Naturlig rettsmidler for å beskytte mot Cold Season

by Fernando

Naturlig rettsmidler for å beskytte mot Cold Season


Forkjølelse er vanlig i vintermånedene, og tegn på en infeksjon kan inkludere nysing, rennende nese, lunger og tretthet. Mens det er ingen kur for forkjølelse, det er naturlige metoder for å redusere varigheten av en kald og muligens hindre en kald.

Desinfeksjon å drepe bakterier

Holde en liten flaske med antibakteriell hånd gel i vesken eller bil er en viktig måte å beskytte deg selv under kalde årstiden. Virus og bakterier kan leve på vanligvis blir berørt overflater som dørhåndtak og telefoner. I tillegg kan handshaking passere bakterier fra person til person. Vask hendene før du spiser eller ved å skrive inn ditt hjem, og med jevne mellomrom bruke rensemiddel for å drepe bakterier og redusere risikoen for å bli forkjølet. Ved hjelp av husholdningenes desinfiserende spray og våtservietter også dreper virus og senker risikoen for forkjølelse.

Se dine omgivelser

Å være rundt syke mennesker hjemme, på jobb eller på offentlige øker risikoen for å utvikle en kald. Vær på vakt mot syke individer, og unngå langvarig kontakt med folk som nysing eller hoste. Dele mat og drikke med syke individer legger også deg i fare, som betyr å dele bad eller kjøkken håndklær til å tørke hendene.

Vitamin C

Daglige vitamin C-tilskudd støtte immunsystemet og beskytter mot virus som for eksempel forkjølelse. Besøk en helsekostbutikk eller apotek, og kjøpe vitamin C-tilskudd. Andre kosttilskudd som echinacea og sink kan også vise seg nyttig i å beskytte deg mot forkjølelse. Les på pakningen, og bruke kosttilskudd som anvist. Rådfør deg med en lege først hvis du tar en reseptbelagte medisiner.

Andre måter å styrke immunforsvaret

I forbindelse med kosttilskudd, andre vaner som drikker nok væske og få nok hvile bidra til å øke immunitet, noe som hjelper kroppen din med å bekjempe virus og infeksjoner under kalde årstiden. Rundt åtte glass vann anbefales for voksne, ifølge Mayo Clinic. Dårlig søvn vaner, som for eksempel å gå til sengs sent og får bare noen få timer hvile, kan svekke immunforsvaret og gjøre deg utsatt for forkjølelse.