Hva er Barleans?

by Fernando

Barlean organiske Oils er en familiedrevet gård, fiskeri og økologisk frø mill basert i Ferndale, Wash. Selskapet selger fersk linfrøolje, andre oljer og relaterte kosttilskudd den Barlean merkevare i henhold til butikker over hele landet og internasjonalt. Produktene kan også kjøpes online fra selskapets hjemmeside.

Historie

Virksomheten oppsto som et fiskeri i 1972 drives av Dave og Barbara Barlean. Med nedgangen i fiskeindustrien, selskapet skiftet fokus til å trykke økologisk linfrøolje i 1989 Barlean olje dukket først opp som en forbrukermerke i 1992 Barlean barn, Bruce, Jo Ann, Karen og Cindy, også er involvert i driften selskapet.

Metoder

Barlean sin presser sin linfrø på samme dag at ordre er mottatt og skip umiddelbart til butikkene i stedet for frakt til en distributør som et middel for å bevare friskheten av produktet. Barlean sin krever butikker for å erstatte sine produkter hver fjerde måned i stedet for de vanlige ett års holdbarhet på lin oljeprodukter.

Produkter

Barleans selger linfrøolje og linfrø olje kapsler, malt linfrø, fiskeolje, spesialoljer (for eksempel kokosolje, borage olje og nattlysolje), og oliven blad kompleks. Selskapet gjør også linfrøolje blander Total Omega, The Essential Woman og Omega Twin. Barlean sin Greens er blandinger av plantebaserte ingredienser som bygg, hvete og persille. The Omega Swirl, som er lin og fiskeolje blandet inn i en frukt smoothie, er rettet mot barn.

Tilgjengelighet

Barlean produkter selges online og i helsekostbutikker over hele USA. Internasjonale importører også distribuere Barlean produkter i Canada, Europa og Kina.