Hva gjør du for øreverk?

by Fernando

Øreverk er vanlige infeksjoner best behandles av en lege fordi det er et stort utvalg av typer og årsaker til dem. Behandling for en type infeksjon vil ikke fungere for en annen. Lege bør søkes innenfor den første dagen for å utvikle en øreverk, før for en alvorlig øreverk i små barn.

Ytre øret infeksjon behandling

Infeksjoner i det ytre øret er den vanligste typen av ørebetennelse og behandles med reseptbelagte øredråper. Den medisinske termen for denne typen infeksjon er otitis externa, men det er mer ofte referert til som "svømmer øre." De øredråper brukes til å behandle denne typen infeksjon er resept-styrke dråper som inneholder antibiotika. De er vanligvis administreres i syv til ti dager. Avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen, kan legen forskrive ekstra oral antibiotika eller smertestillende midler. Du vil også få beskjed om å holde øret tørt med seg ørepropper mens du bader under behandlingen.

Mellomøret infeksjon behandling

En annen vanlig årsak til øreverk er infeksjoner i mellomøret, som normalt behandles med orale medikamenter. Den medisinske termen for denne infeksjonen er mellomørebetennelse.
For denne typen infeksjon, vil du få foreskrevet en muntlig antibiotika og muligens en smertestillende medikamenter eller decongestant. Decongestant er foreskrevet når infeksjonen er forårsaket av en kald.

Hjem Rettsmidler

Et stort utvalg av hjem rettsmidler for øreverk finnes på Internett, i bøker og andre kilder, men medisinske eksperter advarer mot disse behandlingene. Øreverk må være riktig behandlet omgående og kan forårsake permanent skade på øret hvis neglisjert.
De er også ofte symptomer på større medisinske problemer som bare en lege kan diagnostisere.