Hvordan lage Øre Kjegler

Hvordan lage Øre Kjegler


Ear koning er en prosess der overflødig voks og andre giftstoffer blir trukket fra øret. Mens øret kjegler kan kjøpes, er ikke å gjøre dem en vanskelig prosess.

Bruksanvisning

Ved hjelp av ubleket bomull, tegne et mønster som er sammenlignes med en 8 1/2 x 11-tommers ark. Skjær mønsteret ut.

Smelt bivoks sakte i en dobbel kjele, over svak varme. Skape denne spesielle vannbad ved hjelp av en stor gryte eller jerngryte for kokende vann og sette en 9 1/2 x 11 tommers bakervarer panorere over kokende vann for å smelte voksen. Når voksen har smeltet, skru varmen enda lavere, slik at voksen forblir smeltet, men ikke burn.Roll stoffet i et mønster som ligner på å rulle papir membran brukes til servering sukkerspinn .... med den ene enden åpen bred og ende enden åpen bare en liten bit. Sikre konusen lukkes ved å sette en dråpe av smeltet voks under en hjørnefliken på siden av konusen.

Når du er ferdig med å sette kjeglene sammen, og voksen er ikke lenger nødvendig som et lim, bruke en medisin dropper og slippe noen dråper av roseolje i den gjenværende smeltet voks. Bruk akkurat nok til å skape en beroligende lukt, men ikke en som er overveldende. The rose olje er veldig beroligende for nese og bihuler hulrom samt ørene.

Dypp kjegler i voks og roseolje blanding, akkurat lenge nok for voks til å dekke kjeglen. En egenandel er ikke nødvendig.

Sett kjeglene på vokset papir for å tørke.

Tips og advarsler

  • Søke råd og / eller hjelp fra noen med erfaring i øret koning eller candling før du prøver en slik prosedyre på egen hånd.

Du kommer kanskje også til å like