Hvor mye Tonalin CLA bør en person ta?

by Fernando

Tonalin CLA (conjugated linoleic acid) er en essensiell fettsyre som har mange positive helsemessige fordeler. Tonalin CLA kan bidra til å redusere kroppsfett og bygge muskler. La oss ta en titt på noen av fordelene med dette kosttilskuddet, og riktig dosering som må tas for maksimal bedre helse.

Hva er fordelene med Tonalin CLA?

I løpet av de siste årene, har Tonalin CLA vært forsket i flere studier. The Journal of International Medical Research holdt en studie for å finne ut om CLA reduserer kroppsfett hos mennesker som er generelt sunt og trene regelmessig. Frivillige fikk CLA eller en placebo i tre måneder, og ikke gjøre noen endringer i kostholdet eller livsstil i løpet av studien. CLA gruppen opplevde en reduksjon i fettprosent fra 21,3 prosent til 17,0 prosent. Denne gruppen har også opplevd en reduksjon i gjennomsnittlig kroppsvekt fra 69,6 kg til 68,9 kg.

I en separat studie utført av American Society of Clinical Nutrition, ble friske, overvekt fag gitt Tonalin CLA eller en placebo for en periode på ett år. Mener kroppsfett masse i CLA gruppen var 6,9 prosent til 8,7 prosent lavere enn i placebogruppen ved slutten av studieperioden.

Hvordan kan Tonalin CLA fungerer?

Som ovennevnte studier har vist, kan Tonalin CLA redusere mengden av fett lagret av kroppen vår etter å ha spist. Supplere med CLA kan også øke hvor fort fettet brytes ned i fettcellene, og det kan redusere det totale antallet fettceller i kroppen vår. The American College of Sports Medicine gjennomført en studie i 2006 for å fastslå effekten av CLA tilskudd under trening. Friske menn og kvinner fikk CLA eller en placebo mens du tar fatt på en syv-ukers styrkeprogram. Etter syv uker, CLA gruppen hadde større økning i muskelmasse og større tap av fettmasse sammenlignet med placebogruppen. Det hviler metabolic rate (RMR) også holdt seg konstant i CLA gruppen mens placebogruppen hadde en nedgang i RMR.

Hvor mye Tonalin CLA bør jeg ta?

24. juli 2008 FDA annonserte at CLA er "generelt ansett som trygt" for bruk i matvarer. Dette gjør at matprodusenter å legge CLA i matvarer og drikkevarer som selges i USA. Mange matvarer inneholder naturlig CLA som egg og gress-matet biff og fårekjøtt. Noen sopp inneholder CLA, men det er sjelden å finne det i en grønnsaksform. Den dosering som er anbefalt, og ble benyttet i løpet av de undersøkelser som er nevnt ovenfor er 3,4 gram daglig.