Hvordan bli en Ex-røyker

by Fernando

Hvordan bli en Ex-røyker


Ifølge American Heart Association, 24800000 menn og 21,1 millioner kvinner i USA røyke. Røykere er på et høyere risiko for hjerteinfarkt, slag, kreft og andre alvorlige helseproblemer. De grunner til å slutte å røyke er åpenbare, men det er ikke en enkel oppgave. Likevel er det tips som du kan følge for å øke sjansene for å bli en ex-røyker.

Bruksanvisning

•  Tenk på hvorfor du ønsker å slutte å røyke. Om lag 15 millioner mennesker prøver å slutte å røyke hver dag, men likevel mindre enn 3 prosent av disse menneskene lykkes. Med andre ord, det er vanskelig å slutte. Kom opp med en liste over grunner til at du ønsker å slutte å røyke. For eksempel kan det være lurt å slutte, slik at du lever lenger, eller slik at barna ikke trenger å inhalere passiv røyking. Sett denne listen et sted der du ser den hver dag og bruke det som motivasjon.

Utvikle en plan. Tanken på å slutte å røyke for alltid kan være skremmende. I stedet komme opp med små håndterbare mål. For eksempel prøve å redusere mengden av sigaretter du røyker i neste uke, eller slutte etter bare én dag. Etter hvert kan du øke disse målene som du gjør din vei mot å bli fri for sigaretter.

Vit hva du kan forvente. Som du prøver å slutte, vil du sannsynligvis gå gjennom følgende faser: fornektelse, sinne, forhandling, depresjon, aksept og selvtilfredshet. Forstå at disse fasene er midlertidige og unngå å bli motløs av dem.

Bli kvitt fristelse. Holde en liten stash av sigaretter vil bare øke sjansene for tilbakefall. I tillegg prøver å unngå steder der folk røyker. Ikke stå utenfor med din venn mens han røyker, og slå på siden hvis du ser en sigarett advertisement.Though du ikke kan unngå sigaretter helt, kan du gjøre en innsats for å redusere sin tilstedeværelse i livet ditt.

Bruk et produkt for å hjelpe deg å slutte. Forskning de produktene som er der ute, inkludert Nikotinplaster, Chantix og hypnose, for å finne ut hvilke som fungerer best for deg.