Slik fjerner din avdøde fars fra en adresseliste

by Fernando

Når en forelder går bort, er det mange oppgaver å gjøre. Venner og familie er varslet om dødsfallet, er funeral arrangementer gjort og testamenter og juridiske dokumenter blir tatt vare på. Blant de nødvendige oppgaver er å fjerne en avdød fars navn fra adresselister. Dette er nødvendig for å slutte å motta e-post eller søppelpost som ikke lenger er nødvendig eller ønsket.

Slik fjerner din avdøde fars fra en adresseliste

Åpne en nettleser og gå til Direct Marketing Association, eller DMA, nettside.

•  Fyll ut "avdøde ikke kontakt Registrering" søknad på siden. Det er ingen avgift for tjenesten. DMA-medlemmer må fjerne den avdøde far fra mailinglisten. Tjenesten krever informasjon om den avdøde, inkludert et navn, adresse og e-postadresse. Det vil også be om et navn, forholdet og e-postadressen til personen som fyller ut registrerings.

Kontakt ethvert selskap som har den avdøde far på mailinglisten. Informer kundeservice representant for døden og be om farens navn for å bli fjernet fra mailinglisten. Gi nødvendige opplysninger som kreves og be om en bekreftelse. DMA-registrering vil fjerne navnet fra mange e-postlister, men kontakte hvert selskap direkte vil sikre at navnet er fjernet.