Kalori telling Retningslinjer

by Fernando

Kutte kalorier har lenge vært en strategi for å miste vekt. Kroppen omdanner kalorier til energi eller lagrer den unna i form av fett hvis du forbruke mer kalorier enn du trenger til ditt nivå av fysisk aktivitet. Det er mer kalorier i fett enn karbohydrater eller proteiner. I en 2009 Harvard Medical School publikasjon, eksperter diskutere passende måter å bestemme kalorimålet ditt, og hvordan vi skal møte dette målet.

Slik fastslår kalorimål

Du må først regne ut antall kalorier per pund som du må spise for å opprettholde din nåværende vekt. For å gjøre dette, multiplisere din nåværende vekt med 15, som er "omtrent antall kalorier per kilo kroppsvekt for å opprettholde din nåværende vekt hvis du er moderat aktiv," ifølge eksperter ved Harvard Medical School.
For det andre må du bestemme antall kalorier for å kutte fra kostholdet ditt for å miste 1 til 2 kg. per uke (noe mer på så kort tidsramme kan være usunn); du bør trekke fra 500 til 1000 kalorier fra kosten hver dag. Men Harvard eksperter advarer om at å spise mindre enn 1200 kalorier per dag kan være skadelig for helsen din, slik at du ikke bør spise mindre enn dette beløpet.
For eksempel, hvis din nåværende vekt er 160 pounds, vil du først multiplisere 160 med 15, noe som resulterer i 2400 kalorier for å opprettholde din nåværende vekt. Hvis du ønsker å miste 2 kg. per uke, trekke 1000 kalorier fra ditt daglige inntak, senke den til 1400 kalorier per dag.

Telle kalorier

Den beste måten å telle kalorier, er å holde en innspilt journal over matinntaket. Se på etikettene og del størrelser av alt du spiser for å ta opp kalorier. Planlegger måltidene på forhånd er også en effektiv måte å kontrollere kaloriinntaket. Hvis spesifikk kalori informasjon ikke er tilgjengelig, er det flere ting du kan gjøre for å kutte kalorier. Hvis du spiser kjøtt, velge magre kutt og holde seg borte fra fett. Ikke spis stekt mat eller snacks fylt med tomme kalorier, slik som chips eller godteri barer. Spis mat som er høy i protein; de vil forlate deg mett lenger, og holde seg borte fra sukkerholdige drikker som brus og alkohol.