Hvordan lage lunsj største måltidet og gå ned i vekt

Hvordan lage lunsj største måltidet og gå ned i vekt


For mange amerikanere, er middag det største måltidet på dagen. På dette tidspunktet er det meste av din daglige aktivitet fullført. Bruke lunsj som større måltid kan være en effektiv teknikk for å miste vekt og god følelse. Har din største måltid midt på dagen, når du er den mest aktive, vil gi kroppen din med kalorier som den trenger under aktiviteten. Men vil du fortsatt trenger å spise fornuftig og spore matinntaket for å gå ned i vekt.

Hvordan lage lunsj største måltidet og gå ned i vekt

•  Start en food journal. Uansett hva måltid er din største, må du spore maten du spiser. Gratis online programmer som FitDay og Spark People lar deg enkelt tilgang til din journal fra hvor som helst.

Planlegg måltidene på forhånd. Sett deg ned i helgen og lage en liste over hva du ønsker å spise hver dag. Dette kan hjelpe deg å lage en handleliste og forberede ting på forhånd, slik at de er klare i løpet av uken.

Fokus på frisk frukt, grønnsaker, hele korn og magert kjøtt. Hvis du spiser mer kalorier under lunsjmåltid, du vil være sikker på at de fyller, næringsrike kalorier.

Spis ett femtinitti snacks. Å ha en liten matbit en time eller to før lunsj eller middag vil hindre deg fra følelsen som du sulter når du setter deg ned for måltidet.

Spis lunsj sitte ned ved et bord. Hvis du spiser lunsj i bilen eller sitter ved skrivebordet fungerer, vil du ikke være å konsentrere seg om hva du spiser. Mindless spising kan føre til mer sult senere. Din største måltid av dagen må være en som du er fokusert på.

innlemme mer fysisk aktivitet inn i dagen din. Hvis du ikke føler at du har nok tid til å trene, kan du prøve å parkere bilen lenger unna eller å ta trappene i stedet for heisen.

Hint

  • Ikke hopp over frokosten fordi prioritet er lunsj. Spise en sunn frokost brensel stoffskiftet og hjelper deg å miste mer vekt.
  • Konsultere legen din før du gjør noen store endringer til din diett eller trening plan, spesielt hvis du har risikofaktorer for hjertesykdom.

Du kommer kanskje også til å like