Hvordan redusere hofter og lår

by Fernando

Hvordan redusere hofter og lår


Hofter og lår kan få vei ut av form når du la deg gå. Tross alt, er det opp til deg å holde kroppen i form ingen kan gjøre det for deg. Enten det er grunn til å være opptatt eller være lat er det fortsatt et problem. Det er imidlertid et problem som kan løses i tid. Hvor mye tid er opp til deg.

Hvordan redusere hofter og lår

•  For å redusere hofter og lår er det to saker til behandling. En er diett og den andre er øvelse. Mens det er mulig å gjøre framskritt gjør bare det ene eller det andre er det alltid bedre å gjøre begge deler. Når du mister vekt uten trening du ende opp pløsete. Pløsete er like ille som fet!

Når du mister vekt i hofter og lår med bare utøve dårlige matvaner forbli og mest sannsynlig vekten vil komme tilbake. Det er et spørsmål om å skape balanse i spisevaner og mosjon. Ikke bare for et par måneder eller uker, men for livet.

Start med små gjennomførbart mål og ikke prøve å gå ned i vekt i hofter og lår raske. Forplikte seg til ett mål en dag som er gjennomførbart som å spise 200 kalorier mindre om dagen. En mulig øvelse mål kan være å gå i 15 minutter i lunsjpausen på kjøpesenteret.

Bare du vet hva du vil og ikke vil gjøre, så forplikte seg til bare de tingene som du vet du vil gjøre. Lag en liste og sjekke dem ut som du gjør dem for å kartlegge fremgang. Som din kondisjon forbedrer legge mer utfordring til mål.

Alternative ulike former for trening for å holde kroppen utfordret. Kroppen blir vant til å gjøre det samme, og vil ikke svare så bra som den gjorde i begynnelsen. En kombinasjon av stretch og balanse som yoga og pilates er et flott sted å begynne så fremgang på aerobic og styrketrening.

Det er oppgaver som fokuserer på hofter og lår, og det er flott å gjøre dem. Men vet at spot reduksjon er en myte, og at du gjør dette alene vil ikke løse problemet. Du trenger å miste over alt kroppsfett.

For å holde motivasjonen oppe har venner eller familie bli med deg eller besøke vekttap støtte grupper på nettet som FitDay, Sparkpeople, thedailyplate og overeaters anonyme for å nevne noen. Se ressursene nedenfor på trening og rutiner for hofter, lår og magemuskler, samt en full body workout.

Når du bruker ressurser tilgjengelig vil du ikke bare forme opp hofter og lår, men får et høyere nivå av fitness og helse. Uansett hva du gjør ikke forsinke starte umiddelbart. Ikke frata til i morgen hva du kan gjøre i dag!