Kinesiske urter for Helvetesild

Helvetesild, også kjent som Herpes Zoster, er forårsaket av de samme varicella-zoster-virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild er en smertefull, blemmer utslett som kan bli behandlet av en lege eller ved bruk av kinesiske urter. Mange kinesiske urter har vist seg å hjelpe i behandlingen av mange sykdommer, virus og betingelser.

Sitronmelisse

Sitronbalsam brukes ved å lage en te som påføres deretter til de helvetesild utslett. Det anbefales at sitronmelisse te er brukt flere ganger om dagen for å hjelpe til trøst og lindring. Folk kan også drikke sitronmelisse te å hjelpe i forebygging av entreprenørHelveteSild.

Fresh Xiang Ren Zhang

Xiang Ren Zhang er også kjent som den kinesiske Prickly Pear. Dette brukes ved å lage en pasta med den indre kjøtt av anlegget og pålegging av masse substans til de områdene som har vært rammet av helvetesild.

Jobs Tear

Jobs Tear er gjort om til en suppe for å hjelpe i helbredelsesprosessen av noen som har Helvetesild. Det anbefales at det er konsumert to ganger om dagen, og har vist seg å bistå i smerte og helbrede person smittet i løpet av sju dager.

Lakris

Lakris har vist seg å styrke immunforsvaret og beskytte mot entreprenør virus. Lakris er tatt muntlig å bidra til å styrke immunforsvaret samtidig ha Helvetesild.

Omgi the Dragon

Omgi the Dragon brukes med akupunktur. Omgi the Dragon hjelper med smertelindring og kvitte helvetesild i løpet av få dager. Omgi the Dragon akupunktur kan gjøres årlig til også å hindre noen fra entreprenørHelveteSild.

Echinacea

Echinacea er en annen immun forsterke kinesisk urt. Echinacea bistår også med smertelindring.


Du kommer kanskje også til å like