Hvordan lage en god hjemmelaget Vaporizer

by Fernando

Snarere enn å røyke urter, fordampe dem å redde deg fra de skadelige helseeffekter av røyking. Fordampningsbrennere varmer opp urter til temperaturer ved hvilke den urt essensielle oljer, som inneholder alle de aktive ingredienser, blir fordampet og frigjøres som damp i stedet for å bli forbrent til å produsere røyk. Fordamping gir de samme effektene som røyking gjør ved å frigjøre de aktive ingrediensene, men sparer lungene dine fra skadelige kreftfremkallende produsert av forbrenning og påfølgende helseproblemer som følge av røyking. De fleste kommersielt tilgjengelige vaporizers er dyrt, men det er ikke nødvendig å kjøpe en når du kan lage en selv med dagligdagse husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

En skive av den nederste del av metallkomponenten i bunnen av lyspæren med en skarp kniv taggete. Sand av eventuelle resulterende taggete kanter.

Tøm lyspæren helt av innholdet ved hjelp av en tang.

Sanitize lyspæren ved å legge den i en blanding av isopropylalkohol 90% eller høyere og Epsom salt i ti minutter.

Kontroller at de to-liters brus flaske cap passer på lyspæren. Større flaske caps kan festes på med duct tape, men mindre flaske caps vil ikke passe.

Poke to strå store hull i korken, omtrent en halv tomme fra hverandre.

Sett sugerør inn i hullene på korken og sørge for at de kobler innsiden av lyspæren på utsiden ved å klippe dem til riktig størrelse med en saks. De sugerør skal settes inn i en vinkel vinkelrett på flaskekapselen.

Sett inn et par klyper grunnen opp urt inn lyspæren fra det åpne hullet og skru på korken med sugerør. Sørg for at korken er sikret på ved hjelp av tape hvis det er nødvendig; forbindelsen mellom hetten og lyspæren bør være lufttett, slik at luftstrømmen via sugerør bare.

Slå på lyspæren opp-ned slik at korken er på toppen og gras på bunnen.

fordampe din urt ved å tenne bunnen av lyspæren med en lighter eller brennende stearinlys. Bevege flammen i små sirkler rundt bunnen av lyspæren der urten er, for å sikre jevn oppvarming av damp og maksimere utbyttet. Pust inn gjennom en av sugerør når du begynner å se en tynn hvit damp. Fortsett å fordampe før den urten blir mørk brun i fargen, noe som indikerer at den er brukt.

Tips og advarsler

  • Den optimale fordampningstemperaturen varierer sterkt med hver urt; riktig temperatur for en urt kan være for varmt eller for kaldt for en annen.
  • Sliping eller bryte opp urt for maksimal overflatearealet vil gi mest damp.
  • I stedet for å bruke sugerør, kan du velge å bruke glassrør.
  • Mindre urt er nødvendig for å oppnå den samme effekten når fordampe i forhold til røyking.
  • Rist urt rundt inne lyspæren til å avsløre så mye av det som mulig til det oppvarmede glass og dermed maksimere damp yield.
  • Det er vanskelig å kontrollere temperaturen med en hjemmelaget fordamper på grunn varmekilden kommer fra en lysere eller brennende stearinlys.
  • Ikke overopphete lyspære eller du kan svi urt, og dermed produsere røyk og bekjempe hensikten med en fordamper.
  • Ikke bruk denne enheten til å fordampe marihuana eller andre illegale stoffer.
  • Du kan røyke den fordampede urt, men den smaker mye verre, og være langt strengere og mindre potent enn frisk urt.