Kalium og Magnesium Rich Diet

by Fernando

Magnesium og kalium er meget rik på kroppen. Magnesium bidrar til å regulere mer enn 300 biokjemiske prosesser i kroppen, inkludert hjerterytme, blodsukker, stoffskifte, skjelett og immunsystemets funksjon. Kalium er også rikelig i kroppen, regulerer nevromuskulær funksjon, surhetsgraden, blodtrykk, og de elektriske impulsene i hjertet. Den gjennomsnittlige person trenger ca 3500 milligram kalium og 300 til 400 milligram magnesium hver dag. De fleste bommer på dette. For en diett rik på disse mineralene, inkluderer mat med høyt kalium og magnesium i hvert måltid.

Frukt

Inneholde rikelig med frukt i kostholdet ditt. Foruten de vitaminer og fiber i frukt, mange frukter er høy i kalium, for eksempel bananer, tørkede aprikoser, cantaloupe, fiken, honningdugg og rosiner. Faktisk har en banan mer enn 500 mg kalium og 30 mg magnesium. Frukt er en rask, enkel og rimelig måte å få vitaminer og mineraler som du trenger hver dag.

Grønnsaker

Spis grønnsaker ofte og regelmessig. Mange grønnsaker inneholder mye kalium og magnesium; en middels stor potet inneholder 1081 mg kalium og 50 mg magnesium. En kopp spinat har 839 mg kalium og 75 mg magnesium. Spis et utvalg av grønnsaker i løpet av dagen for å øke tilførselen av disse livsviktige mineraler.

Belgfrukter og nøtter

Legg belgfrukter og nøtter til kosthold. Belgfrukter er planter som bærer sin frukt i pods, som erter og bønner. Black Eyed Peas har 90 mg magnesium per kopp, og lima bønner har 955 mg kalium per kopp. To spiseskjeer peanøttsmør inneholder 50 mg magnesium og 214 mg kalium.