Ideer for Low Carb Snacks

by Fernando

Et vanlig spørsmål blant low-carb-diett entusiaster er "hva spiser jeg for snacks"? Fordi snack matvarer som potetgull, godteri, iskrem og kaker er alle off-limits på low-carb dietter, er det lett å finne deg selv lurer på hva du skal spise mellom måltidene. Å ha et godt utvalg av lav-carb snacks på hånden kan holde deg fra å gi inn i fristelse og kan gjøre low-carb livsstil morsommere.

Snack Ideer

Ost er en av de mer vanlige lav-carb snacks. Kosten ofte til ost pinner eller terninger fordi de er rask og praktisk. Ost kan også brukes til å dempe suget etter crunchy tekstur av potetgull. Bare plassere ost terninger eller små hauger av revet ost på en mikrobølgeovn-safe plate og stek til osten smelter og blir sprø. Prøv å spre kremost på skiver av deli kjøtt og rulle den opp i små hjul. Noen low-carb planer også tillate deg å ha cottage cheese eller ricotta ost.

Grønnsaker kan virke kjedelig, vurderer de er vanligvis en del av dine måltider, men det er flere måter å gjøre grønnsaker interessante snacks. Prøv å lage en dip av kremost og din favoritt urter eller krydder og dyppe en rekke rå grønnsaker inn i den. Bruk salatblad til å gjøre raske og enkle wraps fylt med kylling, tunfisk eller egg salat. Stangselleri er et flott redskap for low-carb fall eller sukkerfri peanøttsmør. Grønnsaker også gjøre stor "hemmelige" tillegg til lav-carb shakes og smoothies. Når blandet inn, du neppe smake på dem, men få alle de næringsstoffene. Gourmet-mat elskere kan nyte en tomat og fersk mozzarella salat.

Prøv protein eller kjøtt-baserte snacks, for eksempel hardkokte eller deviled egg, sukker-fri beef jerky eller sprø bakt tofu. Du kan lage en annen type mock potet chip ved mikrobølgeovnen pepperoni skiver til de er sprø. Nøtter og frø er også gode høy-protein snacks, men må spises i moderate mengder og er ikke tillatt i alle faser av noen low-carb dietter. Prøv solsikkefrø, gresskarfrø eller mandler.

Til slutt, lettere mat for low-carb dietter er lettere å finne enn noensinne. Når du kjøper lettere mat, sørg for å lese etikettene og unngå store mengder sukker erstatter og sukkeralkoholer, som stall vekttap hos noen mennesker. Convenience matvarer inneholder sukker-fri gelatin, low-carb snackbarer, low-carb cookies og low-carb iskrem behandler. Noen mennesker synes de kan spise disse matvarene og til, mens andre finner de ikke kan spise dem i det hele tatt.