SSI Disability arbeidsreglement i Michigan

by Fernando

Personer som mottar trygd uføretrygd eller Supplemental Security Income (SSI) bør være klar over at arbeidsrestriksjoner for disse fordelene er strenge. Vanligvis er uføretrygd bare gis til de som kvalifiserer som ute av stand til å fungere i noen kapasitet. I Michigan, hjelper Social Security arbeidsinsentiver program personer som mottar uføreytelser begynne overgangen tilbake til arbeid, men det er strenge retningslinjer for inkludering i dette programmet, så vel.

Arbeids Incentives Program

Arbeidet insentiver program som tilbys i Michigan lar enkeltpersoner som mottar trygd uføretrygd til overgangen tilbake til arbeid mens de fortsatt motta betalinger. Gjennom dette programmet, enkeltpersoner får fortsatt kontantstøtte i en prøvearbeidsperiode, uavhengig av hvor mye inntekt de tjener. Prøveperioden (som består av ni måneder fungerte i en 60-måneders periode) er etterfulgt av en lengre periode med berettigelse, hvor fordelene er fortsatt i ytterligere 36 måneder. Hvis en eller annen grunn den enkelte må slutte å jobbe igjen på grunn av en funksjonshemming, kan fordelene bli gjeninnsatt uten ny søknad så lenge det er innen fem år etter den utvidede perioden av valgbarhet.

Regler og restriksjoner

Du må la Michigan regjeringen vet umiddelbart hvis du har tenkt å begynne å jobbe igjen mens du mottar uføretrygd, eller hvis det oppstår en endring i løpet av din arbeidssituasjon som kan påvirke dine fordeler. Du kan ringe (800) 772-1213 for å nå noen. For prøvearbeidsperioden, er en arbeids måned anses å være en måned der den enkeltes inntekter overstiger $ 720. Den lengre periode valgbarhet brukes bare på personer med inntekter ikke overstiger det som anses å være en "betydelig beløp" (i 2010, var dette beløpet $ 1000 per måned). Personer involvert i arbeidsinsentiver programmet bør rapportere alle utgifter arbeid, da disse kan bli trukket fra inntektene dine slik at du kan fortsette å motta ytelser gjennom lengre valgbarhet. Hvis en person i programmet mister jobben i løpet av den utvidede perioden av valgbarhet, kan uføretrygd bli gjeninnsatt som lenge personen fortsatt er deaktivert.

Programmet støtter

Social Security har organisert arbeidet Incentives Planlegging og Assistance Program (WIPA) for å hjelpe enkeltpersoner i å svare på spørsmål og melde deg inn i arbeidsinsentiver program. Samfunnet arbeider insentiver koordinatorer kan også hjelpe enkeltpersoner forstå programmet og finne andre støtter for mennesker med nedsatt funksjonsevne, herunder jobb plassering tjenester.