Pain Relief for betent tannkjøtt

by Fernando

Hevelse eller betennelse i tannkjøttet kan være forårsaket av dårlig oral og dental hygiene. Det kan også være symptomatisk for underliggende sykdommer som gingivitt, periodontitt, allergier og andre tannkjøtt infeksjoner. Uavhengig av den underliggende årsak, er det ofte betydelig smerte assosiert med betennelse i tannkjøttet, spesielt når de spiser. Heldigvis er smertelindring tilgjengelig.

Tannbehandling

For å lindre smerte og redusere betennelse, bør tennene bli profesjonelt rengjort av tannlegen din. Dette innebærer ulike enhetene og teknikker som vil hjelpe frigjøre tennene fra innskudd. Profesjonell tannpuss anbefales minst to ganger i året.

God munnhygiene er avgjørende etter tannpuss. Å ha en ren munn er første skritt i behandling av dine betent tannkjøtt og naturlig, vil også lindre smerten forbundet med betennelse. Tannlegen vil instruere deg på den riktige måten å bruke tanntråd og pusse tennene. Du kan også bli bedt om å bruke antibakterielle munnskyllevann eller gargling løsninger som vil hjelpe deg å oppnå optimal oral helse.

Det anbefales at du bruker en myk-stritter tannbørste når børsting (minst to ganger per dag), floss tennene regelmessig, gurgle etter hver av dine måltider, og drikke mye væske.

Hjemmelaget munnvann

For å gjøre en beroligende hjemmelaget munnskylle, bland 50 g rose blomst essensen med noen dråper ferskpresset sitronsaft. Akkurat som alle andre munnskylle, legg den i munnen og la den være der så lenge du kan, så spytte den ut. Skyll munnen med denne løsningen tre til fire ganger om dagen for å lindre smerte og gjenopprette tannkjøttet helse.

En annen variant av et munnskyllemiddel gjør bruk av bark fra en babul tre som er kokt i vann inntil det i vannet er redusert. Avkjøl blandingen og bruke som en gargling løsning. Dette lindrer tannkjøttet og lindrer smerte.

Hjem Gels og Limer

Hvis du foretrekker å bruke kremer eller gels på tannkjøttet, prøv å blande litt salt med ingefær for å lage en lime. Gni pastaen forsiktig på tannkjøttet flere ganger i løpet av dagen. Den ingefær anti-inflammatoriske egenskaper vil bidra til å redusere hevelse i tannkjøttet og lindre smerte.

Et annet alternativ innebærer knusing alun med en morter og støter for å gjøre et fint pulver. Påfør dette forsiktig på tannkjøttet en gang om dagen. Dette bidrar også til å redusere hevelse.

Bland kamfer med lakserolje for å lage en lime. Bruk denne lim på tannkjøttet med lett trykk. Gjør dette to ganger om dagen, morgen og kveld. Dette er et godt middel for å behandle betennelse i tannkjøttet og kan gjøre deg munnen føler deg bedre også.