Hvordan lage Burot Salve

by Fernando

Hvordan lage Burot Salve


Burot, også kjent som <i> Artemisia vulgaris, </ i> har blitt brukt for sine helbredende egenskaper i århundrer av mange kulturer. Denne urten kan brukes på mange måter avhengig av sin tiltenkte formålet. En enkel måte å bruke dette anlegget er å lage din egen salve eller salve for beroligende hudirritasjoner. Å gjøre en salve er en enkel prosess som involverer litt mer enn å være i stand til å blande, smelte, og hell. Som du lære mer om dette og andre urte formuleringer, kan du ønsker å lage forskjellige blandinger for mer spesifikke bruksområder.

Bruksanvisning

•  Knus dine tørkede urter lett med fingrene for å hjelpe dem å begynne å slippe sine oljer. Oppvarm kakaosmør og oljen over en lav til middels flamme inntil de er flytende. Rør med en tresleiv til å kombinere dem.

Legg de tørkede urter og kok dem i oljer, dekket, over svært lav varme for ikke mer enn 15 minutter. Sjekk urter etter 10 minutter har gått for å sikre at de ikke brenner. Når oljen er velduftende og farget, og urtene vises uttørket og sprøtt, fjerne potten fra varmen.

Sil blandingen gjennom en cheesecloth-lined sil i flere mindre rystelser som har matchende lokk.

La salve å avkjøle udekket til den blir halvfaste og er ved værelsestemperatur. Skru på lokket. Dette Burot salve, som andre av sitt slag, kan være nyttig for inntil fem år.

Bruk din forberedt Burot salve ved å bruke den direkte til områder av irritert, hoven, brent, eller såret huden til å fremme healing og redusere sjansen for arrdannelse. Det er også effektiv som en gni for slitne, overarbeidede muskler. Oppbevar den på et kjølig sted unna sterk varme og lys.

Tips og advarsler

  • For å holde denne salve frisk, legger ½ ts. av anstrøk av benzoin eller vitamin E like før du fjerner fra varme under forberedelse. Enten vil fungere som et naturlig konserveringsmiddel. Du kan legge til 1-3 ts. ren aloe vera gel for å forbedre hud-beroligende egenskapene til denne salve.
  • Hell den smeltede salve nøye for å unngå sprut væske- og forårsaker brannskader. Hvis det oppstår brannskader, bruker den avkjølte salve for å fremme lettelse.