Hvordan kjøpe Hormonbehandling Online

by Fernando

Hvordan kjøpe Hormonbehandling Online


Har du sett den tegneserie av kvinnen stående mot en vegg som holder en hagle som er bildetekst: "Gi meg min HRT og ingen blir skadet"? Faktum er, overgangsalder er alt annet enn komisk - bare spør kvinner som har opplevd ødeleggende, livsendrende bivirkninger og funnet lettelse bare i lege-foreskrevet hormonbehandling (HRT). Pågående forskning har gitt motstridende rapporter om fordeler og risiko forbundet med bruk av HRT, men hvis du er mer interessert i livskvalitet enn ned-the-road muligheter, vil denne artikkelen hjelpe deg å finne online nettsteder som tilbyr farmasøytisk, urte-og andre behandlingsalternativer.

Hvordan kjøpe Hormonbehandling Online

•  Besøk din helse-omsorg leverandøren hjemmeside for å fylle dine hormonbehandling resepter. Forsikrings helse planer vanligvis tilbyr fordelen av å bestille 90-dagers forsyninger av din Prempro, Premarin og andre HRT leveringssystemer i form av lapper, muntlige medisiner og kremer. Noen tilbyr gratis frakt. All spare deg fra å gjøre hyppige apotek går.

Velg fra de mange bio-identisk hormon terapi roses fra kjendiser. Bio-identicals ikke krever resepter og en rekke selskaper produserer BHRT (eller bio-HRT) forbindelser som selges som transdermals og patcher som lindrer post-menopausale symptomer. De fleste er forbindelser av progesteron og phytoestrogen. Finn informasjon om bio-identicals på: http://www.womentowomen.com/bioidentical-hrt/default.aspx?id=1&campaignno=getoffhrt&adgroup=ag1hrt&keywords=hrt+medicine. Tilfredsstille din nysgjerrighet ved å sammenligne produkter som tilbys på dette nettstedet til andre leverandører av bio-HRT på internett og lære mer om denne kontroversielle måten å bekjempe overgangsalder symptomer ved å besøke http://www.PatientsMedical.com/NewYork.

Bestill urte HRT terapier og vitaminer via elektroniske kilder. Mens anmeldelser har blitt blandet, klaseormedrue, dong quai, soya isoflavoner, rødkløver, vitamin B-kompleks, vitamin C, D og E og andre herbals gi trygge hjelpe kvinner søker som alternativer til reseptbelagte medisiner. Som nevnt, har FTC kommer ned hardt på selskaper som urter ernæring - siterer dem for falske annonsering krav - så hold dine forventninger i sjakk, og husk at urter ikke fungerer for alle kvinner. Finn mer informasjon om disse naturlige behandlinger på http://www.safemenopausesolutions.com/menopause-vitamins.html og http://www.annecollins.com/best-vitaminer-for-menopause.htm.

Leder for kanadiske cyberspace. Bestiller medisiner fra en leverandør nord for grensen tilbyr bekvemmelighet, og det har vært relativt få klager på kvaliteten på HRT medisiner opprinnelse der. Mange nettsteder vil tilby deg et komplett utvalg av alternativer, fra de som krever resepter til vitaminer og bio-identicals. Sjekk ut disse nettstedene for å sammenligne priser og leveringsalternativer: http://www.CanadaDrugCenter.com, http://www.CanadianPharmacyMeds.com og www.77canadapharmacy.com/buy/Fem_Hrt.php.

Vær forsiktig hvis du er fristet til å kjøpe dine HRT medisiner fra internasjonale kilder. Hvis du har en venn eller slektning som bor utenlands som har undersøkt kvaliteten på formuleringer som blir produsert i andre land enn USA, og du er i stand til å spare penger ved å bestille fra dette landets farmasøytiske utsalgssteder, det er en vurderingssak du må gjøre. Nettsteder som http://www.pharmacysources.net/pharmacy-resources/ og http://www.kirknews.com/ liste farmakologiske ressurser fra land som England, Sveits og Nederland. Som nevnt, styre klar av selskaper som gjør påstander om at, mens fristende, høres for godt til å være sant. Du har nok å bekymre seg når du søker å finne måter å lindre dine menopausale symptomer og komme videre med livet ditt.