Spinal dekompresjon Teknikker

by Fernando

Spinal komprimering kan føre til klemte nerver, herniated plater og problemer med å gå, sitte og bevege seg. Venstre ubehandlet, spinal kompresjon kan føre til platen degenerasjon, nerveskader og til og med lammelser. Det finnes mange teknikker for å hjelpe deg å dekomprimere.

Inversjon

Inversjon terapi fungerer på prinsippet om tyngdekraften. Gravity er en konstant kraft på ryggraden som er nok til å forårsake sitt eget nivå av komprimering hvis du har dårlig holdning eller ubalanser. Inversjon terapi betyr ganske enkelt at du henger eller legge opp ned. Du kan gjøre dette gjennom en inversjon tabell som roterer du fra en oppreist posisjon til semi-invertert gjennom helt vendte posisjoner. Inversjon og antigravitasjonsstøvler med barer plassert i dørkarmer er en annen måte å oppnå inversjon. Du kan også oppnå noen dekompresjon gjennom inversjon med en øvelse ball - det er ikke så effektiv, men vil bidra til å forlenge ryggraden som du ruller hodet mot bakken krummer ryggen over ballen.

Manipulasjon

Det er mange mennesker som jobber på spinal dekompresjon. Det er en buzz setning som blir brukt på mange felt. Du kan gå til en massasjeterapeut som bruker en teknikk som kalles manuell distraksjon. Din terapeut beveger leddene og manipulerer dem tilbake på plass. En kiropraktor er en annen fagperson som vil ofte "spesialister" i spinal dekompresjon. Han vil bruke en rekke teknikker på deg til å trekke og slappe av musklene mens "sprukket" leddene tilbake til justering. Du kan være en person som sverger ved en kiropraktor. Motsatt du kan være noen som bare ikke kan stå for å ha ryggen sprakk på plass. Fysioterapeuter og fysiske trenere kan også hjelpe deg med å øke styrken som bidrar til å lindre spinal kompresjon. Yoga og Pilates er andre metoder som du kan ta en klasse eller gjøre på egen hånd for å oppnå det samme.

Mekanisk

Traction er en måte som leger har trukket ryggraden tilbake til justering. Traction hindrer bestemte bevegelser mens tvinge en strekning og i en bestemt retning. Det er varierende grad av trekkraft som kan gjøres hjemme med døråpning trinsesystemer eller de systemene som finnes på legekontorer. De fleste kontorer bruker et bekken trekkraft behandling som fungerer fra bekkenet opp. De fleste mennesker vil ikke gå inn trekkraft på et sykehus med mindre de har hatt en alvorlig ulykke. Det er nå maskiner som er spesielt utviklet for spinal dekompresjon. I hovedsak maskinen trekker man tilbake på plass gjennom en rekke manipulasjoner og posisjoner.