Hvordan behandle en Gum Infeksjon Naturligvis

by Fernando

Hvordan behandle en Gum Infeksjon Naturligvis


En tannkjøtt infeksjon, kjent som periodontitt kommer fra tannkjøttsykdom. Du kan behandle en tyggis infeksjon naturlig med bedre munnhygiene, og noen hjemme rettsmidler. Når gingivitt går ubehandlet, fører det til tannkjøtt infeksjoner. Samme tingene som forårsaker gingivitt føre til en tyggegummi infeksjon. En tannkjøtt infeksjon er en mer alvorlig form for tannkjøttbetennelse. En periodontal tannkjøttsykdom kan føre til et tap i tannen. Tannkjøtt infeksjoner er svært alvorlig. De kan også føre til hjerteinfarkt og slag.

En god munnhygiene fra en tannlege er definitivt anbefales. Du kan fortsatt bruke noen hjemme rettsmidler for å hjelpe med en tyggegummi infeksjon. Gum infeksjon symptomer er hovent tannkjøtt, blødende tannkjøtt, betennelse i tannkjøttet, en løs tann, og plass utvikler seg i mellom tennene.

Mangel på en dårlig hygiene, sammen med røyking kan øke din sjanse for gingivitt, som fører til tannkjøtt infeksjoner hvis det går ubehandlet. Du bør definitivt få til en tannlege, men under mellomtiden har jeg liste noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe. Disse hjem rettsmidler bør hjelpe til med tannkjøttet infeksjon.

Bruksanvisning

Bruk fedd olje. Fedd olje kan bekjempe en infeksjon. Det har antibakterielle egenskaper, og er meget effektiv i behandling av tannkjøttsykdom. Fedd olje er en eterisk olje som noen tannleger bruker til å behandle gingivitt. Påføring fedd olje direkte på tannkjøttet kan føre til mer brenning på tannkjøttet. Men det har anti-inflammatorisk virkning og vil bidra til å lindre smerte. Fortynne fedd olje med litt olivenolje. Påfør i tannkjøttet ved hjelp av fingrene.

Bruk jordbær og sitronsaft. En stor mengde vitamin C finnes i jordbær. Vitamin C kan bli kvitt sykdommer, og bidra til å behandle infeksjoner. Sitronsaft har vært kjent for å behandle infeksjoner. Kombiner ca 3-4 jordbær til en food prosessor. Kombiner med en spiseskje med økologisk sitronsaft. Bruk denne jordbær og sitronsaft blanding for å pusse på tannkjøttet, med en myk tannbørste. Skyll deretter og spytte.

Spis vanlig hvitt yoghurt. Vanlig hvit yoghurt kan hjelpe drepe bakterier i munnen. Du vil sannsynligvis ønske å spise myk mat som yoghurt anyways. Hvis du lider av alvorlige tannkjøtt infeksjoner, vil tygge på fast føde være vanskelig. Så spiser vanlig hvit yoghurt, og gni litt på tannkjøttet.

Pensle med tørre granateple rinds. En veldig sunn frukt, sammen med å hjelpe til å behandle tannkjøtt infeksjoner. Granateple rinds kan drepe bakterier og forebygge tannråte. Granateple pulver, blandet med litt pepper kan hjelpe behandle tannkjøttsykdom, og tannkjøtt infeksjoner.

Bruk virgin kokosolje eller vitamin E olje. Virgin kokos oljer er en olje som kan drepe bakterier, og brukes til å behandle en rekke hudinfeksjoner. Vitamin E olje kan gjøre mye av de samme tingene. Gni litt virgin kokosolje, eller vitamin E olje på tannkjøttet.

Tygg på kanel tyggis. Kanel er ganske velsmakende krydder. Enda viktigere kanel har sterke antibakterielle effekter. Kanel har vært kjent for å behandle infeksjoner. Så kjøp litt kanel tyggis og tygge på den regelmessig.

Spis mye hvitløk. Hvitløk har kjent for å ha antibiotika effekter. Du vil sannsynligvis trenge antibiotika når du har en infeksjon. Ta noen hvitløk kosttilskudd, eller bruke mer rå hvitløk i kostholdet ditt.