Slik Lavere Kolesterol Drinking Apple Cider Eddik

by Fernando

Du har nettopp blitt informert om at kolesterolnivået ditt er i faresonen og legen din første reaksjon er å skrive ut resept. Din første reaksjon på det er "Å nei, jeg ønsker ikke å ta en pille." Vel, kanskje du ikke må. Du kan trygt senke kolesterolet ved å legge ren eple cider eddik til kosthold hver dag, og disse er de måter det kan gjøres.

Bruksanvisning

Gjør et skudd. Hvis du er en modig nok sjel, kan du gjøre en rett skutt av dette hjemmet rette. Bare sette 1tbsp. i et glass og ned den. Du kan gjøre dette tre ganger om dagen. Legge til en bit av honning vil gjøre det smake bedre.

Legg det til på morgenen te. Hvis du liker te i morgen, er dette den perfekte måten å få din daglige dose. Når koppen har nærmet seg tom, legge til 1 ss. av eple cider eddik og du vil være godt å gå.

Legg den til salat til lunsj. Sats på eple cider eddik over ranch dressing som topper. Ikke bare er du å ta noe av fettet ut av kostholdet ditt, er du også sette noe i kroppen din som har vist seg å spyle fettet ut av systemet.

Legg den til skillet. Hvis du noen gang har kokt med hvit eddik, erstatte den med eple cider eddik og se kolesterolnivået falle med så mye som fem poeng på en måned. Du kan også miste pounds i prosessen.

Legg det til juice. Trenger du en drink før sengetid? Ta et glass eple eller druejuice og tilsett 1 ss. av eple cider eddik til det. Dette gjør at du kan få en ny dose for dagen som øker kolesterolsenkende effekt av eddik.