1000-Calorie Måltider for menn

by Fernando

1000-Calorie Måltider for menn


Menn forbruker færre enn 1500 kalorier per dag rådes til å gjøre det under tilsyn av lege. Denne metode, en meget lav-kalori plan, hjelpemidler i hurtig vekttap, men må foretas på en slik måte at den riktige mengde av næringsstoffer er inntatt.

Betraktninger

The National Institute of Health (NIH) anbefaler at menn får i minimum 1500 kalorier per dag. Med mindre din veldig lavt kalori plan overvåkes av en lege, anbefaler NIH bor over dette minimum. Forbruker færre kalorier uten tilsyn kan føre til mangel på næringsstoffer som faktisk kan bremse stoffskiftet og gjøre det arbeidet mindre effektivt.

Frokost

Et eksempel frokostmeny kan omfatte en hel hvete engelsk muffin med en kopp frukt, en kopp te og et glass vann eller en smoothie med en 1/2 banan, 1 kopp yoghurt, 1 ts honning, 1 kopp bær og en spiseskje linfrø. Det kan være en porsjon frokostblanding med en kopp skummet melk og en liten banan. Disse frokost valg vil totalt ca 280 kalorier.

Lunsj

Et eksempel lunsj kan inkludere en kastet salat med to spiseskjeer dressing, en halv kopp tunfisk salat, en kopp hel-hvete kjeks og et glass vann eller ett stort egg på en skive grovbrød med en halv unse av makulert ost og en kopp 100 prosent juice. Eller du kan lage en sandwich med tre gram magert deli kjøtt på to skiver av hele korn, redusert kalori diett brød med sennep og et beløp av grønnsaker som tomater, agurk, løk, oliven eller sopp og en plomme. Disse valgene totalt ca 150 eller 250 kalorier.

Middag

En prøve middag kunne inkludere en salat med en halv avokado, to gram av kylling, to kopper salat, seks cherrytomater, en halv kopp rød paprika, en halv kopp rødløk og en spiseskje med dressing, eller en fire-unse , lean hamburger kombinert med en eggehvite og toppet med en kopp salat, en revet gulrot, halvparten av en kopp skiver agurk og en oppskåret tomat med et glass vann. Middag vil representere din høyeste kalori måltid, for ca 400 kalorier.

Snacks

Som regel må tradisjonelle snacks som chips og godteri unngås. Sunn snacks alternativer inkluderer en kopp fersk frukt eller to kopper air-poppet popcorn uten smør. Snack kalorier bør ikke utgjør mer enn 100 kalorier i løpet av dagen.