Årsaker til reisesyke

by Fernando

Hvis du har reisesyke, ideen om å reise eller til og med å få til arbeid kan gjøre deg skrekk kommende opplevelse. Reisesyke kan føre til at du opplever symptomer som kvalme, oppkast, svimmelhet og vertigo. Det kan behandles med endringer og medisiner livsstil. Ifølge American Academy of Øre og National Library of Medicine, årsakene til reisesyke omfatter personlige vaner og forstyrrelser i det indre øret.

Blodsykdommer

Blodsykdommer, som for eksempel høyt blodtrykk, anemi, hypoglykemi og høyt kolesterol, kan redusere mengden blod som kommer til hjernen, noe som resulterer i reisesyke.

Congestion

Reisesyke kan være forårsaket av en opphoping av væske i det indre øret at resultatene fra allergi, bihulebetennelse eller forkjølelse.

Skader

En skade i hodet ditt kan sprekke eller skade beina i det indre øret, som fører til midlertidig eller permanent reisesyke så godt som mulig tap av hørsel.

Infeksjoner

En infeksjon i øret eller betennelse av bein i øret kan forårsake midlertidig reisesyke, som kan bli permanent dersom infeksjonen ikke behandles.

Personlige vaner

Å spise en overskytende beløp av salt, blir stresset før du reiser, og ved hjelp av koffein, nikotin eller alkohol kan utløse reisesyke.

Rapid Movement

Plutselig snu hodet eller beveger mens du er på et tog, fly eller båt kan utløse reisesyke, spesielt hvis du ikke kan se på utsiden av bilen.