Hva er et godt middel for leddsmerter?

by Fernando

Leddsmerter er ofte et tegn på leddgikt, og du bør besøke en lege for å finne ut om du er i de tidlige stadier av leddgikt. Det er mange naturlige og over-the-counter rettsmidler for å lindre smerte fra verkende ledd, men disse behandlingene vil ikke permanent kvitte deg med symptomene. Mange at-home rettsmidler kan oppnås ved å kombinere varme og kulde terapi, og viktigst å være bevisst på kroppen din ved å trene daglig og få nok hvile.

Oppvarming Pad

Påfør en varmepute til området av kroppen din som lider av leddsmerter. Lag din egen varmeputen ved å fukte et håndkle og ringing ut overflødig vann. Plasser håndkle på en mikrobølgeovn-safe plate og mikrobølgeovn håndkleet i 1 minutt, eller til varme. Vær forsiktig når du fjerner håndkle, da det kan være varmt. Plasser håndkle på det smertefulle området og la den hvile før smertene avtar eller håndkle mister sin varme. Hvis smertene vedvarer, oppvarmer håndkle i 1 til 2 minutter, og søke på nytt til berørte området.

Bad og badstuer

En suge i et varmt bad umiddelbart lindrer leddsmerter, og slapper deg samtidig. Utnytte gym badstue ved å sitte i damprommet i 15 til 20 minutter for å oppnå maksimal smertelindring. Du bør ikke ta et varmt bad hvis du har hjerte- eller pusteproblemer, som badekaret kan forverre tilstanden. Badstuer kan føre til dehydrering, og bør ikke brukes i mer enn 20 minutter.

Mosjon og Cold Therapy

Tretti minutters daglig aerobic og styrke øvelser bidrar til å bygge muskler for å beskytte dine bein. Regelmessig trening gir fleksibilitet og lindrer stivhet. Styrkeøvelser skal utføres annenhver dag, da leddene kan være sår etter trener. Hvis du lider av ømme ledd og muskler etter trening, bruke en kald komprimere eller ispose på ledd for å lindre smerte. Ifølge Artritt Foundation, kan kjøleelementer brukes i 15 til 30 minutter.