Hvordan få egglederne Slettet

by Fernando

Hvordan få egglederne Slettet


Dine eggledere er de to små rør som kobler eggstokkene og livmoren. Nesten alle kvinner er født med begge rør ved fødselen. Som et resultat av sykdom eller infeksjon, inkludert endometriose fallopian rør kan blokkeres og ikke-funksjonelle. For å bli gravid må du minst ett av rørene å være åpen. Det er enn medisinske prosedyrer kan utføres for å avhjelpe denne situasjonen.

Hvordan få egglederne Slettet

•  Gjør en avtale med legen at du vanligvis ser. Kvinner under 35 bør gjøre en avtale etter et år. Kvinner over 35 bør gjøre en avtale etter seks måneder.

Få en avtale for HSG om nødvendig. En HSG er en metode for å sjekke om rørene er klare. Dye settes inn i livmoren din. Hvis det kommer ut ren i den andre enden rørene er klare. Kontroller at du tar aspirin før utnevnelsen bare i tilfelle du har smerter.

ha kirurgi for å tømme ut dine rør. Hvis HSG indikerer at du har blokkert rør så du står overfor to valg som kan unbloch dem og hjelpe bli en mor. Mikroskopisk kirurgi kan bli brukt i et forsøk på å oppheve blokkeringen av rørene. Noen kvinner velger kirurgi fordi IVF ikke kan være dekket av deres medisinske planer. Andre får heldig og få IVF dekning.

Du kan gjennomgå en operasjon, eller du kan gå gjennom I Virto fertilisering (IVF). Under en IVF prosedyre egg høstes fra kroppen din, og deretter befruktet utenfor kroppen din. Dette forbigår blokkert egglederne.

Hint

  • Finn ut på forhånd om fruktbarhet dekning. Du kan ha dekning.
  • Slå medisinske tilbydere dersom det er nødvendig for å få bedre dekning. Du kan ha den muligheten.