Heteslag Symptomer

by Fernando

Heteslag kan komme på en person plutselig; i noen tilfeller, uten advarsel tegn på heteslag. Hvis du på noe punkt noen opplever symptomer på heteslag, bør vedkommende bli tatt med til en lege for behandling. Heteslag kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Ta forholdsregler når du er i ekstrem varme forhold for å unngå heteslag.

Funksjoner

Varme kramper oppstår vanligvis før heteslag eller heteslag. De oppstår vanligvis så alvorlige kramper i hender eller føtter eller kalver. Noen ganger er de så sterke at de kan deaktivere en person fra å kunne bruke de berørte musklene. Hvis du opplever kramper mens i et varmt miljø, slappe av så mye som mulig og få til et kjølig sted. Drikk rikelig med vann, og være oppmerksom på tegn på heteslag.

Funksjoner

Varme konsumpsjon er ofte en forløper til varme strøk. Symptomene kan være subtile i starten, men hvis det er mer enn et par symptomer til stede, og de fortsetter selv etter søker en kjølig sted og drikkevann, bør du søke hjelp. Symptomer på heteslag kan omfatte tretthet eller svakhet, hodepine, kvalme, sterk tørste, muskel eller varme kramper. Besvimelse eller svimmelhet kan forekomme. En person kan vises opphisset, forvirret eller engstelig. Hun kan svette voldsomt, og deretter vise kald eller klam hud. Heteslag er ikke dødelig, men vær klar over at hvis venstre ubehandlet, kan det føre til heteslag.

Funksjoner

Heteslag har ekstreme symptomer som vanligvis er veldig tydelig. Det kan skje når en person forblir utenfor utsatt for ekstremt varme eller solrike forhold uten noen form for beskyttelse. Heteslag symptomer inkluderer vanligvis alvorlig hodepine, kvalme, oppkast, svimmelhet og tretthet. Personen kan være ekstremt varme, men svetting kan ha gått ned. Blod kan vises i sin urin eller avføring, og hans kroppstemperatur kan skyte opp til 104 grader eller mer. Forvirring, deliriousness eller bevisstløshet og kramper er ekstreme tegn og personen bør tas til et sykehus umiddelbart.

Betraktninger

Ring etter hjelp eller ta en person til en akuttmedisinsk øyeblikkelig hvis hun har heteslag-relaterte symptomer som ikke er lindret av å være i skyggen eller i en luftkondisjonerte sted, og tar i vann og elektrolytter. Heteslag og heteslag er ofte forårsaket av manglende evne i kroppen til å produsere svette for å frigjøre varme fra kroppen. Alltid drikke mye vann når du er ute i solen eller gjør noen aktiviteter. Saltinntak er også viktig når ut under solen.

Løsning

Hvis noen opplever heteslag, vil en lege må overvåke personen. Personen må være hydrert, for å erstatte væske går tapt gjennom svette. En IV kan kreves dersom personen ikke er i stand til å ta i væsker ved oppkast eller kvalme. Noen med heteslag kan være midt i et kaldt bad av en lege, og deretter videre overvåkes til hennes kroppstemperaturen er på et normalt nivå og væsker blir gjenvunnet.