Hvordan å miste en unse av fett hver dag

by Fernando

Små endringer i kostholdet ditt vil få deg til å felle en eller flere gram hver dag. En unse en dag virkelig kan bygge opp. Du kan potensielt tape mer enn 20 pounds i et år ved å miste en unse daglig. Følgende trinn er garantert å hjelpe deg i å miste et gram eller mer hver dag.

Hvordan å miste en unse av fett hver dag

•  Skjær ut junk food, godteri og brus. Eliminere brus og tyggegummi kan føre til at magen til å se slankere fordi du ikke vil bli beholdt så mye og vann. Substitute sukkerfrie drink mikser og usøtet te for brus.

Spis mindre måltider, og oftere. Spise fem små måltider om dagen er bedre for deg enn å spise tre store måltider. Spise færre større måltider fører kroppen din til å lagre mer fett, fordi den tror det vil ha å lagre energi for de lange mellomrom mellom måltidene.

•  Vær aktiv. I stedet for å ta heisen opp to nivåer, ta trappen. Legg 50 trinn til din daglige gange rutine. Trene i 15 minutter hver dag på en streng, nervepirrende rente vil tørke vekten fra kroppen din.

Substitute unhealthful snacks som pommes frites, godteri barer eller potetgull med frukt, yoghurt og granola barer. Unngå fet, stekt mat. Unngå hamburger og fettholdig kjøtt, og nyte måltider av kylling og fisk.

Drikk minst åtte 16-unse glass vann hver dag. Drikkevann og te hjelper skylle ut nyrene, flush giftstoffer fra kroppen og slippe vekt.

Ta naturlige kosttilskudd, som for eksempel eddik-tablett for å hjelpe til med gradvis unse-om-dagen-vekttap. Den brininess eddik tabletter fører til at du begjærer vann, derfor drikker mer, indusere mer vannlating og fjerning av flere giftstoffer fra kroppen.

Hold en journal og graf over fremgangen din. Skriv ned de sunne vanene du praktisert hver dag. Ikke vær redd for å skryte av fremgangen din. Vei deg selv på slutten av hver uke og registrere dine tap i dagboken din og på en graf.

Hint

  • Se bilder av deg selv eller andre på målvekten for å minne deg selv på hvorfor du øver hver vekt-tap trinn. Har en venn om bord for å støtte deg gjennom svake øyeblikk og oppfordrer deg til å holde opp din vekttap diett.