Den beste måten å gå ned i vekt uten piller

by Fernando

Uavhengig av alle bjeller, fløyter, piller og planer tilgjengelig, mister vekt koker ned til noen ganske enkle prinsipper. I stedet for å kaste bort utallige dollar på metoder som kanskje ikke virker, kanskje det er på tide å begynne å vurdere den virkelige, bevist måte å miste vekt uten alle gimmicks.

Tenker Vekttap

Før du begynner noe, må du ta en hard titt på din tidligere og nåværende matvaner. Det er sannhet i det gamle ordtaket "du er hva du spiser." Du kan ikke regelmessig konsumerer junk uten slutt ser og følelsen som useriøs. Når du blir lei av å se på det overskytende vekten du bære rundt, da vil du innse at bare du har full kontroll over hvor lenge at overvekt blir hos deg.

Å spise for å miste

Når du bestemmer deg for å kutte ned på junk og gi kroppen din de riktige typer drivstoff, er det på tide å vurdere mengde alternativer tilgjengelig. Du trenger ikke å ofre smak og komfort for å nå dine vekttap mål. Du har heller ikke lage omfattende revisjoner i dine vaner over natten. Plukk en dårlig mat vane, og erstatte den med en god mat vane. Slutte å spise stekt kylling og fett-laden cheeseburgers og begynne å spise stekt, skinn kyllingbryst og grillet kalkun burgere. Bytt fra sukker og kjemiske fylte brus til iste og vann. Enkle, små endringer over tid, er mer effektive enn å prøve å endre hver dårlig vane i 24 timer.

Flytte vekten av

Bevegelse går hånd i hånd med å spise, når det gjelder å miste vekt. For å brenne bort overflødig fett, må du flytte. Den enkleste aktivitet, turgåing, kan kombineres med mat valg, for å hjelpe deg å lage en sunn livsstil som vil tillate deg å miste overflødig bagasje og opprettholde en sunn, sunn fysikk i prosessen. En annen viktig faktor i å brenne fett er å bygge opp muskelmasse. En kilo fett er selvfølgelig lik kilo muskler; men tar en halvkilo fett opp vesentlig mer volum enn en kilo muskler. Enten du delta i et treningsstudio, eller trene hjemme ved hjelp av trening DVDer, er det viktigste å flytte.

Unngå fallgrubene

Hver vekttap plan har tilbakeslag, selv en sunn plan. Det viktigste å huske er at du kan velge å utdanne deg selv. Du kan velge hva du spiser, og hvordan du beveger deg gjennom hele livet. Du vet resultatene av hvordan du har levd som gjorde deg usunn. Du kan nå velge hva som skal endres for å få de resultatene du ønsker.