Stipend for tjenestehunder

by Fernando

Stipend for tjenestehunder


Ideen om å trykke menneskets beste venn inn i tjeneste som en assistanse hund kom til en kvinne som heter Dorothy Harrison Eustis i 1918 etter første verdenskrig I. Hun var imponert over arbeidet til tyske gjeterhunder hjelpe blinde soldater, og en industri ble født da hun grunnla The Seeing Eye i 1929 Sixty-fire år senere, en kvinne som heter Bonnie Bergin pioner en bevegelse for å trene hunder for andre tjenester, mobilitet problemer inkludert.

Opplæringen av en tjeneste hund er dyrt, og ikke alle som trenger en har råd til det. Flere av service hunden organisasjoner, erkjenner dette, pris stipender.

Assistance Dog forente Campaign

Bistands Dog forente Campaign ble utviklet i 1993 av Dr. Bonnie Bergin, grunnleggeren av Lotta og for uavhengighet, en topp service-hund organisasjon. Ett av sine mål er å gi tjenestehunder for folk som trenger dem, men ikke har råd til de høye kostnadene ved trening og å eie en tjeneste hund. Søknader om tjenestehunder kan kjøres fra $ 5000 til $ 6000. Kostnaden for pågående omsorg er også tatt hensyn til. Hjelpen Dog forente Kampanje stipend ikke bare for hunden, men også for opplæring, forskning og utdanningsstipend for studenter i feltet.

Assistance Dog forente Campaign

1221 Sebastopol Road

Santa Rosa, CA 95407

707-545-0800

assistancedogunitedcampaign.org

Veteraner Services

I 2001 vedtok kongressen lovgivning tillater regjeringen å gi service og førerhunder til soldater blindet eller på annen måte funksjonshemmede i linjen av plikt. Utover det, gir Veterans Administration utgifter for alle reiser og opplæring knyttet til soldaten bli akklimatisert til å ha en tjeneste hund. I noen tilfeller tar det flere uker å leve i overnattingssteder på eller nær service hunden hovedkvarter for at mottakere av tjenestehunder for å bli trent. Dette representerer en stor utgift, men på grunn av Title 38, de kostnader, samt utstyr for hund, er dekket.

US Department of Veterans Affairs

810 Vermont Avenue, NW

Washington, DC 20420

800-827-1000

va.gov

Guide Dog Foundation

Guide Dog Foundation gjør ikke tildele stipender for tjenestehunder. Det går ett skritt bedre, og gir hundene gratis. Guide Dog Foundation tog og steder fullt utdannet tjenestehunder til enhver person som tilfredsstiller retningslinjene søknad. Disse menneskene vil delta på et opplæringsprogram for 25 dager mens de oppholder seg på eiendommen og lære alle kommandoene som trengs for å arbeide med hunden sin.

Guide Dog Foundation Residence Hall tilbyr enkeltrom med eget bad, klimaanlegg og Wi-Fi. Det finnes også en spisestue, oppholdsrom, treningssenter og en datalab som har blitt utstyrt med adaptiv teknologi for funksjonshemmede brukere.

Guide Dog Foundation for the Blind, Inc.

371 E. Jericho Turnpike

Smithtown, NY 11787-2976

800-548-4337

guidedog.org

Annen viktig informasjon

Siden tjenestehunder er nødvendig for helse og trivsel, noen forsikring planer dekke en andel av kostnadene for en tjeneste hund. I tillegg individuell service hundeorganisasjoner har sine egne økonomiske hjelpeprogrammer satt opp slik at mottakeren ikke bære hele kostnaden for å motta en tjeneste hund. Til slutt, mange veterinærer rundt om i landet tilbyr gratis eller rimelige tjenester for sine kunder med tjenestehunder. Animal kontrollinstanser også ofte frafalle gebyret for nødvendige rabies tags av tjenestehunder.