Akupunktur for ruptured Disc Pain

by Fernando

Siden november 1997 har National Institutes of Health (NIH) uttalt at bevis eksisterer for å støtte fordelene med akupunktur i korsryggsmerter. Pasienter med sprukket plate smerte kan oppsøke akupunktur for å forbedre livskvaliteten.

Hva er plater?

Plater er fleksible, geleaktig materiale funnet mellom ryggvirvlene eller rygger, fungerer som støtdemperen av ryggraden. Med alderen, de blir utsatt for slitasje.

Symptomer

Sprukket eller skiveprolaps resultater fra plater 'ytre dekker seg ut. En plate som presser mot en nerve forårsaker skarp, skyting smerter fra korsryggen gjennom baken og beina (isjias). Platen problemer kan forårsake nummenhet, prikking og svakhet i bena, melder Chris Woolston på AHealthyMe.com.

Akupunktur Behandling

Akupunktur ikke løser ødelagte skiver, men som en konservativ ikke-kirurgisk behandling, det hjelper pasienter håndtere smerte og opprettholde bevegelighet.

Akupunktur Fordeler

Ifølge Mayo Clinic, kan akupunktur sin smertelindrende fordeler kommer fra utgivelsen av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende, og på grunn av porten kontroll teori av smerte, som foreslår at smerte kan bli blokkert i nervesystemet av opplevelser av nålene på huden.

Betraktninger

Et akupunkturprogram har som mål å gjenopprette normalitet til kroppens energibalanse ved å benytte en kombinasjon av "akupunkturpunkter,» melder drkalyani.com. Bruken av nålen er bare ett av de hjelp av akupunkturbehandling.