Skritt i å bli en eggdonor

by Fernando

Egg donasjoner har tillatt mange kvinner som har ufruktbarhet problemer, eller hvis eggene ikke er levedyktig, for å bli gravid og få barn. Det første trinnet i å bli en eggdonor begynner med å finne en hederlig eggdonasjon sentrum eller befruktning klinikken for å sikre en positiv og trygg løsning for alle parter involvert.

Done Centers

Potensielle eggdonorer bør undersøke egg donasjon sentre før donasjon. Donasjon sentre kan bli funnet og undersøkt via Better Business Bureau (BBC) og The American Fertility Association.

Kvalifikasjon

Eggdonorer er vanligvis i deres tidlig å slutten av tjueårene. De fleste donasjon sentre aksepterer ikke kunder under 21 år eller over 35 år Givere må også ha en ren, sunn livsstil for å sikre levedyktighet av eggene.

Donor Screening

Bakgrunn og helse screenings er gjort på alle potensielle givere. Dette inkluderer fysiske eksamener, familie medisinsk historie screening og psykologiske bakgrunnen sjekker.

Betegnelser

Juridiske papirer, inkludert informert samtykke, taushetserklæring, frigjøring av rettigheter eller ansvar og erstatningsavtaler må være gjennomført før donasjon prosessen begynner.

Egg Retrieval

Flere uker før donasjon, er hormon medisiner gitt til donor til å endre hennes naturlige egg syklus og for å øke eggproduksjonen. Henting prosedyren er gjort på poliklinisk basis og varer i ca 30 minutter.

Kompensasjon

De fleste donasjon sentre tilbyr økonomisk kompensasjon til givere for sin tid og eventuelle medisinske kostnader.