Effekter av Clearasil

by Fernando

Effekter av Clearasil


Millioner av mennesker sliter med acne problemer på daglig basis, så de slår til Clearasil å få litt hjelp. Til tross for makt og popularitet av formelen, bør du alltid vet nøyaktig hva noen behandling gjør, hva ingrediensene er og om det kan ha noen bivirkninger før du tar det.

Acne Treatment

Den viktigste effekten av eventuelle Clearasil produktet er at det klarner opp akne; derav navnet. Det finnes forskjellige typer av formlene i Clearasil linjen; Men, de jobber alle med samme grunnleggende premiss. Benzoylperoksyd, noe som er en ingrediens i andre akne behandlinger, bidrar til å tørke opp huden, for derved å drepe av akne.

Milde Effects

Selv om du opplever en mild effekt, bør du få den sjekket ut av en lege for å sikre at det ikke utvikler seg til noe verre. Etter å sette på produktet, kan huden din svi litt eller bli litt rød eller tørr. Fortsatt rødhet, skjelling og irritasjon kan forekomme, og da kan du absolutt må søke legehjelp.

Alvorlige effekter

Noen av effektene av Clearasil kan være ganske alvorlig, så du bør alltid konsultere lege før du bruker noen ny type medisiner eller salve. Du kan ha en alvorlig hudreaksjon, som elveblest, tørr eller peeling. En annen potensiell bivirkning er en alvorlig allergisk reaksjon, som kan forårsake elveblest, lukking i halsen, hevelse i deler av ansiktet og munnen eller kortpustethet. Du må gå til legevakten umiddelbart dersom disse symptomene oppstår.