søt, fruktig aroma og smak til te, det er også rik på vitamin C, noe som øker te naturlige antioksidantegenskaper.

Antioksidanter

Alle te laget fra Camellia sinesis planten inneholder naturlige antioksidanter, selv om beløpene kan variere avhengig av fargen på te blad. Mens grønn te utstilt det høyeste beløpet av antioksidant potensialet i en studie publisert i 2007 i "Acta Poloniae Pharmaceutica," svart og hvit te ble også vist seg å beskytte mot oksidativ skade. Tørket mango inneholder også en liten mengde av vitamin C, vannløselige vitamin er tilstede i mango te som også er en naturlig antioksidant. Vitamin C beskytter mot frie radikaler og giftstoffer som kan forårsake skade på kroppens DNA. En oppsamling av giftstoffer og frie radikaler kan akselerere aldring og muligens øke sjansene for å utvikle hjertesykdom. Mens mengden av vitamin C i tørket mango er lav, likevel legger det til den generelle antioksidantegenskaper av mango te.

Brygging Metoder

For å gjøre mango te, bruke en teskje av løsblad mango te, enten grønn eller svart, og la det bratt for 2 til 3 minutter i 8 gram av varmt vann. For svart te, varme opp vannet til mellom 195 og 205 grader Fahrenheit. Grønn te krever mindre varme, slik at vanntemperaturen bør bare komme 175 grader. Hvis du ønsker sterkere te, bruk mer teblader heller enn å la det bratt lenger, som bløtlegging te lenger kan øke bitterhet. For avkjølt mango te, bruke dobbelt så mange teblader med samme mengde vann, og hell den varme te over et glass fylt med is.

Ernæring for Mango Salsa

by Fernando

Mango salsa kan legge til en tropisk touch til et vanlig måltid av grillet kylling eller fisk. Du kan også nyte mango salsa unike smaken med tortilla eller pita chips samtidig legge mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Lær mer om dette allsidige siderett og nyte sine mange ernæringsmessige fordeler.

Næringsinnhold for frisk mango

Frisk mango er tilgjengelig i sommermånedene, og er en god kilde til fiber, vitaminer og antioksidanter. I Nord-Amerika kan du vanligvis finne disse typer mango: Tommy / Atkins, Hayden, Keitt, Kent, Francine og Ataulfo. En hel mango kan ha opp til 107-135 kalorier. Kalori teller for hver enkelt mango kan variere noe i henhold til type og størrelse på mango.

Hjemmelaget Mango Salsa

Du kan lage din egen fersk mango salsa ved hjelp av en enkel oppskrift. De fleste oppskrifter ringe de grunnleggende ingrediensene i ferske moden mango, hakkede grønne chilis, koriander, salt og sitron / lime juice. Legg ett eller flere av følgende ingredienser for en variant: hakket agurk, hakkede tomater, hvitløk, løk, mynte, sukker, svart pepper, olivenolje, eddik eller asiatisk sweet chili saus. La salsa sitte i noen minutter for å "marinere" vil intensivere smaker.

Næringsinnhold for hjemmelaget mango Salsa

En hel mango vil gi flere porsjoner med mango salsa som en siderett. For hjemmelaget mango salsa, er kalori teller ca 46 kalorier for 1/3 cup. Jo flere ingredienser du legger til, jo mer kalori teller øke. Hjemmelaget mango salsa har også et høyt nivå av vitamin A og C og kalium, på grunn av den friske mango. Fettinnholdet er lavt med mindre du legger olje til salsa.

Flaske Mango Salsa

Hvis du ikke føler for å lage mango salsa, kan du også kjøpe flaske salsa. Mest forberedt mango salsaer har tomater som den viktigste ingrediensen, så mango smaken er mindre intens enn i friske salsaer. Mango smaken er vanligvis til stede som mango puré eller mangobiter. Newmans Own Mango Salsa og Mrs. Renfro Medium Hot Habanero Salsa er to populære merkene.

Ernæringsmessige informasjon for flaske Mango Salsa

Flaske salsa er mer praktisk, men smaker annerledes fra hjemmelaget mango salsa. Vitamin C-innholdet i flasker salsa er ganske mye lavere enn i fersk hjemmelaget mango salsa på grunn av behandling og ulike ingredienser. Newmans Own Mango Salsa har 20 kalorier for 2 ss. Mrs. Renfro sin Mango Habanero Salsa har 15 kalorier for 2 ss. Fettinnholdet for begge merkene er lav, siden begge mango salsaer inneholder ikke tilsatt oljer eller fett.

Næringsinnhold på Mango

by Fernando

Mango er optimalisert for Sør-Asia, men nå også vokser i Vest-Afrika og Latin-Amerika, i henhold til Mango Resources Information System. Moden mango er søt og saftig og høy i vitamin C.

Ernæring

En kopp skiver mango inneholder 107 kalorier, nesten ingen fett eller natrium, ingen kolesterol, 28 g karbohydrater, 3 gram fiber, 24 gram sukker og 1 gram protein, i henhold til nettsiden Nutrition data.

Vitaminer

En kopp skivet mango gir også 25 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin A og 76 prosent av det anbefalte inntaket av vitamin C, ifølge ernæring data.

Fordeler

I tillegg til deres ernæringsmessige verdi, kan mango forhindre hjertesykdom, ifølge nettstedet Ernæring Feilernæring.

Bruksområder

Mango kan spises rå eller tørket eller gjort om til iskrem, smoothies, juice, salsa eller chutney.

Modenhet

Huden av en mango er lilla rød med områder med grønn eller gul. Grønt indikerer mango er ikke klar, og gult indikerer modenhet, ifølge ernæring Underernæring.

Andre typer mango som er tilgjengelige

by Fernando

Andre typer mango som er tilgjengelige


Mango, opprinnelig fra Sørøst-Asia, er nå dyrket over hele verden, inkludert Mexico, USA, Sør-Amerika og Afrika. I USA, Tommy Atkins mango står for størsteparten av mango importert og solgt, men det er dusinvis av varianter av kommersielt dyrket mango. Vurder dine andre valg av en av verdens mest populære frukter, mango.

Ataulfo

Den nest mest populære mango i USA er Ataulfo. Den Ataulfo ​​er lys gul når moden, veier ca 6 oz. 12 oz. og tar form av en noe oval trykket. Sin hud viser små rynker på toppen av modenhet, vanligvis mellom mars og juli. Disse mango er svært kremaktig og nesten fri for fibre, med en søt og intens smak. Frøet av Ataulfo ​​er forholdsmessig svært lite til frukten, slik at denne varianten har en høy andel av spiselig kjøtt.

Kent

Store, ovale Kent mango er grønne-skinned med en dyp, rød blush og sporadiske gule nyanser. Deres fiberless, smidig tekstur og sukkerholdig smaken gjør dem til et perfekt valg for pressing eller tørking; sine frø er også ganske små. De modne Kent mango kutt nesten som smør, men dens mykhet bør ikke utsettes for klemme. Kent mango oppsto i Florida og er tilgjengelig fra januar til mars, så vel som i juni til august, som veier ca 23 oz ..

Haden

Haden mango har fast, fiberholdig kjøtt og sterke smaker, viser levende rød hud inneholder overtoner av grønn eller gul og sporadiske hvite prikker. Dens modenhet kan bestemmes ved en skånsom klemme test, så vel som en gradvis gulfarging av Haden mango grønne deler. Disse store, eggformete mango - generelt 16 oz. 24 oz. - Utgjør 90 prosent av Hawaii kommersielle mango produksjon. Peak tilgjengeligheten av Haden mango er i april og mai.

Francis

Francis mango er stort sett importert til USA fra små haitiske gårder. Deres skins er lys gul med grønne overtoner som falmer som frukten modner; gult, på den annen side, blir rikere. Modenhet kan også bli dømt ved forsiktig klemming av frukten for å sjekke for ømhet. De avlange Francis mango er tilgjengelig mellom mai og juli, og gir moderat fiberholdig, saftig sterk-flavored frukt som er krydret og søt.

Hva er Mangos godt for?

by Fernando

Hva er Mangos godt for?


Mango er en tropisk frukt som er bra for mer enn bare en søt og syrlig tillegg til snacks, dips, dressinger og måltider. Gjør mango en vanlig tillegg til sunn livsstil, og kroppen din vil dra nytte av vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter som kommer fra lav-fett, fiberholdig frukt.

Næringsstoffer

Mangos er fulle av vitaminer og mineraler som gjør dem bra for en høy ernæringsmessig verdi. Frukten har B-vitaminer, folsyre, vitamin C, vitamin A, kalsium, magnesium, jern, sink og kalium, som er alle næringsstoffer som gjør kroppen og immunforsvaret sterkt og sunt. Mango er kjent for sitt høye innhold av vitamin A, som bidrar til øyne og hud helse, samt utviklingen av morkaken og fosteret til et ufødt baby.

Avgiftning

Enzymer i mango, som laktase, magneferin og katechol oxidase rense tarmen. Enzymene også skape en motstand mot betennelse og bakterier i tarmene. Det fibrøse natur av frukten gjør det også godt for å opprettholde intestinal helse.

Medicinal

Helsemessige forhold som diaré, tørr hoste, feber, galle og nyrestein, brannskader og blødninger er ofte behandlet med naturlige mango rettsmidler. Tørket mango er også noen ganger brukt som en tannkrem å rengjøre tennene og styrke tannkjøttet.

Beauty

Mangos kan brukes til å hjelpe lysere hudfarge og rense hudens porer. Mango behandlinger er ofte effektivt for folk som sliter med kviser fra tilstoppede porer. Forbruker mango kan forbedre hudens helse, men du kan også bruke skiver av kutt mango huden direkte til huden din til å rydde porene. Skyll huden med varmt vann etter påføring av mango huden i tre til fem minutter.

Hva gjør Garcinia mangos Pakk Hjelp?

by Fernando

Hva gjør Garcinia mangos Pakk Hjelp?


Garcinia mangos, ofte kalt Mangostan er en sørøstasiatiske frukt kjent for sin høye nivå av antioksidanter og helbredende egenskaper. Den Cancer.org hjemmeside bemerker at du kan ta Mangostan som en juice eller i pilleform.

Tradisjonelle bruksområder

Kineserne, malaysiere og filippinere har brukt rinds av Mangostan frukter i mange år for å behandle diaré og dysenteri. De bruker andre deler av anlegget for å behandle trost, eksem og andre hudsykdommer, uregelmessige menstruasjonssykluser og urinveisproblemer.

Western Popularitet

I vestlige kulturer Mangostan juice har blitt et populært helse drikke på grunn av sin høye antioksidantnivået som beskytter kroppen mot oksidativt stress. Ifølge Dept. of Food Science ved North Carolina State University, har oksidativt stress vært forbundet med kroniske sykdommer, hjerte- og karsykdommer og kreft.

Antioksidant Xantonene

Mangostan frukten inneholder antioksidanter som kalles Xantonene. Xantoner er adaptagenic, noe som betyr at de er spesielt flinke til å hjelpe kroppen din avtale med traumer, stress og utmattelse.

Diabetes og hjertesykdom

Vitenskapelige studier på Mangostan juice tyder på at det kan bidra til å forhindre diabetes og hjertesykdom hos overvektige mennesker ved å redusere betennelse som forårsaker økte nivåer av CRP, C-reaktivt protein. CRP, en form for globulin, øker i nærvær av akutt betennelse.

Siste Forskning

I oktober 2009, Nutrition Journal publiserte resultatene av en studie av Dr. Jay Udani, ved Medicus Research in California. Ifølge Dr. Udani, "For folk drikker i løpet av en halv liter Mangostan juice om dagen, graden av reduksjon i CRP-nivå var statistisk signifikant."

Hva du skal bruke for Allergy fra Mangoes

by Fernando

Mango allergi er forårsaket av et stoff som kalles urushiol. Fordi mango og Poison Ivy dele denne felles stoff, symptomene er de samme - vanligvis en alvorlig utslett på kontaktstedet. I tilfelle av mango, vil dette utslettet vanligvis vises rundt munnen. Den gode nyheten er at selv om du har en allergi mot mango, kan du fortsatt spise frukten siden urushiol er funnet i saft på huden av frukten. Sørge for at huden av mango er ren er første skritt i å forebygge allergi.

Allergy Management

Husk at huden av frukten er den delen der urushiol er funnet, hvorfra allergi stilkene. Ikke spis huden av en mango og unngå skraping av fruktkjøttet fra huden. Legg igjen en liten mengde kjøtt festet til huden, slik at du ikke risikerer å spise den. Hvis allergi er mild, vask av huden av mango med såpe og vann er en god idé. Gjør dette før du håndterer frukt med bare hendene ..

Behandling av allergisymptomer

Hvis du har oppdaget at du har utviklet en mango allergi, vil utslett mest sannsynlig dukke opp 12 til 24 timer etter kontakt. Når det vises, vil det sannsynligvis danne rundt munnen og kan klø og blemme. Ikke bruk Benadryl da dette kan irritere tilstanden og gjøre det verre. I stedet er det best å bruke en over-the-counter kortison krem ​​som kan kjøpes i lokale narkotika butikker. Hvis symptomene ikke blir bedre, eller ser ut til å bli verre, gå til legen din. Legen din vil forskrive en potent steroid krem ​​eller kortison piller for å behandle utslett.

Hvordan velge jernrike Grains

by Fernando

Jern er et mineral som er viktig for helsen din. Kroppen din trenger en tilstrekkelig mengde jern for å produsere energi og holde immunforsvaret oppe og går. En måte å sette mot din diett med jern er å velge jernrike kornsorter.

Hvordan velge jernrike Grains

•  Kjøp hvetekim. Hvetekim er et helt korn som er meget høy i jern. I en 3,5-unse servering er det 6,26 milligram jern, som er omtrent 50 prosent av en typisk voksnes kosttilskudd krav for jern.

Stock opp på havre. Enten du bruker den i havregryn, brød eller kaker, en enkel servering av havre, ca 3,5 gram, gir deg 5 milligram jern. Dette er 40 prosent av anbefalt daglig inntak for jern.

•  Prøv bygg. Bygg er et annet korn som er høy i jern. I en enkelt 3,5 unse servering av bygg får du 2,5 milligram jern, som er om lag 20 prosent av anbefalt daglig inntak for dette mineralet.

Velg andre jernrike kornsorter. Mais og bokhvete har også høyere nivåer av jern. Mais, for eksempel, inneholder 0,5 milligram jern per 3,5 unse servering, noe som er om lag 4 prosent av anbefalt daglig inntak.

Hint

  • Diversifisere din korn for å holde deg fra å få bord med maten. Prøv også å kjøpe økologisk korn som de er bedre for deg og miljøet.
  • For å sikre at du får mest jern fra korn, sørg for at du kjøper hele korn. Bearbeidet korn er strippet for de fleste av sine næringsstoffer, inkludert jern.

Hvordan lage en tannkrem Out of Mango Seed

by Fernando

Hvordan lage en tannkrem Out of Mango Seed


Mango er verdsatt i asiatiske land, spesielt India, som tannpasta å helbrede tannkjøttet og lindre tannpine. Fordelene med mango frø kan være på grunn av antibakterielle egenskaper det besitter. 2011-studien "Antioxidant og Antibakterielle Aktiviteter av utvalgte varianter av Thai Mango Seed Extract" publisert i "Pakistan Journal of Pharmaceutical Sciences," fant at frø fra alle varianter av mango "hemme vekst av både gram negative og gram positive bakterier." Hvis du har en asiatisk butikk i byen din, kan du være i stand til å kjøpe mango frø pulver. Ellers kan du lage din egen mango frø pulver å bruke som en tannkrem.

Bruksanvisning

Slice åpne en fersk mango. Skjær bort så mye av frukten som mulig fra frø. Ikke kast den frukten unna - spiser det av seg selv, eller bland den med andre frukter å lage en fruktsalat.

Scrub frøet under rennende vann med en skuresvamp å fjerne overflødig frukt.

Ta av fiber, hvit, ytre frø pille, ved hjelp av en skje eller smør kniv, for å få tilgang til den glatte, innvendige frø. Fjern den indre frø og kast skall.

Sett frø i en skyggefull, varm området for å tørke. Det tar ca en uke for frøet til helt tørr. Når den er tørr, vil det se innskrumpet og læraktig og vil lyde hult når du banker på den.

Grind opp den tørkede frø enten ved hjelp av en morter og støter, eller en kjøkkenmaskin, inntil det er konsistensen av maisstivelse eller mel.

Oppbevar pulverisert mango frø i en glasskrukke.

Børst tennene med mango frø pulver. For å bruke mango frø pulver som tannkrem, hell en liten mengde pulver inn i håndflaten din. Fukt tannbørsten med vann. Dypp fuktet tannbørste i pulveret som er i håndflaten din. Pulveret vil holde seg til de fuktet tannbørste bust. Puss tennene dine som du ville gjort med vanlig tannkrem. Skyll munnen og tannbørste med vann når du er ferdig.

Hint

  • Kombiner mango frø pulver med like deler pulverisert neem blad eller natron for ekstra tann rensing fordeler.
  • Mango frø tannkrem inneholder ikke fluor og har ikke blitt godkjent av American Dental Association som en effektiv tannpasta. Rådfør deg med tannlegen din før du bruker mango frø tannkrem som en del av din munnhygiene rutine.

Jern rik mat for Anemics

by Fernando

Jern rik mat for Anemics


Jernmangel anemi er den vanligste typen av blodmangel, ifølge American Akkreditering Health Care kommisjonen. Mangel på tilstrekkelig jern hindrer kroppen i å transportere oksygen og kan føre til ulike helsemessige komplikasjoner. Opprettholde en diett fullpakket med en rekke jern-rik mat og muligens ta en jern supplement kan både hjelpe returnere dine blodverdier til normal og stimulere næringsrike matvaner.

Animalske Foods

Jern kroppen kan absorbere fra animalske-baserte matvarer kalles heme jern og er 2 til 3 ganger lettere å absorbere enn den ikke-heme jern du får fra å spise plante-baserte matvarer. Noen heme jern-rik mat inkluderer sjømat som kokte muslinger, østers, blåskjell, sardiner, reker, tunfisk og kveite. Fjærkre-baserte alternativene inkluderer egg, kyllinglever, andebryst og kalkun. Annet kjøtt som biff, biff lever, lam og svinekjøtt inneholder også bemerkelsesverdig jerninnhold.

Frukt og grønnsaker

Integrere et stort utvalg av frukt og grønnsaker i ditt daglige kosthold er en effektiv måte å øke din ikke-heme jern inntak. Noen kilder er mer potente enn andre. Spinat og andre mørke grønne blader er høyt oppe på listen sammen med tørket frukt som rosiner, tørkede aprikoser, soltørkede tomater og svisker. Erter, rødbeter og kokebananer er noen andre allment tilgjengelige alternativene.

Korn, bønner, nøtter og frø

Råvarer er ikke den eneste måten å finne verdifull ikke-heme jern. Mange tørre frokostblandinger er nå beriket med jern og kan tilby så mye som 18 mg jern per porsjon - 100 prosent av anbefalt daglig inntak for voksne kvinner. Instant kokte korn, ris, havregryn og grovbrød er også jernrike kornsorter. En mengde bønner passe regningen inkludert soya, hvit, svart, pinto, garbanzo, lima, nyre og marineblå bønner. Jern fylte nøtter inkluderer cashewnøtter, mandler og pinjekjerner. Også prøve å snike noen frø i kostholdet ditt som gresskar eller squash frø kjerner, solsikkefrø, sesamfrø og linser.

Andre Foods

Tørkede urter, spesielt timian, er noen av de mest jernrike matvarer du vil finne. Tørkede urter er allsidig så det er lett å strø dem inn i en rekke retter. Melasse, kakao og sjokolade er også jern rikelig.

Vitamin C og Absorption

Noen ganger kroppen din trenger hjelp absorbere jern du får fra mat, spesielt ikke-heme jern. Å øke absorpsjon, spise mat fullpakket med vitamin C sammen med ikke-heme jern fylte matvarer. Noen vitamin C-rik mat inkluderer guavas, rød og grønn paprika, appelsiner, kiwi, grapefrukt, jordbær, cantaloupes, tomater, papaya, mango og rosenkål.

Jakie są Piłki Stres wykonany?

by Fernando

Od ich nazwy łatwo odgadnąć, co to za bale stres, a mianowicie w łagodzeniu stresu. Są to te kule, które pasują do dłoni, że wycisnąć gdy czujesz się szczególnie spięty o czymś. Są też dobre dla łagodzeniu bólu z powtarzalnej pracy wykonywanej rękami, jak pisanie. Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, co jest w nich i jak można zrobić samemu?

Fabrycznych

Wewnątrz fabrycznych Piłeczki antystresowe jest żel lub pianka. Wiele zawiera specjalny rodzaj gumy piankowej zwanej gumy zamkniętych komórek pianki poliuretanowej, w zależności od jakości logo Produkty artykułu bibliotece. Pokrycie piłeczki antystresowe z trwałego materiału przeznaczonego znosić dużo manipulacji będzie dalej.

Homemade

Można tworzyć własne kulki gumowe balony stres za pomocą. Wypełnić je z mąki kukurydzianej lub mąki. Na różne czuć można użyć surowe ryżu, fasoli lub ziarna. Tworzyć własne kulki stres może być także duża aktywność rzemiosła dla dzieci powyżej ośmiu. Należy pamiętać, że domowe kulki stres zazwyczaj nie trwają tak długo, jak te, które fabrycznych.

Aromatyczny

Pachnące kulki stres stają się popularne. Można znaleźć je zapachy, takie jak mięta pieprzowa, liliowy, ogórek melon, eukaliptusa, mięty, lawendy, mango i różowego grejpfruta. Wiele osób korzysta z aromaterapii jako lek stres, więc połączenie dwóch sprawia, że ​​wielki mecz.

Rodzaje

Możesz uzyskać piłeczki antystresowe wszystkich kolorów, stylów, materiałów i kształtów, według strony internetowej Logo jakości produkty. Można nawet znaleźć je w kształtach zwierząt lub postaci z kreskówek.

Ostrzeżenie

Piłeczki antystresowe nie są bezpieczne dla małych dzieci i zwierząt. Ekspozycja materiałów toksycznych lub bałagan, jeśli nastąpi przerwa.

Korzyści

Wszyscy wiemy, że nagromadzenie stresu jest szkodliwe dla zdrowia. Lek stres kulki są jednym ze sposobów, aby pomóc złagodzić stres w swoim życiu. Ponieważ są one popularne, na pewno będzie w stanie znaleźć taki, który najbardziej Ci odpowiada. Gdy pojawi się jeden, będzie mieć twardy czas odpornych posługiwaniu się nim.

Migrene Leder Relief

by Fernando

Migrene Leder Relief


De fleste av oss finner hodepine å være en irriterende likevel normal del av livet. For migrenepasienter, men kan disse hodepine bli ødeleggende for dager om gangen. Selv om det er ingen kur for migrene, er det mange forebyggende og mislykkede behandlinger som kan lindre og til og med stoppe migrene smerte og dens symptomer - inkludert svimmelhet, kvalme og oppkast - oppstår.

Onset

Mange langsiktige migrenepasienter merke et mønster for når deres migrene starte. Hindre en migrene fra å komme på er faktisk den mest effektive metoden for å lindre migrene. Begrense mat som du er allergisk mot, administrerende stress, forebygge bakrus, opprettholde en stabil søvn rutine, holde deg på en sunn vekt, unngå altfor anstrengende aktiviteter og riktig å ta noen foreskrevne medisiner kan alle formidle en migrene. Hvis du vet at du ikke kan unngå disse aktivitetene, forberede seg på utbruddet av en migrene ved å pakke noen medisiner, mat eller andre rettsmidler som fungerer for deg.

Ernæring

Opprettholde en diett som er rik på næringsstoffer og proteiner er ideelt for folk flest, men spesielt for migrenepasienter. Proteiner stabilisere blodsukkeret, slik at du kan føle deg fyldigere lenger, noe som hindrer blodsukker pigger som kan utløse noen hodepine, inkludert migrene. Å ta en daglig multivitamin kan også hjelpe. Plukk en rik på niacin, magnesium og vitamin B6 og C. Sopp, havregryn, tunfisk, kylling, peanøtter, appelsiner, mango, søtpoteter og mandler gir et flertall av disse vitaminene. De fleste frokostblandinger, ris og mel-baserte matvarer er også beriket med disse vitaminene. Andre matvarer kan utløse migrene, og bør unngås hvis du finner deg selv opplever en migrene kort tid etter inntak av dem. Slike hendelser har forekommet med kaffe, alkohol, noen oster, sjokolade, reker og svinekjøtt, blant andre.

Naturlig rettsmidler

De fleste migrenepasienter opplever at minimere deres eksponering for lys, varme, mosjon og høye lyder bringer noen lettelse. Derfor, ligge i et mørkt rom, plassere et kaldt omslag på hodet, avstå fra store aktiviteter og slå av all forebygges støy er alle vanlige at-home rettsmidler for migrene. I tillegg til disse, kan masserer hode, nakke, skuldre og rygg gi lindring, som kan skyve på trykkpunkter - nemlig begge sider av nakken eller den kjøttfulle delen av hånden, mellom tommelen og peker finger.

Forebyggende medisiner

Selv om de fleste medisiner foreskrevet for migrene er ment å brukes etter migrene har allerede startet, er det noen alternative medisiner som kan hindre en migrene fra begynnelsen. De fleste av disse medikamenter er rettet mot andre tilstander, men er blitt funnet effektive i behandlingen av migrene. Ifølge WebMD, høyt blodtrykk medisiner, for eksempel Inderal og Covera, kan forebygge migrene oppstår, så kan antidepressiva som Elavil og Pamelor, anti-beslag medisiner, slik som Topimax, Depakote og Neurontin, og enda noen allergi-lindring og antihistaminer, som Periactin og Benadryl.

Mislykket behandling

Mislykket behandling eller rettsmidler som du påtar etter en migrene har allerede begynt, kan variere fra over-the-counter medisiner for å reseptbelagte smertestillende piller, avhengig av alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene. Mange leger anbefaler at pasienter tar aspirin eller ibuprofen så snart de føler en migrene kommer på. Andre reseptbelagte medikamenter blir brukt til å blokkere serotonin-reseptorer, som regulerer serotonin. Disse stoffene omfatter Imitrex, Zomig og Amerge.

Jakie przekąski Podnieś Sperma Hrabia?

by Fernando

Według Narodowego Stowarzyszenia niepłodności, około 40 procent wszystkich problemów z płodnością są spowodowane przez czynnik męski kwestie takie jak mające niską liczbę plemników. Człowiek jest uważany za niską liczbę plemników, gdy ma mniej niż 20 mln plemników na jeden mililitr ejakulatu. Stan może być spowodowany przez czynniki biologiczne i środowiskowe, a często mogą zostać usunięte poprzez zmianę stylu życia, takich jak jedzenie zdrowszej diety. Mężczyźni, którzy chcą zwiększyć i poprawić jakość spermy powinien jeść następujące pokarmy.

Pokarmy bogate w cynk

Cynku jest istotne dla produkcji zdrowej plemników. Niedobór tego śladowego minerału może prowadzić do niskiej liczby plemników, słaba ruchliwość i zmniejszonej produkcji. Mężczyzn z obniżoną liczbą plemników powinna zatem upewnić się, że ich dieta zawiera żywności z dostatecznie dużą ilość cynku. Te produkty zawierają wołowinę, kurczaka, jagnięciny, wieprzowiny, mięsa krabów, homarów i łososia. Odpowiednie ilości cynku mogą być również uzyskane od jedzenia brązowy ryż, nasiona dyni, całe ziarna zbóż, fasoli i orzeszki.

Pokarmy bogate w selen

Selen jest przeciwutleniacz, który prowadzi do zwiększenia ruchliwości, kształt i wielkość plemników. Naturalne źródła selenu należą orzechy brazylijskie, orzechy, tuńczyk, wołowina, kurczak, jaja i ser. Należy jednak zachować szczególną ostrożność podczas spożywania selenu jak za dużo może być toksyczny. Według błonnika Food.com, dorośli powinni jeść nie więcej niż 400 mikrogramów selenu dziennie.

Pokarmy bogate w witaminę C

Jedzenie produktów bogatych w antyoksydacyjne witaminy C może poprawić liczbę plemników i jakość, a także zmniejszyć stan zwany "aglutynacji," który jest, gdy plemnik się zbite w grudki razem. Pokarmy bogate w witaminę C są owoce takie jak pomarańcze, cytryny, kiwi, papaja, mango i pomidorów. Ale są też dużo warzyw bogatych w witaminę C, takie jak brokuły, ziemniaki, i żółte, czerwone i pomarańczowe papryki.

Pokarmy bogate w L-argininy

L-arginina jest jednym z 20 aminokwasów tworzących białka i jest niezbędna do zwiększenia objętości spermy. Można go znaleźć w pokarmach wysokobiałkowych, takich jak orzeszki ziemne, orzechy brazylijskie, wieprzowina, kurczak, wołowina, indyk, owoce morza, soja i ciecierzyca.

Pokarmy bogate w witaminę E

Witamina E jest przeciwutleniaczem, doskonałe na pozbawienie organizmu wolnych rodników, które mogą uszkodzić plemniki. Według IVF Aktualności Direct, !, witaminy od dawna rozumie się poprawę objętości i ruchliwości plemników. Żywność zawierająca liczne źródła witaminy E zawierają kiełki pszenicy (zwłaszcza olej z kiełków pszenicy), jaja, słodkie ziemniaki, nasiona słonecznika, migdały, orzechy ziemne.

Pokarmy bogate w kwas foliowy

Liczne badania, w tym jednego zgłoszonego w holenderskim czasopiśmie "Fertility and Sterility", pokazują, że kwas foliowy (kwas foliowy) jest niezbędna dla poprawy koncentracji plemników i jakość. Aby zwiększyć spożycie kwasu foliowego, jeść dużo zielonych warzyw liściastych, takich jak szpinak i kapusta, a także brokuły, soczewica, ciecierzyca, podroby, ostrygi, szparagi, płatki owsiane i awokado.

Hvordan øke jerninntak Uten Supplements

by Fernando

Jern er et nødvendig mineral for systemet og generelle helse, spesielt i dannelsen av friske blodlegemer. Hvis det daglige jerninntak er utilstrekkelig, kan du finne deg selv følelsen lei og stå sjanse for å bli blodfattig. De nødvendige mengder jern for riktig daglig inntak er 8 mg for menn og pre-menopausale kvinner. De nødvendige nivåene øker for postmenopausale og gravide kvinner til 18 mg og 27 mg henholdsvis. Sikre riktig nivå av jern i kosten er oppnåelig ved å følge de enkle trinnene nedenfor.

Hvordan øke jerninntak Uten Supplements

Velg en diett som inneholder jern-rik kjøtt og fjærfe som svinekam, muslinger, lever, østers og mange flere. Korn som er høy i jern innhold også gjøre deg i stand til å øke jerninntak gjennom kosten, sammen med indulging i mørke grønne blader, svisker, fiken og de fleste bønner.

Øk vitamin C inntak som et middel til å styrke jern absorpsjon. Vitamin C fungerer som en katalysator for jern, ved å multiplisere de ernæringsmessige fordelene. Ta appelsinjuice, og store porsjoner av vitamin C rik grønnsaker som: asparges, brokkoli, rosenkål, sennep greener, spinat, kål, nepe greener og paprika. Vitamin C rik frukt inkluderer honningmelon, honningdugg, grapefrukt, mango, kiwi, appelsin, jordbær og vannmelon.

Stek maten i en jernpanne som en annen måte å legge til en liten mengde jern til ditt daglige inntak. Dette høres kanskje rart ut, men det har vist seg å være vellykket. Bruke jern skillet ikke bare legger jern til maten, men også kokker det mer jevnt også.

Begrens ditt daglige inntak av koffeinholdige drikker, da disse har vist seg å senke kroppens naturlige opptaket av jern. Koffein har også vist seg å være giftig for kroppen vår når de brukes i ekstreme mengder.

Eksperimenter med nye og uvanlige oppskrifter samt ulike matvarer som tilbyr et høyere nivå av naturlig jern. Dette vil hjelpe deg å unngå å bli lei av å spise den samme maten om og om igjen, og oppfordrer til en bredere utvalg av matvarer som skal brukes. Finn oppskrifter på nettet, i kokebøker og selv fra venner. Kreativitet er en avgjørende faktor når infusjonen din diett med sunn mat, og jo lenger du opprettholde sunn praksis, jo raskere blir det en god å spise vane.

Hint

  • Gravide kvinner bør ikke øke sitt inntak av jern gjennom biff leveren på grunn av det høye nivået av vitamin A som har vist seg å være skadelig for fosteret.
  • Ikke ta jerntilskudd uten først å søke faglige råd fra din fastlege eller annet helsepersonell.

Hva er fordelene med flytende vitamin E?

by Fernando

Hva er fordelene med flytende vitamin E?


Vitamin E er en kraftig antioksidant med mange nyttige bruksområder. Det er spesielt kjent for dens fordeler for huden og håret. Vitamin E, enten svelges eller påføres lokalt, beskytter cellemembraner, holder cellene friske, nøytraliserer skadelige frie radikaler og blokkerer kreftfremkallende. Vitamin E er en av de viktigste vitaminer, takket være sine helbredende egenskaper, og brukes ofte som et supplement for å fremme en sunn, virile kropp. I sin flytende form, er det vanligvis påføres lokalt for behandling.

Betydning

Vitamin E kamper av frie radikaler og reaktive oksygen arter (ROS), som begge kan skade celler. Frie radikaler er også kjent for å være en av de viktigste årsakene til aldrende hud og kreftceller. ROS kan skade alle typer celler i kroppen, som fører til medisinske tilstander, inkludert hjertesykdommer og øyesykdommer. Dermed er vitamin E viktig å opprettholde en sunn kropp og sinn. Kilder til vitamin E inkluderer mørke bladgrønnsaker, som spinat; nøtter, som mandler og cashewnøtter; og tropiske frukter, som mango og kiwi. Anbefalt daglig inntak er ca 15 milligram i folk over 14 år gammel. Vitamin E-mangel kan ha drastiske effekter på en persons immunsystem.

Funksjon

Vitamin E virker ved å belegge cellemembranen for å forhindre inngang av skadelige frie radikaler. Vitamin E fanger frie radikaler og holder dem fra å ødelegge den naturlige fett og lipider i kroppen, som er avgjørende for å opprettholde sunne cellestruktur. Videre beskytter vitamin E essensielle fettsyrer, slik som lav-tetthets lipoproteiner, i kroppen fra oksidasjon. Oksydasjonen av low-density lipoproteins antas å føre til hjertesykdom og andre kardiovaskulære sykdommer.

Typer

Det er åtte typer vitamin E: alpha-, beta-, gamma-og delta-tokoferol og alfa, beta, gamma-og delta-tocotrienol. Alfa-tokoferol er hovedtypen som finnes i human kroppsvevet, og den fungerer som en antioksidant. De andre formene for vitamin E er vanligvis metaboliseres av kroppen, og på dette punktet, er det ukjent om de tjener noen uttrykkelig funksjon.

Fordeler: Skin

Flytende vitamin E er en utmerket fuktighets for huden. Den kan brukes lokalt for å fukte tørr hud over hele kroppen, og det er en av de viktigste ingrediensene i body lotion og ansikts kremer. Den kan også brukes som et anti-aldring serum for å glatte og reduserer tilsynekomsten av fine linjer og dype rynker rundt øynene, på pannen og rundt nasolabiale folder (som går fra hver side av nesen til hvert hjørne av munnen) . Flytende vitamin E brukes også for å redusere fremkomsten av arr og strekkmerker.

Fordeler: Hair

Flytende vitamin E gir næring tørste hårstrå og mykgjør tørre låser. Noen få dråper gnis mellom håndflatene og påføres håret tilfører fuktighet og glans. Det kan også brukes til å glatte krusete, puffy hår. Da gjaldt tuppen av håret, kan flytende vitamin E forsegle flisete tupper og helbrede porøse hårfibrene. På grunn av sin svært fuktighetsgivende egenskaper, kan vitamin E finnes i mange balsam.

Fordeler: Lips

Noen få dråper flytende vitamin E kan helbrede tørre, sprukne lepper. Den fuktighetsgivende effekt av vitamin E jevner ut sprekker, myker herdet hud og lindrer smertefulle lepper. Vitamin E er også en viktig ingrediens i mange fuktighetsgivende leppepomader.

Advarsler

Høye doser av flytende vitamin E kan ha negative effekter på menneskekroppen. Det kan føre til overdreven blødning og forstyrret blod koagulasjon. Faktisk, har kliniske studier vist at svært høye doser av vitamin E kan øke risikoen for død, spesielt hos eldre, ifølge National Institutes of Health. Men det er ingen forskning som foreløpig indikerer at flytende vitamin E er skadelig når den brukes lokalt.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

by Fernando

Hvordan spise en Acid Reflux Diet


Hva er en acid reflux kosthold? En acid reflux kosthold er først og fremst en som unngår matvarer som forverrer acid reflux symptomer.

Milde tilfeller av acid reflux kan være helt kontrollert med en syre reflux kosthold. I mer alvorlige tilfeller, bør det dramatisk minske symptomene.

Endre kosthold vil være vanskelig å gjøre, men denne dietten vil ikke bare avlaste GERD eller acid reflux symptomer, men støtter også vekttap innsats, og vil føre til en sunnere livsstil.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

EAT 5-6 små måltider om dagen - en flott måte å starte acid reflux diett er å bare spise mindre mat flere ganger om dagen. Dette er også bra for stoffskiftet !! Planlegg ut matvarer som du liker og følger acid reflux diett som du kan ta for å arbeide, spise i bilen, etc. Tenk tupperware og plast baggies for små måltider som kan spises hvor som helst.

På be restauranter for en to-go bag og automatisk sette bort noen av maten til å motstå overspising og oppflamming din acid reflux.

Spise mindre måltider gir mindre belastning på musklene som er involvert i syre reflux.

Unngå koffein - Selv om dette kan være vanskelig for alle dere kaffe narkomane der ute, unngå koffein vil redusere acid reflux symptomer.

En acid reflux kosthold bør utelukke kaffe, koffeinholdige te og brus og sjokolade.

For de som trenger en ekstra boost, vurdere å bruke B12-vitaminer for en mye mindre, men ekstra boost.

UNNGÅ syrlig frukt og juice - syrlig frukt vil øke magesyre produksjon og forverre symptomene dine.

Unngå svært sure frukter som: sitroner, appelsiner, grapefrukt, ananas, sure druer og tomater.

Velg i stedet frukt lave i syre som jordbær, bringebær, mango, nektariner og moreller.

Unngå fet mat - Hva en stor motivator for å kutte ut disse fryktelig fet mat som smaker så godt! Fettrik mat øker syreproduksjonen.

Permittere fet mat for acid reflux diett og redusere symptomer og gå ned i vekt.

Unngå alkohol - Alkohol kan forverre din syre refleks eller GERD symptomer. Unngå alkohol for acid reflux kosthold og du vil finne det virkelig effekter hvordan du føler deg.

SPISE en tidlig middag - Spise ditt siste måltid 2 timer før du legger deg til å sove vil lette acid reflux symptomer.

Acid reflux angrep skjer oftest når kroppen er flat, bruke myke puter å støtte opp hodet for mindre sjanse for acid reflux.

Hint

  • Unngå alkohol, koffein, fet mat og spise flere ganger i uken vil gjøre deg til en sunnere og mindre smertefullt deg! Følg disse retningslinjene til beste evne. Også innse, at hver persons kropp er unik. Hvis du kommer til å splurge, holde en journal og rapportere hver gang du splurge og eventuelle bivirkninger du opplever.
  • Noen rapporterer også at krydret mat forverrer acid reflux. For å være ekstra forsiktig, kan det være lurt å unngå krydret mat i acid reflux diett i tillegg.

Matvarer som hindrer forstoppelse hos barn

by FernandoForstoppelse, som rammer barn i alle aldre, kan være pinlig, ubehagelig og rett og slett smertefullt. Heldigvis er det mange naturlige mat valg som kan brukes til å behandle forstoppelse og oppmuntre regelmessig avføring.

Effekter av forstoppelse

Hyppig, ukontrollert forstoppelse hos barn kan føre til irritabilitet, søvnløshet, manglende appetitt, og mer seriøst, en delvis eller fullstendig tarm blokkering.

Betraktninger

Det er viktig å huske at alle barns fordøyelsessystemet er annerledes; derfor, hva som er normalt i forhold til hyppighet av avføring kan være forskjellig fra barn til barn.

Advarsel

Det er en smart idé å velge naturlig rettsmidler for forstoppelse hos barn over medisinske behandlinger, som noen avføringsmidler kan føre til kramper, magesmerter og diaré.

Frukt

Et kosthold rikt på frukt er en måte å oppmuntre hyppig avføring og for å forhindre forstoppelse. Noen frukter som er spesielt effektive inkluderer druer, pærer, appelsiner, papaya og mango.

Grønnsaker

Fordi mange grønnsaker er høy i fiber, de er en ideell stift for ethvert barns kosthold. Noen av grønnsaker som er best for å bekjempe forstoppelse hos barn inkluderer salat, løk, kål, blomkål, gulrøtter, spinat og tomater.

Andre Foods

Hele korn og belgfrukter (bønner), fordi de er høy i fiber, er ideelle for å oppmuntre et sunt fordøyelsessystem.

Sunn mat ideer for småbarn

by Fernando

Småbarn trenger å spise en rekke matvarer for å få riktig ernæring. Noen småbarn kan være villig til å prøve noen form for ny mat, mens andre kan være ganske kresen. Foreldre bør fortsette å tilby et utvalg av mat å selv pickiest eaters. Dr. Sears anbefaler å tilby småbarn napp skuff --- en is skuffen som er fylt med en rekke forskjellige sunne matvarer. Noen dager pjokk kan bare spise én type mat, og det er OK, siden hun vanligvis vil spise noe annet senere på å balansere ut hennes ernæringsmessige inntak.

Dairy

Toddles trenger 2-3 kopper meieriprodukter som inneholder kalsium hver dag. Disse kravene kan oppfylles med helmelk, cottage cheese, ost og yoghurt.

Frukt

Småbarn bør tilbys frukt hver dag. Gode ​​valg er bananer, pærer, fersken, drue halvdeler, papaya, aprikoser, jordbær, tomater, meloner, mango, kiwi og 100 prosent fruktjuice. Småbarn bør spise ca 1 kopp frukt hver dag.

Protein

Småbarn trenger ca 2 oz. protein hver dag. Protein kan skaffes fra fjærfe, egg, oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, peanøttsmør og tofu.

Grønnsaker

Småbarn også bør tilbys grønnsaker hver dag. Noen gode valg er erter, potetmos, yams, brokkoli, spinat, blomkål og kokte gulrøtter. Småbarn bør spise ca 1 kopp grønnsaker hver dag.

Karbohydrater

Småbarn trenger karbohydrater for energi. Gode ​​karbohydrat alternativene inkluderer ris, pasta, Graham sprakk, pannekaker, hvete frokostblanding, muffins, toast, bagels og havremel. Småbarn bør spise ca 3 oz. karbohydrater hver dag.

Andre alternativer for mat

Småbarn kan også nyte små smørbrød, supper, stuinger og smoothies.