Hjem rette for mindre brannskader

by Fernando

Hjem rette for mindre brannskader


Mindre brannskader, selv om skremmende og smertefull, kan behandles med naturlig hjemme rettsmidler. Så lenge det brenner er en overflate brenne bare, er det flere alternative løsninger som kan hindre smitte, berolige smerter, stoppe arrdannelse og hjelp i healing. Alternative løsninger som for eksempel melk, te, honning, kjølig vann, lavendelolje og yoghurt har blitt brukt på en stund, og er lett tilgjengelig.

Yoghurt

Yoghurt kan hjelpe lindre og kjøle seg ned mindre brannskader. Påfør to spiseskjeer yoghurt direkte brenne, vente 15 minutter, og fjern deretter. Vanlig yoghurt er anbefalt, men smakstilsatt yoghurt vil fungere også.

Honning

Honning er et gammelt middel for en rekke ting, inkludert mindre brannskader. Honning vil også rense mindre brannskader ved å tegne ut væske. Legg noen dråper honning direkte på brenne, deretter plassere en bandasje over infiserte området. Et gasbind fungerer godt, og bør skiftes flere ganger daglig. Med hver bandasje endring, bør noen dråper honning brukes på nytt.

Svart te

Den garvesyre i svart te arbeider for å bidra til å trekke ut den brennende varmen fra en mindre forbrenning. Teposer bør plasseres under kaldt, rennende vann mens samle te væske i en bolle eller glass. Så bare strø te vann på brannskaden. Dette kan gjentas så ofte som nødvendig.

Melk

Melk arbeider for å berolige mindre brannskader og lindre smerte. Ta en ren klut, suge den med melk, og bruke den til brenningen. Gjenta så ofte som nødvendig for smertelindring, vaske kluten mellom hver påføring. Alternativt kan brenningen også bli fuktet i en skål med melk i minst 15 minutter.

Vann

Kaldt vann kan bidra enormt med mindre brannskader. Ikke bare gjør det kjøle ned brannskaden, men det kan også hjelpe den i å spre seg. Kjør kaldt vann over brannskaden så fort som mulig. Nølende i å bruke vann vil øke risikoen for infeksjon og smerte. Kjør kaldt vann over brannskaden i minst 10 minutter, og gjenta så mange ganger som ønskelig.

Eddik

Eddik fungerer som en rensende agent samt en snerpende for mindre brannskader. Fortynne en fjerdedel kopp eddik med to kopper vann. Hell væsken over brannskaden, og ikke skylle den av.

Lavender Oil

Lavendel olje vil ikke bare berolige bort smerter av et mindre brannskader, vil det også hjelpe i forebygging av uønsket arrdannelse. Gni lavendelolje sjenerøst over brenne og la den på i minst 15 minutter. Påfør på nytt så mange ganger som nødvendig. Sørg for å skylle av olje før hvert program.