Hvordan lage Nano kolloidalt sølv

by Fernando

Hvordan lage Nano kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er en suspensjon av sølvpartikler i vann. Sølv er et velkjent og generelt ikke giftig antibakterielt, noe som er grunnen til at mange mennesker er interessert i å lære hvordan å lage sin egen kolloidalt sølv. Nano kolloidalt sølv er en type av kolloidalt sølv som har ekstremt små sølvpartikler. Det er antatt at denne lille størrelsen øker de helsemessige fordelene av kolloidalt sølv samtidig redusere helserisikoen, for eksempel argyria. Det bør bemerkes at det er ukjent om nano kolloidalt sølv har forskjellige effekter enn andre typer av kolloidalt sølv.

Bruksanvisning

•  Fyll glasset med mengden av vann anbefales av skaperne av generatoren du bruker.

Rengjør sølv ledninger med eddik og et papirhåndkle og vaske ut glasset. Bruke destillert vann fordi klor kan føre til at vannet blir lilla under denne prosessen.

Se etter to spor eller hull i din generator. Skyv ledningene inn disse; være sikker på at de tar kontakt med bunnen av generatoren.

Slå generatoren over og sette de to sølvutstikkerne i vannet. Slå på generatoren.

Vent. Forskjellige generatorer ta forskjellige mengder tid, så finn ut hvor lang tid prosessen skal ta for din generator. Ikke la generatoren kjøre lenge nok resulterer i en svak løsning, men la den gå for lenge resulterer i en løsning som er for sterk og kan være farlig å bruke.

6. Undersøk vannet når generatoren er ferdig. Det bør være litt overskyet eller litt gulaktig. Brunt vann er et tegn på at du har gjort løsningen feil, og det skal ikke brukes. Hvis det ikke er noen partikkeloppbygning på bunnen av glasset, kan dette bli filtrert ved å helle oppløsningen gjennom kaffefilter.