Hvordan få Oppblåsthet Relief Fast

Oppblåsthet er ofte et resultat av for mye væske eller matinntak. Det kan få en til å bli selvbevisst om den nåværende tilstanden av kroppen sin. Heldigvis er det mange måter å redusere eller eliminere oppblåsthet helt. Putting til handling de beste oppblåsthet relievers vil sikre passform og slanke formen på kroppen din.

Hvordan få Oppblåsthet Relief Fast

Prøv over disk behandlinger

Når opplever oppblåsthet vurdere å ta et NSAID behandling. NSAIDs'are smertestillende midler og anti inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Jeg få slike OTC piller å huske på er Asperin, Motrin, og Aleve. Ta som anvist av doseringsanvisningen på pakken.

drikke te

Vurdere å drikke te for å lindre eller eliminere din oppblåsthet. Te som peppermynte te har vist seg å være svært effektiv i å lindre enda verre oppblåsthet. Vurdere å drikke en kopp peppermynte-te 2-3 ganger daglig for best resultat.

Spis Følgelig

Husk at et kosthold rikt på grønnsaker vil begrense oppblåsthet. Grønnsaker er viktig for kroppens helse og fordøyelsesreguleringssystem. Husk at selv om frukt er veldig sunt for deg, kan frukt høy i fiber som epler forårsake oppblåsthet når det spises i overkant.

Vet hva du skal unngå

Husk å unngå visse matvarer som forårsaker oppblåsthet. Foods høy i natrium er en av de vanligste årsakene til oppblåsthet. Natrium fremmer vannretensjon som vil føre oppblåsthet i forskjellige deler av kroppen. Det er også viktig å unngå alkohol som vil føre til oppblåsthet spesielt i magen / midsection området.


Du kommer kanskje også til å like