Slik fjerner røyk flekker på tennene

by Fernando

Slik fjerner røyk flekker på tennene


Emaljen på tennene er porøst materiale, mye som en porselenskopp. Når de utsettes for flekk lage stoffer gjentatte ganger, kan flekker bygge opp på tennene. En av de største fiendene av lyst, hvitt smil er å røyke sigaretter. Tjære og nikotin som finnes i sigaretter blir tennene gule med gjentatt eksponering. Fjern sigarett flekker fra tennene med at-home rettsmidler slik at du kan føle deg trygg når du smiler.

Bruksanvisning

Place 2 ts. natron i en bolle og tilsett nok hydrogen peroxide å gjøre en lime konsistensen av tannkrem.

Dypp penselen del av en elektrisk tannbørste i natron og peroxide lime. Skrubbe tennene med lime. Skyll børsten ofte og legge til mer tannbleking lim før du har børstet alle tennene.

Børst tennene med hjemmelaget pasta tre til fire ganger om dagen, eller så ofte som ønskelig. Hydrogenperoksyd bidrar til trygt å bleke sigarett flekker fra tennene og den elektriske tannbørste fjerner plakk som fungerer som en flekk magnet.

Skyll munnen med en plakett reduserende, antibakterielt munnvann.

Påfør hjemmetannbleking strimler to ganger per dag eller etter anvisningen på pakken. Whitening strips har en peroxide løsning på dem som er i kontakt med tennene lenger. Langvarig eksponering for bleking løsningen gradvis bleker røyk-farget tenner over en periode på noen få dager til to uker.

Tips og advarsler

  • Se tannlegen regelmessig for fjerning av plakk og profesjonell tenner-Whitening.
  • Røyking flekker på tennene, gjør pusten bedervet og er dårlig for helsen din. Den beste løsningen er å slutte å røyke helt.
  • De med sensitive tenner kan oppleve økt følsomhet etter bruk hjemme-tannbleking kits.