Rolle Bifidobacterium i Humans

by Fernando

Rolle Bifidobacterium i Humans


En godt fungerende fordøyelseskanalen inneholder en rekke "tarmfloraen", eller gode bakterier, som hjelpemiddel i fordøyelsen. Bifidobacterium er en av de "gode" bakterier som forekommer naturlig i et sunt menneskets fordøyelsessystem. Forskere har identifisert en rekke sub-stammer av Bifidobacterium naturlig forekommende hos mennesker og studerer bruk av ulike stammer av Bifidobacterium som probiotiske kosttilskudd for mennesker som lider av fordøyelsesproblemer og problemer med feilaktig kolon funksjon.

Bifidobacterium Animalis

Bifidobacterium dyr er en probiotiske mikrobe som lever i tykktarmen. Ved å feste til tarmveggen, de "fortrenge" skadelige bakterier ved å ikke tillate dårlige bakterier et sted å feste eller næringsstoffer for å mate på, og tvinger de invaderende bakterier å fortsette gjennom fordøyelsessystemet og ut av kroppen. I denne kapasiteten, Bifidobacterium Animalis hjelpemidler i forebygging av kreft - skadelige bakterier kan slå nitrater til nitritt, som er kjent for å forårsake kreft. Bifidobacterium animalis også produsere B-vitaminkomplekser, som hjelpemiddel i leverfunksjonen.

Bifidobacterium Breve

Bifidobacterium breve er ansett å være en av de mest fordelaktige tarmfloraen i fordøyelseskanalen. Den anaerobe bakterier gjære sukker og produserer melkesyre og eddiksyre. Det kan bryte ned mange forskjellige matvarer, selv noen ansett som ikke-fordøyelig. Bifidobacterium breve kan hindre E. coli når den er tilstede i tilstrekkelig antall; en mangel på Bifidobacterium i tarmen er assosiert med diaré, gass, irritabel tarmsyndrom og andre tarm plager. Bifidobacterium breve også er funnet i vagina, hvor den bidrar til å hindre gjærinfeksjoner.

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium bifidum er funnet i tykktarmen og vagina. I tarmen, denne bakterien styrer mikro-flora balanse, bygger immunforsvaret og hjelpemidler i fordøyelsen. Bifidobacterium bifidum er også funnet i morsmelk og er tenkt å redusere tarmbetennelse hos spedbarn. Studier av spedbarnsernæring foreslå Bifidobacterium bifidum kan øke immunresponser hos spedbarn. Forskning har også funnet at biridobacterium bifidum kan være nyttig i å håndtere matallergier. Som i 2009, hadde Bifidobacterium bifidum probiotiske kosttilskudd ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration.

Bifidobacterium Infantis

Bifidobacterium infantis kan finnes i hele tarmen hos mennesker. Denne probiotisk bakterie produserer syrer som hemmer veksten av skadelige bakterier i tykktarmen. Ifølge en studie publisert i American Journal of Gastroenterology i juli 2006, kan Bifidobacterium infantis lindre symptomene på irritabel tarm-syndrom som diaré, gass, oppblåsthet og ubehag. Det er antatt at økt Bifidobacterium infantis hjelper kroppen å bygge naturlige forsvarsmekanismer for å bekjempe IBS.

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium Longum mikrober er funnet i mage-tarmkanalen og inn i vagina. Denne type bakterier virker til å hemme veksten av skadelige bakterier i vagina og mage-tarmkanalen; i fordøyelsesprosessen, hjelpemidler det å opprettholde en sunn fordøyelse og øker kroppens immunsystem. Forskningsstudier har funnet Bifodobacterium Longum kan lindre symptomene eller eliminere ulike matallergier, betennelse av kolitt og Crohns sykdom og høye nivåer av kolesterol. Probiotika inneholder Bifodobacterium Longum kan være nyttig for folk med høyt kolesterol eller tykktarmskreft.

Supplerende Bifidobacterium

Ifølge en Centers for Disease Control studie, 5,9 prosent av deltakerne i en National Health Interview Survey rapportert lidelse med dårlig fordøyelse. En studie 2005 utført av forsker Chr. Hansen bestemt at symptomene på collagenous kolitt, en betennelse i tykktarmen som forårsaker kronisk diaré, kan bli avløst av probiotika som inneholder Bifidobacterium. En studie 2006 utført i Japan i 2006 fant at en Bifidobacterium vaksinasjon kan hindre visse typer salmonella.