Hvordan lage Ioniske Feet Detox

by Fernando

Ionic Foot Detox Bath er et kontroversielt kroppslig rensing system som sies å magnetisk trekke giftstoffer fra kroppen gjennom føttene via elektrisk strøm. Mange helhetlig healere sverger ved denne rens og tror beviset er i misfarging av saltvann etter detox er fullført. Prøv det ut selv ved hjelp av noen få husholdningsartikler.

Bruksanvisning

Koble den ene av de elektriske ledningene til en av skjeer som bruker elektrisk tape. Gjenta dette for den andre ledning og skje.

Fyll foten bassenger med varmt vann og løs opp en spiseskje salt i hver. Det bør være nok vann til fullstendig å dekke hver fot.

Koble den frie enden av den elektriske ledningen til den positive polen på 9-volts batteriet med krokodilleklemme. Gjenta med den andre ledningen til den negative terminalen og plassere hver skjeen i en av foten bassenger.

Plasser en fot i hver vask og la dem trekke i 10 minutter. Gjør dette hver dag, og etter en uke, gradvis øke suge tid opp til 30 minutter. Ved å plassere foten i ioniske detox bad, vil vannet begynne å endre farge som giftstoffer er magnetisk trukket fra kroppen din. Se fargekartet i Resources for en bedre forståelse av hva giftstoffer forlater kroppen din.

Tips og advarsler

  • Legg avgifte urter til bassenger for ekstra beroligende følelse under suge.
  • Bruk ikke noe annet enn en 9-volts batteri for å gi en mild masserende følelse til bad. Noe sterkere og du risikerer elektrosjokk.