Hvordan tømme luft av astma utløser

by Fernando

Astma, en vanlig luft sykdom presentere med hoste, tetthet i brystet, pustevansker og tungpustethet, påvirker menn, kvinner og barn i alle aldre. Astma kan være tilstede ved fødselen eller ervervet på grunn av allergi og andre medisinske tilstander. For å redusere utbruddet av et astmaanfall, er det beste forebyggende tiltaket for å redusere antall triggere i og rundt hjemmet ditt. De vanligste triggere er mugg og støvmidd.

Bruksanvisning

Hvordan fjerne luften av astma utløser

•  Identifiser hva som utløser din astma. Legen din kan hjelpe fastslå astma utløser gjennom en rekke tester. Du vet kanskje allerede dine triggere, basert på tidligere astmaanfall.

Tøm hjemmet til mold. Vanligvis mugg kan bli funnet på dusjforheng eller steder på badet. Bruk såpe og vann for å rengjøre dusjforheng og holde badet rent. Bruk avtrekksvifter når du dusjer for å hindre muggvekst. Fikse lekk avløp, som opphopning av fuktighet kan oppmuntre muggvekst.

Tøm hjem støvmidd, som kan finnes i puter, sengetøy og annet tøy-aktig materiale. Bruk en støvtett putevar å holde deg ute av kontakt med eventuelle støvmidd som kan være inne puter. Vask sengetøy hver uke. Vakuum sofaer, sofaer og tepper ukentlig. Hvis barnet ditt har astma, vaske noen av hans utstoppede leker ukentlig. Sørg for at materialet er helt tørr etter vask.

Unngå røyking, spesielt inne i huset da dette kan utløse astmaanfall. Igjen, hvis barnet ditt har astma, ikke røyker rundt barna.

Hold kjøkkenet ryddig og fri for bortskjemt mat som kan tiltrekke seg skadedyr, for eksempel kakerlakker. Tørk av tellere og komfyr med såpe og vann. Kaste matrester fra platene i søpla. Kast søppelet ut regelmessig, om ikke umiddelbart, hvis noen råtten mat er inni. Hold lokk på søppelbøtter.

Hold kjæledyr utenfor, hvis det er mulig. Pet dander kan også være en trigger for astma. Hvis du ikke klarer å holde dyr ute, holde dem ut av soverommet og på møblene.

Bruk tilstrekkelig ventilasjon ved bruk av ildsteder. Åpne flue. Hvis du bruker en vedfyrt peis, sikre dørene stengt tett så ingen røyk kommer ut.

Unngå kjemiske irritanter. Mens det kan være vanskelig å vite hvilke kjemikalier vil være irritabel uten å eksperimentere, forstår at triggere kan være til stede i visse rengjøringsmidler, kosmetikk og andre produkter som brukes rundt i huset. Bruk allergivennlige produkter når det er mulig å redusere sjansene for astma forekomster

Tips og advarsler

  • Det er best å konsultere legen din for å lære om spesifikke utløser du må sikre at du eliminere så mange irritanter som mulig.