Årsaker Alopecia i Women

by Fernando

I en alder av 40, har mer enn 40% av kvinnene opplevde noe hårtap, som en del av aldringsprosessen. Det finnes to typer hårtap, permanent eller androgenetic alopecia og midlertidig, alopecia areata. Mens det er ingen kur, identifisere årsaken og avgjøre behandlinger kan betydelig redusere progresjon av hårtap.

Alopecia areata

Midlertidig hårtap, vanligvis kjent som alopecia areata, normalt oppstår som en naturlig del av aldringsprosessen. Det er den vanligste typen hårtap hos kvinner og vanligvis stopper i løpet av få måneder. Et sjokk for kroppen, enten følelsesmessig eller fysisk, kan føre til telogen effluvium. Dette håravfall er forårsaket når røttene blir inaktive. Som håret faller ut, nye håret ikke vokser. Problemet forsvinner som regel av seg selv etter et par months.Some medisiner, eller medisinsk behandling, for eksempel cellegift eller stråling kan også føre til hårtap.

Androgen alopeci

Permanent hårtap hos kvinner, androgenetic alopecia, er mer sjeldne. Denne type hårtap vanligvis påvirker kronen og sidene av hodet, i kombinasjon med generelle tynning av håret. Komplett skallethet er sjelden hos kvinner. En familiehistorie med kvinnelige skallethet øker risikoen for hårtap. Hudsykdommer, slik som lupus, kan utløse permanent håravfall når arrdannelse inne i hårsekken hindrer ny growth.However, for noen, kan ekstra blodprøver være nødvendig for å finne årsaken til fortsatt hårtap.

Behandlingstilbud

Behandlinger er tilgjengelige for å forhindre eller forsinke hårtap. Dessverre er det noen over skranke rettsmidler for hårtap for kvinner. En av de mest populære er Minoxodil, som er kjent som Rogaine. Den er tilgjengelig i en krem ​​form uten resept. Det kan ta seks til åtte måneder for å vise resultatene. Alternativt til din lege kan forskrive medisiner motvirke produksjonen av mannlige hormoner, slik som østrogen, progesteron eller spironolakton, noe som kan forsinke hårtap.

Holde håret sunt

En måte å forhindre eller forsinke hårtap er å holde håret og hodebunnen så sunt som mulig. Dette betyr å spise en næringsrik og balansert kosthold. Noen av vitaminer, for eksempel A, B6, folinsyre, E og C har vært kjent for å bidra til å generelle hår helse ved å forbedre blodsirkulasjonen og kollagen utvikling.

Hair Replacement Therapy parykker og

For mange, hårtransplantasjon eller erstatning kirurgi gir den eneste effektive løsningen. Selv om dette er tilgjengelig for noen kvinner som opplever thinning av håret samlet, det er ikke et alternativ for kvinner med utbredt håravfall eller store hårløse flekker. Dette kan være en dyr løsning, og det kan ta opptil et år for å se resultater. Gode ​​utviklinger har blitt gjort i området av hår forbedring. Parykker, hairpieces og utvidelser kan opprettes som ser og føles akkurat som menneskehår. Faktisk noen mer kostbare hairpieces faktisk består av menneskehår.

Coping med Hårtap

Mestring med plutselige Hårtap kan være vanskelig, spesielt for kvinner. For å lette frykt og bekymringer, snakke med en lege så snart som mulig for å finne årsaken og mulig behandling options.Talk til venner og familie om din tilstand. Folk er ofte villige til å tilby forslag og komfort hvis de vet hva du går gjennom. Vurdere å bli en støtte gruppe for å diskutere problemer og bekymringer med andre som går gjennom lignende erfaringer. The National Alopecia Areata Foundation har informasjon om støttegrupper over hele landet på www.naaf.org.