Skin Whitening Process

by Fernando

Skin Whitening Process

Årsaker til misfarging av huden

Det er mange grunner til at en person kan være lurt å lette huden på deler av ansiktet, hendene eller kroppen. Fargen på noens hud er pigment. Mørkere hud har mer melanin for å lage en mørkere pigment enn lysere hud. Noen ganger mørke flekker i huden kan forekomme på lys hud eller omvendt, kan hvite flekker oppstå på mørk hud. Hvis disse patcher gjøre deg selvbevisst, kan du prøve å lysne huden din med kremer og medisiner.

Process

Det er flere forhold som kan få en person til å vurdere den hvite huden. En er hyperpigmentering, en hud tilstand der pigment øker og fører til pigmentflekker, graviditet maske, acne arr, fregner eller rosacea. Den andre er vitiligo, en hudsykdom hvor mørk hud mister sin pigmentering og ujevne hvite klatter vises. Vitiligo er antatt å være en autoimmun sykdom. Michael Jackson hadde vitiligo og gjennomgikk medisinsk behandling eller hud bleking for å lysne og jevne ut huden hans.

En behandling som er trygg for lightening huden er kortison krem. Du kan kjøpe kortison krem ​​over-the-counter uten resept. Lys og laser behandlinger, som for eksempel Intense Lys Pulse kall, er også alternativer som kan gjøres på en hudlege kontor. Det øverste laget av huden er fjernet for å avdekke lysere, glattere hud, med betydelig lysere røde og brune flekker.

Bruke en fade krem ​​eller blekemiddel, slik som hydrokinon, kan også lysne mørke flekker. Hydrokinon kan kjøpes over-the-counter på 2 prosent styrke. Denne styrken av hydrokinon er tilstrekkelig til å lysne moderat mørke flekker. I 2006, US Food and Drug Administration utestengt hydrokinon på styrker høyere enn 2 prosent i USA og knytter det til kreft. Kjemisk peeling og laser og lysterapi er alternativer til å bruke hydrokinon.

Andre tips

En av de viktigste tingene du kan gjøre for å holde huden lys er alltid bruke en solkrem. I tillegg, peeling og microdermabrasion er også effektive på de områdene du ønsker lysere. Du vil være i stand til å forsiktig slough bort døde hudceller under denne prosessen. Peeling og microdermabrasion hud masker er tilgjengelig i helse skjønnhet delen av de fleste butikker.

Som for et hjem rette, en pasta av honning og sitronsaft til kan gjøres for å lysne pigmentflekker og fregner. La lime på det berørte området i 15 minutter og bruker hver dag i 15 dager.

Hvis du fortsatt ønsker lysere hud, prøv hydrokinon krem ​​på mørkere området for tiden anvist på flasken. Hydrokinon kan kjøpes over disk i stoff butikker. Hvis du fremdeles ikke er fornøyd med hvor mye bleking kan du gå til en hudlege, som trolig vil gjøre lysterapi eller en kjemisk peeling. Hvis dette fremdeles ikke virker, kan du få foreskrevet en medisin som kan lysne huden. Hvis du har mørk hud og ønsker å lette den, kan du gå gjennom en prosess i huden bleking eller en sterkere styrke hydrokinon ikke tilgjengelig i USA. Konsultere med legen din er alltid en god idé før du tar fatt på en hud whitening prosessen.